Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice vezou z Losiné tři body


Branky


15. D. Šlais , 18. D. Šlais , 81. M. Gavora - 21. J. Boček , 25. J. Boček , 31. J. Boček , 74. J. Pavlík
16

Losiná přivítala doma Horažďovice a od prvních minut se diváci určitě nenudili. Domácí v rozmezí tří minut vstřelili dvě branky, naneštěstí pro ně hosté zareagovali velmi rychle a do 25. minuty bylo srovnáno. O šest minut později vstřelil rozdílový gól hostující Boček, který během deseti minut zkompletoval hattrick. Druhý poločas měli domácí jednoznačně herní převahu, ale k vytouženým gólům to nevedlo. Naopak hosté využili ojedinělé šance a zvýšili vedení o dvě branky. Domácí trefa v 81. minutě znamenala jenom snížení, a tak Horažďovice o gól zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka vyzněla lépe pro hosty

Hru hostujícího týmu zdobily od začátku prvního poločasu pěkná kombinace, přesné nahrávky a dobrý pohyb. Několik nebezpečných akcí však fotbalisté Horažďovic zazdili. Domácí se v 15. minutě ozvali pěknou akcí po lajně, kdy se jeden z hráčů pokusil vystřelit a jeho sraženou střelu si našel Šlais, jenž uklidil balón do prázdné branky. Za tři minury domácí po výborném napadání soupeře získali míč, ten si poté přebral znovu Šlais a pěkným lobem přehodil bezmocného gólmana hostů, 2-0. Od té doby převzali iniciativu v zápase hosté a spustili gólovou smršť, kdy se jim během 15 minut podařilo otočit zápas. Nejprve se ve 21. minutě objevil v dobré pozici Boček a vstřelil snižující branku. O 4 minuty později to byl opět on, kdo prostřelil brankáře Losiné a zařídil vyrovnání. Obrat dokonal Boček v 31. minutě, kdy se po pěkné akci prosadil potřetí a zkompletoval hattrick během 10 minut! Domácí, zaskočení soupeřovou aktivitou, se nezmohli na odpor. 

Losiná nastřelila třikrát břevno

Domácí se o přestávce hecli a do druhého poločasu nastoupil zcela jiný tým. Hráči Losiné bojovali, dobře kombinovali a soupeře prakticky do ničeho nepouštěli. Velkému tlaku domácích však chyběla kvalita ve finální fázi a přesnější zakončení, nicméně nutno dodat, že hosty od vstřelení vyrovnávací branky zachránilo párkrát štěstí, Losiná nastřelila během druhého poločasu celkem tři břevna! Domácí své šance neproměnili, naopak z ojedinělé akce se povedlo Horažďovicím v 74. minutě zvýšit na 4-2, když se pěkně trefil Pavlík. V 81. minutě šel sám z levé strany domácí Gavora a prudkou střelou prostřelil hostujícího gólmana. Losiná se tak po velkém tlaku dočkala konktaktní branky. Nicméně hosté si závěr utkání zkušeně pohlídali a vedení udrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Myslím si, že dnes byly k vidění dvě úplně rozdílné půle. V prvním poločase nás soupeř přehrával, byl lepší ve všech směrech a zaslouženě vedl. V druhé půli jsme převzali iniciativu my, Horažďovice si nevytvářely šance a hrálo se prakticky jen na jejich bránu. Bohužel my jsme naše šance neproměnili a soupeři se z ojedinělé akce podařilo zvýšit na 4-2. Snižující gól přišel celkem pozdě, a tak jsme bohužel už s výsledkem nic neudělali.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V tomto kole jsme zajížděli na hřiště TJ Sokol Losiná, kde na nás čekalo velmi zkušené domácí mužstvo. Nám navíc chyběli zkušení Jůda a Janouškovec, takže jsme nastoupili s velmi mladým týmem. Od začátku zápasu jsme nicméně byli aktivnějším týmem a první čtvrt hodiny jsme domácí herně přehrávali. Po této fázi bohužel přišly 2 rychlé góly během 3 minut do naší sítě a stav 2:0 pro domácí. Kdo by očekával, že se naše mladé mužstvo psychicky složí, by se hodně mýlil, protože jsme během dalších 15 minut dokázali skóre zápasu otočit na 2:3 v náš prospěch. Největší podíl na tomto zvratu měl Honza Boček, kterému se povedl čistý hatrick. Konec 1. poločasu se již dohrával více pod naší taktovkou. V 2. poločase se nám bohužel nedařilo držet míč a domácí tým nás svým úsilím držel pod tlakem. Od vstřelení vyrovnávacího gólu nás několikrát zachránilo štěstí, když domácí nastřelili asi 3 břevna. Domácí nedali a my jsme v 74. minutě využili standardní situaci ke zvýšení náskoku. Konec zápasu jsme si opět zkomplikovali úplně zbytečným kontaktním gólem, který domácí vstřelili po naší špatné rozehrávce v obraně. Vítězství jsme nicméně již udrželi a získali cenné body. Myslím, že z Losiné si moc mužstev body neodveze.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , T. Pech [-] (55. M. Gavora [-] ) , R. Spörl [-] , D. Šlais [-] (55. P. Tančouz [-] ) , T. Hrach [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , V. Hajšman [-] , M. Pešek [-] , T. Albl [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Karásek [-] , J. Pavlík [-] , J. Boček [-] , M. Lojík [-] (20. F. Marc [-] ) , M. Mlnařík [-] , A. Rojt [-] , O. Šabek [-] (26. J. Pivnička [-] ) , A. Faltys [-] , J. Kodýdek [-] , M. Šedivý [-]

ŽK: 51. V. Hajšman - 53. M. Šedivý .
Hráči zápasu: J. Boček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - KARL František (N), BARTHELDY Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Ondřej Havlíček
Tip experta: výhra domácích

Další utkání, které bude hodně vyrovnané a o trochu víc věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů