Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice i v deseti dokázaly dát tři branky a odváží si bod


Branky


21

V sobotu se v Horšovském Týnu utkaly dva týmy, které umí dávat góly. Ty se od obou akterů čekaly i v jejich vzájemném střetnutí - a nezklamali. Celkem 6 branek, po třech na každé straně a po bodu pro oba mančafty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvním zajímavějším okamžikem prvního poločasu byla červená karta pro kralovického stopera Jakuba Vlka, který to přehnal s intenzitou a musel se tak po půl hodině hry ze hřiště pakovat. Z nařízeného přímého kopu se trefil Marek Falout a Horšovský Týn doma vedl. O chvíli později bylo domácím ještě veseleji. Ve 39. minutě se krásně trefil Jan Havlíček a domácí vedli 2:0. Kralovicím se ale podařilo do poločasu srovnat, když se po rohovém kopu prosadil nikým nehlídaný Tomáš Kříž.

 

Do druhé půle ale vstřelená branka hosty nenakopla natolik, aby Horšovský Týn přehráli. Naopak vstup do druhé půle sedl více domácím, kteří se v 54. minutě zásluhou druhého přesného zásahu Jana Havlíčka v zápase dostali do vedení 3:1. Po gólu ale přišla ze strany domácích ke ztrátě koncentrace, což vyústilo nejprve v braku na 3:2, kdy v 68. minutě chyboval brankář Herc a Pavel Koča dotlačil míč do sítě. O chvíli později přešel Jakub Kulhánek přes několik domácích obránců, aby předložil míč k druhému gólu v zápase Pavlu Kočovi. Po vyrovnání sice opět začali domácí hrát, z tlaku ale nebylo nic, a tak zápas skončil výsledkem 3:3.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
Ondřej Chrž, hráč: Před zápasem jsme si byli vědomi toho, ze nás čeká obrovsky těžké utkání s pravdepodobne nejkvalitnějším celkem soutěže. Do zápasu jsme tedy šli s tím, že chceme hrát ze zajištěné obrany s rychlým přechodem do útoku a to se nám v prvním poločase dařilo, až na pár výjimek, ve kterých nás podržel brankář Herc. Od 30. min. se nám hrálo ještě lépe, když po zasloužené červené kartě opustil hřiště stoper Vlk a z následného přímého kopu se náramně trefil Falout. O 6 min. později se po krásné střele trefil také Havlíček. Ve 45. min. jsme bohužel neuhlídali při rohovém kopu Kříže, který gólem do šatny snížil na 2:1. I přes tuto branku jsme prvních deset minut druhého poločasu hráli to, co jsme chtěli, tedy s dobře organizovanou obranou, to vše vyústilo v 54. min. v gól Havlíčka, který před brankářem prokázal svou šikovnost. Jenže po tomto gólu jsme si vybrali 20 minut, ve kterých jsme nebyli vůbec aktivní, morálka a organizace hry spadla na nulu a to se proti tak silnému mužstvu nevyplácí. Tudíž v 68. min. přišel trest, při vyběhnutí na centrovaný míč si svoji slabší chvilku vybral brankář Herc a hostující Kóča dotlačil míč do sítě. Tentýž střelec se trefil i v 75. minutě. Tomuto gólu předcházel individuální průnik Kulhánka přes čtyři bránicí hráče, Kóča pak měl jednoduchou práci při zakončení. Tento gól pro nás byla facka, po které jsme se probrali z útlumu a opět na hřišti převzali iniciativu a vytvořili na soupeře tlak, ze kterého jsme bohužel nevstřelili branku, která by pro nás znamenala o 2 veledůležité body navíc. Závěrem bych chtěl říct, ze utkání bylo určitě pro diváky velmi atraktivní, s tvrdými souboji a s otevřeným koncem až do poslední minuty. Kaňkou na celém zápase bylo chování kralovických hráčů i realizačního týmu, kteří od začátku zápasu slovně napadali rozhodčího i několik našich hráčů, z jejich strany to byl velmi nesportovní a nedisciplinovaný výkon, který na trávník určitě nepatří. Já jsem rád, že my jsme udrželi nervy na uzdě i přes veškeré provokace.

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Zápas jsme chtěli začít aktivně směrem dopředu, což se i dařilo, měli jsme během 15ti minut 2 velké šance. Cca ve 20. minutě byla udělena červená karta pro našeho stopera a měli jsme před sebou 70 minut hry v oslabení. Soupeř dal během prvního poločasu 2 góly, my snížili na 2:1 před odchodem do šaten. V druhém poločase jsme se chtěli pokusit o snížení a dorovnání výsledku. Soupeř ale vsítil na 3:1 a naše naděje utrpěly. Nicméně jsme zvýšili tempo naší hry a to se pochvíli vyplatilo. Asi v 65. minutě snižoval na 3:2 Pavel Koča. Po dalších pár našich nevyužitých šancí nakonec tu svou využil opět Pavel Koča a srovnalo se skóre na konečných 3:3.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
J. Herc [-] - J. Havlíček [-] , J. Černík [-] , M. Falout [-] , J. Malý [-] , M. Nidl [-] (77. F. Habart [-] ) , D. Fischer [-] , M. Mašek [-] , M. Gregořica [-] , M. Šutek [-] , O. Chrž [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Pánek [-] (46. O. Hurt [-] ) , L. Sládek [-] (65. O. Berbr [-] ) , J. Lavička [-] , P. Koča [-] , J. Vlk [-] , J. Kulhánek [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , P. Gažák [-] , D. Sládek [-]

ŽK: 56. O. Chrž , 60. J. Havlíček , 61. M. Nidl , 70. M. Gregořica - 4. J. Lavička , 21. J. Kulhánek , 26. T. Kříž , 40. M. Řenč , 58. D. Sládek , 91. O. Hurt . ČK: 30. J. Vlk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, JÍLOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Luboš Pernglau
Tip experta: výhra hostů

Horšovský Týn v čele s posilou Havlíčkem s jeví velice dobře, ale asi to stačit nebude.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Horšovský Týn, nováček soutěže, který pomalu ale jistě vytahuje drápky a zlobí většinu týmů. Kralovice se drží na předku tabulky, ikdyž sem tam s lehkým zaváháním. Tento zápas si ovšem borci ze severu Plzeňka pohlídají a z dalekého jiho-západu přivezou všechny 3 BODY!!!

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích