0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice si tentokrát z Plzně body odvezla


Branky


22

Sušice jela po týdnu znovu do Plzně. Smíchovu nakonec podlehla, v sobotu ale na Bolevci zvítězila 3:0 a dostala se v tabulce na čtvrté místo. Dvakrát se trefil sušický kapitán Klíma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice na svého soupeřa od začátku nalezla a znepříjemňovala rozehrávku. Hosté šli ve 25. minutě do vedení. Z dorážky se prosadil kapitán Tomáš Klíma. Z hostujícího týmu zatápěl bolevecké obraně také Jakub Štěch, který však ze svých příležitostí nedokázal vytěžit žádnou branku. Zkoušel střílet i hledat spoluhráče, žádná akce ale gólem neskončila.

 

 

 

Domácí hráči se dostali na začátku druhé půle do tří nebezpečných protiútoků, které ale nedokázali gólově zakončit. Deset minut před koncem zápasu prošel středem hřiště Jan Skála, který zpětnou nahrávkou našel Jaromíra Králíka. Ten zvýšil na 2:0 pro Sušici, pro kterou už výsledek vypadal naděje co se tříbodového zisku týče. Tečku za zápasem udělal hráč, který gólový účet ve 25. minutě otevřel. Tomáš Klíma zvýšil na 3:0 a hosté slaví další důležité body v boji o přední příčky.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Na Bolevci jsme chtěli stopnout naši negativní výsledkovou bilanci i když naše hra v předchozích utkáních byla velmi dobrá bohužel bezbodová. Proto jsme na domácí tým nastoupili s vysokým presinkem a chtěli jsme rychle vstřelit branku. To se nám podařilo v 25. minutě když se prosadil z dorážky Tomáš Klíma. Nejvíce zaměstnával obranu soupeře po pravé straně Kuba Štěch, ale v tomto utkání mu zřejmě nebylo souzeno vstřelit branku, měl několik dobrých příležitostí i krásné přihrávky před bránu ale vše zůstalo nevyužito. Do druhého poločasu jsme chtěli přidat větší kvalitu do ofenzivy, ale to se nám nedařilo, vázla podpora krajních beků a naše hra byla velmi kostrbatá a chaotická. Dokonce se soupeř dostal ke třem brejkovým situacím, které naštěstí neproměnil. Z toho důvodu jsme prostřídali, chtěli jsme více dostat tlak na křídla a zrychlit hru. To se nám dařilo bylo vidět že domácím hráčům docházela síla a přibývalo našich šancí. V 80. minutě prošel středem hřiště Honza Skála a zpětnou přihrávkou vyzval Jaromíra Králíka ke vstřelení druhé branky. V samotném závěru přidal svojí druhou branku Tomáš Klíma a završil skóre na konečných 3:0. I když se nám herně nedařilo dle našich představ přesto jsme rádi za vítězství na které budeme chtít navázat v příštím domácím utkání.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - O. Šnaider [-] (62. J. Hibler [-] ) , J. Jaroš [-] , K. Loula [-] , J. Fryček [-] , D. Humpál [-] , M. Zítek [-] , S. Krchov [-] (79. A. Pražan [-] ) , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - M. Budil [-] (72. J. Kysilka [-] ) , O. Míčka [-] , J. Skála [-] , J. Králík [-] (80. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] , A. Vystrčil [-] (54. L. Hájek [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-] (54. M. Podlipský [-] )

ŽK: 81. K. Loula - 35. J. Králík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem, pokud nezačnou v areálu Bolevce čepovat hostům pivo a nalévat kořalku zadarmo, aby se na hřiště hosté vůbec nedostali, tak Bolevec nikdy body neuhraje. Ještě je možnost, že by byla v pátek nějaká super akce v Kloubu a půlka týmu by se tam zapomněla (smích)

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů