Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov podruhé za sebou utrpěl porážku, Smíchovu vystřelil tři body nádherným gólem v závěru Zikmund


Branky


21
Kaznějov chtěl po nepovedeném zápase v Dlouhém Újezdě zvítězit a odskočit Košutce, která dopoledne prohála s Žákavou. Stejný osud jako Košutku potkal ale i kaznějovskou Bohemii. Domácí sice vedli na začátku druhé půle 2:0, přes to však odchází z tohoto zápasu jako poraženi.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Lépe do zápasu vstoupili Smíchovští, kteří se po pár minutách dostali do první slibné příležitosti. Skákavou střelu ale z menšími problémy dokázal Švamverg zlikvidovat. Jinak byli na balónu spíše domácích, šancí však přibývalo na straně hostů. Nastřelili břevno, spojnici a měli i další šance. Šance domácích přicházely spíše sporadicky a když už se nějaká objevila, skončila střelou mimo bránu nebo do náruče gólmana Bešty. Poslední šanci poločasu si vytvořili hosté. Po centru ze strany musel Švamberg lovit balón až na brankové čáře. Gól tedy v prvním dějství k vidění nebyl. To se ale rychle změnilo na začátku toho druhého. Po chybě v rozehrávce Smíchova, kdy Filip Krejčí nahrál do středu hřiště přímo do nohy Lukáši Filipcovi, se kaznějovský záložník s ničím nepáral a poslal domácí do vedení. Po vstřelení branky začali hrát Kaznejovští tak, jak si představovali a o 10 minut později se radovali podruhé. Odraženého míče se zmocnil Jakub Vondráček, jehož tvrdá střela skončila až v bráně Smíchova. Hosté ale brzy snížili. Kousek za vápnem se do míče opřel Jakub Krčál. Švamberg si sice na míč sáhl, i přes jeho snahu však skončil míč za jeho zády a skóre v tu chvíli bylo 2:1. Jak se Kaznějovu po prvním vstřeleném gólu začalo dařit, po prvním inkasování se jeho hra zase začala bortit. Hosté dokázali srovnat v 67. minutě. Vyrovnávací branka byla velmi podobná té první, při této situaci si ale už Švamberg nesáhl. Střela Jakuba Marka byla natolik přesná, že prošla do brány bez jakéhokoliv teče. Po gólu začali hosté hrát aktivně s velkým nasazením. Přibývalo i šancí. Až na jednu, kdy samostatný únik lapil Švamberg a následnou dorážku vykopával z čáry Švátora, nedokázali hosté zamířit přesně. Přesně se ale v 90. minutě trefil smíchovský Alexandr Zikmund. Ten dokázal z 25 metrů vymést šibenici kaznějovské brány a vystřelil hostům 3 body.


Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: Moc nevím, co se s námi děje. Něco si před zápasem řekneme, ale prostě se nám nedaří to plnit. Minimálně 2. zápas po sobě jsme si prohráli úplně sami naší neaktivitou a nechutí. Náš výkon byl špatný. Když už to vypadalo, že dokážeme z nadějně rozehraného zápasu získat alespoň bod, tak přišel šok v poslední minutě v podobě inkasovaného, ale krásného gólu. Věřím, že hostům hodně pomohlo téměř domácí prostředí, které jim dokázali vytvořit po celý zápas výborně fandící smíchovští fanoušci. Nezbývá, než se vzchopit, zvednout hlavy a zkusit sérii neúspěchů zlomit v posledním zápase podzimu.

SK Smíchov Plzeň
Alexandr Zikmund, hráč: Shrnul bych to tak, že naším největším úspěchem je nesmyslný pád na zadek a až poté nám vždy přepne v hlavě a dokážeme se vždy naladit na správnou vlnu a hrát smysluplný fotbal.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Vondráček [-] , T. Dinh [-] , F. Fait [-] (46. M. Fedorco [-] ) , V. Vašíček [-] (46. M. Polívka [-] ) , J. Hyneš [-] (46. J. Kiss [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] , J. Vondráček [-] , R. Švátora [-] , L. Filipec [-] (85. O. Běhounek [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Kroc [-] (70. B. Mičan [-] ) , J. Marek [-] , D. Titlbach [-] , M. Fujan [-] , J. Krčál [-] , A. Zikmund [-] , J. Přibáň [-] , V. Duspiva [-] (46. P. Konopík [-] ) , F. Krejčí [-] , D. Bešta [-]

ŽK: 24. V. Vašíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠKARDA Jiří, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Luboš Pernglau
Tip experta: remíza

Kaznějov remizuje. Po výkonu s námi se na nic víc nezmůžou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Obdobný zápas jako Košutka x Žákava, opět střetnutí týmů z dvou různých stran tabulky. Smíchov je velmi nepříjemný soupeř, který zatím potrápil skoro všechna mužstva v této soutěži. Kaznějov je velmi nepříjemný směrem dopředu, ale v zadních pozicích lehce pokulhává, i přesto si ale myslím, že Kaznějov odčiní zaváhání z minulého kola, předvede pěkný fotbal a zaslouženě zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích