Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:15

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralovice nadělily Mochtínu bůra


Branky


16

Poslední podzimní kolo proti sobě svedlo Kralovice a Mochtín. Diváci v Kralovicicích nakonec viděli hned 7 gólů a i když byli hosté blízko ke srovnání, nakonec odjíždí bez bodu s pěti inkasovanými góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralovice začly lépe a dostali Mochtín pod lehký tlak. Z toho si ale domácí žádnou gólovou šanci nevytvořili, a stav zápasu byl stále 0:0. Zhruba po deseti minutách hry mohl dostat hosty do vedení Žiak. Jeho přízemní střela ale skončila těsně vedle pravé tyče.

 

O chvíli později to byl znovu Žiak, kdo zkoušel levačkou zpoza vápna ohrozit Bodurkovu bránu. I tentokrát ale jeho střela mířila vedle. Ozvali se i domácí. Hurt u lajny šikovně prostrčil na Koču, který ale centroval do prostoru, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů. Pak si Lavička pohrál s obráncem a přízemním centrem našel Pánka. Ten volil namísto střely z první dotek navíc. To byla špatná volba a jeho střela byla zblokována na roh.

 

Ve 22. minutě se diváci v Kralovicích dočkali první branky. Petr Gažák našel ve vápně Martina Bulína, který prostřelil Prokopa a Kralovice vedly. Blížila se půlhodina hry, když si ve vápně se spoluhráčem narazil David Sládek, který ještě po kličce hledal spoluhráče před prázdnou bránu. Bohužel pro Kralovice ale našel pouze obránce v červeném dresu, který poslal míč do bezpečí.

 

Hosté mohli srovnat. Spolupráce Smolíka se Žiakem vyústila až ve střelu druhého jmenovaného. Ta ale mířila pouze na Bodurku, který neměl problém pokus zneškodnit.

 

Po signálu z rohové kopu na 2:0 zvyšoval střídající Ondřej Berbr, který byl na hřišti sotva minutu. Druhou asistenci v zápase si připsal Petr Gažák. Ten si mohl připsat i gól, po skrumáži ve vápně ale byla jeho střela zblokována.

 

Chvíli před koncem prvního dějství našla průniková přihrávka hostujícího Jaroslava Pretzelmayera, který překonal brankáře a Mochtín snížil.

  

Po sklepnutí hlavou dostal míč do brány Tomáš Kříž. Zvednutý praporek pomezního rozhodčího ale dával najevo, že brzká branka na 3:1 platit nebude. To ale domácí nemuselo tolik mrzet, v 50. minutě se totiž přesným obstřelem na zadní tyč prezentoval Jan Lavička a Kralovice přeci jen vedly 3:1.

 

Za chvíli to mohlo být znovu o gól. Bodurka špatně zvolil vyběhnutí až daleko za hranici velkého vápna, Žiak si ho obhodil a byl blízko ke vstřelení gólu do odkryté brány. Se včasným skluzem ale přispěchal Kříž, který zachránil kralovický Sokol od inkasování. Po hodině hry akci po ose Pánek-Řenč-Bulín zakončil poslední jmenovaný střelou na zadní tyč. Ta ale našla cíl pouze vedle Prokopovy brány. O chvíli později stihl kralovický Pánek míč na hrací ploše a nacentroval do vápna. Zakončení Lavičky stihl zblokovat Gajdušek.

 

Do šancí se stále dostávali zpravidla spíše domácí. Po faulu na Davida Sládka kousek za vápnem si míč postavil Jan Lavička. Jeho pokus na stranu gólmana ale Prokopa nepřekvapil a míč bez problémů vyrazil. Šanci na nápravu měl Lavička o chvíli později. Po přihrávce Kůsy postupoval ze strany sám na Prokopa. V takových situacích se Lavička většinou nemýlí, tentokrát však jeho úmysl dokázal Prokop přečíst a důležitým zákrokem podržel svůj tým.

 

Po chybě v rozehrávce zkoušel z dálky přehodit Bodurku Zbyněk Smolík. Jeho pokusu ale chyběla razantnost a střelu brankář bez problémů chytl. O chvíli později se ale přeci jen Mochtínští radovali. Po spolupráci Radka Smolíka a Jana Žiaka dokázal druhý jmenovaný překonat Bodurku a snížil na rozdíl jedné branky.

 

Výhru Kralovic ale dvěma brankami v 82. a 92. minutě pojistili bratři Sládkové. Na 4:2 dával starší z obou bratrů Lukáš, v nastavení udělal tečku za utkáním 16letý David.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - O. Hurt [-] (37. O. Berbr [-] ) , M. Pánek [-] (82. P. Hájek [-] ) , M. Bulín [-] (63. L. Sládek [-] ) , J. Lavička [-] , P. Koča [-] , M. Kůsa [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , P. Gažák [-] , D. Sládek [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Šafránek [-] , M. Kutka [-] , J. Lysek [-] , T. Velek [-] , Z. Smolík [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , D. Gajdušek [-] , J. Pretzelmayer [-] (56. R. Smolík [-] ) , J. Dolejš [-]

ŽK: 76. M. Kůsa - 47. M. Kutka .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SLADKÝ Stanislav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:38
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 21:46
Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Kralovice jsou doma velmi silný tým a nedopustí překvapeni a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích