Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice se na špičku nedotáhla, s Malesicemi pouze remizovala


Branky


21
Všechny týmy před Sušicí - tedy Košutka, Kralovice a Kaznějov - v zápasech hrané v sobotu ztratily body. To znamenalo, že kdyby Sušice na petřínské umělé trávě zvítězila, měla by 25 bodů stejně jako trojice týmů na K. To se ale po gólovém závěru nestalo a oba týmy berou po bodu.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Malesice vstoupili do utkání lépe a šly brzy do vedení. Už v 6. minutě se prosadil Jiří Svoboda, který tak navázal na vítězný gól v 93. minutě ze zápasu na Smíchově a domácí tak vedli. Sušice si ale přijela pro 3 body, aby se dotáhla na vedoucí trojici Košutka, Kralovice, Kaznějov. Jak rychle se Malesice do vedení dostaly, tak rychle o něj také přišly. V 9. minutě bylo zásluhou Jana Skály srovnáno. Pět minut před koncem první půle dokonce Jakub Štěch pěknou brankou skóre otočil a Sušice tak po poločase v Malesicích vedla 2:1. Domácí do druhé poločasu svou hru zjednodušili a po hodině hry se dočkali vyrovnání. Svou druhou branku v zápase vstřelil Jiří Svoboda. V 78. minutě nesouhlasil s výrokem rozhodčího sušický Jan Skála, který po druhé žluté kartě viděl i kartu barvy červené a musel hřiště dřív než ostatní. I v deseti ale útočili a dvou minutách, v 80. minutě, se dostali do vedení. Druhý dvougólový střelec zápasu Jan Skála poslal pěkným gólem hosty do vedení. Inkasovaná branka ale Malesice nepoložila a domácí pět minut před koncem vyrovnali. Jiří Svoboda předložil míč Milanu Legátovi a malesický kapitán dal zápasu remízový výsledek.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Do zápasu jsme vstoupili dobře, vedli jsme 1:0. Nicméně potom Sušice začala využívat toho, že jsme hráli složitě a z odražených míčů se dostávali do hodně brejkových situací a ještě během prvního poločasu se jim podařilo srovnat na 1:1, a dokonce potom pěkným gólem šli do vedení 2:1. Do druhého poločasu jsme hru zjednodušili, vypracovávali jsme si šance, nicméně dlouho se nám nedařilo srovnat. Nakonec se nám to povedlo a pak si myslím, že vlivem několika nepřesných výroků rozhodčího tak tam byly nějaké řeči z obou stran. Jednak z naší strany - žlutá karta, potom z druhé strany dokonce červená. Šance pořád byly na obou stranách, potom posledních 20 minut se hrál takový dost hurá fotbal nahoru dolů a Sušice přesto že byla v deseti tak z jedné situace zpoza vápna pěknou střelou šli do vedení 3:2. Nicméně my jsme dál pokračovali aktivně a podařilo se nám srovnat na 3:3. Pak ještě oba dva týmy mohly skórovat, takže si myslím, že vcelku ten zápas mohl skončit klidně 6:6 nebo 7:7 a nikdo by se nemohl divit.




Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Maur [-] , J. Svoboda [-] , K. Schleis [-] , M. Rubricius [-] , T. Gita [-] , P. Šmídl [-] , M. Legát [-] , J. Havelka [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - L. Kodýdek [-] , O. Míčka [-] , J. Skála [-] , A. Pivetz [-] (65. A. Vystrčil [-] ) , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] , L. Hájek [-] , T. Marek [-] , M. Budil [-]

ŽK: 37. T. Gita , 75. J. Havelka - 65. L. Hájek . ČK: 78. L. Hájek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ŠLAUF Jiří, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Luboš Pernglau
Tip experta: remíza

Malesice mají velmi mladý a bojovný tým. Bude to zápas nahoru dolů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Malesice jsou nevyzpytatelným týmem a myslím si, že Sušici doma při nejmenším potrápí a zápas skončí dělbou bodů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů