0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava po dvou vysokých výhrách padla


Branky


58. D. Kroc , 83. J. Černý , 92. D. Kroc
22

Domácím se daří, poslední dva zápasy ovládli se skórem 9:0. Do Žákavy ale přijel Smíchov, který zvládl zápas s ambiciózní Sušicí. Smíchov by se v případě vítězství dotáhl právě na Žákavou. To se jim povedlo a oba týmy jsou na 12 bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velkou šanci měli hosté. Jakub Marek přeloboval brankáře. Přehnal to ale s razancí a míč skončil pouze na břevně. Poté se hra trochu zklidnila a hrálo se hlavně ve středu pole. Smíchovské obraně dělal problémy hlavně rychlonohý Matěj Boukal. Ten se ale naneštěstí pro domácí v průběhu první půle zranil a musel ve 41. minutě střídat. Hosté se mohli chvíli před poločasem dostat do vedení. Po přihrávce Marka pálil Kroc. Jeho pokus ale z brankové čáry vykopl jeden z obránců.

Druhý poločas už byl jasně v režii hostů, kteří se zásluhou Kroce dostali v 58. minutě do vedení. Žákava byla dlouho stále ve hře. Stačila jedna branka a mohl obýt vyrovnáno. V 83. minutě se ale trefil kapitán Smíchova Jakub Černý a hosté vedli v Žákavě 8 minut před koncem 90 minut 2:0. Definitivní razítko na výhru Smíchova udělal opět Daniel Kroc. Vytáhlý fotbalista přidal druhou branku v zápase a hosté si odvezli 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Václav Maněna, trenér: Zápas z naší strany byl špatný vůbec se nám nepovedl. Nenavázali jsme na předchozí zápasy. Byli jsme pomalí, nedůrazní, bez bojovnosti. Soupeř byl v pohybu, kombinačně dobrý a zaslouženě vyhrál.

SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek, trenér: Před utkáním jsme měli k soupeři velký respekt, protože minulá kola vyhrál 4:0 a 5:0. My jsme měli jasný cíl - zopakovat výkon z minulého kola se Sušicí a dle mého názoru se nám to náramně povedlo. Obávali jsme se tlaku Žákavy od prvních minut, ale ten se nekonal, ba naopak hned v 6. minutě Kuba Marek přeloboval domácího brankáře, ale míč bohužel skončil pouze na břevně. Hra byla vyrovnaná, domácí hrozili rychlostí Matěje Boukala, který patřil k nejlepším hráčům hostujícího týmu. Matěj se v průběhu prvního poločasu zranil a my jsme cítili, že máme velkou šanci uspět. Těsně před poločasem jsme mohli vstřelit branku po akci Marka, který předložil gólovou šanci Krocovi, kterému vykopl míč z brány dobíhající obránce. Druhý poločas jsme byli lepším týmem a vypracovali si více brankových situací, které jsme konečně i proměnili a zaslouženě vyhráli 3:0.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Soukup [-] , J. Smazal [-] (80. L. Mourek [-] ) , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , V. Bouda [-] , O. Soukup [-] , M. Štětina [-] (77. M. Soukup [-] ) , M. Boukal [-] (41. I. Kašpar [-] ) , S. Nekola [-] , T. Nekola [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Kroc [-] , D. Titlbach [-] (84. J. Gruncl [-] ) , J. Marek [-] (77. M. Fujan [-] ) , J. Krčál [-] (77. K. Fajfrlík [-] ) , A. Zikmund [-] , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , F. Krejčí [-] , V. Duspiva [-] (46. T. Sládek [-] ) , J. Černý [-]

ŽK: 65. D. Bešta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: výhra domácích

Říkám čistá jedna. Smíchov nemůže hrát doma a frustrace bude znatelná. Snad nedostali befelem opravovat hřiště, aby ten podzim zvládli a nebyli nasraný, že musí hledat azyl. No snad už nezaprší a hřiště dají na jaro do kupy.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů