1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 14:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: 2 červené karty pro hosty a po bodu pro oba týmy


Branky


24

Jen něco přes dva kilometry museli urazit hráči Malesic při cestě do Křimic. Derby zápas nakonec skončil zaslouženou remízou. Zápas ale určitě nenudil. K vidění bylo vidět mnoho vypjatých situací, dvě červené karty a vyrovnání v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vypjatý zápas od první minuty přinesl už na začátku první velkou šanci. Malesický střelec Jiří Svoboda ale svou ranou orazítkoval pouze tyč Moravcovy branky. V první půli se do dalších šancí ani jeden z týmů nedostával. Zajímává situace proběhla až ve 37. minutě, kdy si centr ze vzduchu sebral brankář hostů Faltus. Toho fauloval hráč Křimic a strhla se mela. Do ní se aktivně zapojili křimický Václav Sýkora a malesičtí Ondřej Žitek a Tomáš Kepka. Všechny zmiňované hráče odměnil rozhodčí Sirový žlutou kartou. Pro hostujícího Kepku to ale byla už druhá, a tak ze hřiště musel odejít dříve než ostatí. Chvíli před poločasem nastřelili zpoza vápna domácí fotbalisté břevno. Na brankové konstrukce to tedy bylo sice 1:1, na gól ale diváci v Křimicích stále čekali.

Početní převaha domácích na hřiště nebyla takřka vůbec znát. Naopak hosté byli chvílemi lepší než jejich soupeř. Žádnou šanci, ze které by mohli otevřít skóre ale neměli. Skóre se poprvé měnilo až v 72. minutě. Centr z pravé strany od Lukáše Čejky si na hrudi zpracoval Václav Sýkora, míč si nechal spadnout a ve vápně nikým nehlídaný nedal brankáři šanci. Pár minut před koncem spadl ve vápně po kontaktu se svým strážcem Jiří Svoboda. Rozhodčí ale pokutový kop nenařídíl. S tím nebyl smířený právě Svoboda, který sudímu řekl, co si o jeho rozhodnutí myslí. Nic slušného to nebylo, a tak rozhodčí tasil červenou kartu. Ani v devíti lidech se ale hosté nevzdali. Vytvořili si několik standardek a po jedné z nich se jim podařilo vyrovnat. Po skrumáži ve vápně hlavou dopravil míč do sítě Karel Schleis.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, kapitán: Bojovné, vyhecované a nervózní utkání. Nám v zápase chyběla kvalita a klid na míči, z toho pramenila ztráta mnoha míčů v mezihře a nedotažení některých akcí do zdárného konce v podobě ohrožení branky soupeře. Hosté ukázali, že mají kvalitní hráče, i o jednoho hráče méně nezalezli a hráli aktivně. Dnes, den po zápase, bez emocí a nějaké zášti k soupeři musím sportovně uznat, že remíza je spravedlivá a hosté si bod za svou aktivitu zasloužili.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Klasické derby - hodně soubojový zápas, hodně vzruchu. Myslím si, že k tomu dost přispěl i rozhodčí tím způsobem, jakým ten zápas vedl. Řekl bych, že pro nás, vzhledem k tomu, že jsme dohrávali v devíti a přes polovinu zápasu v desíti, tak ten bod je dobrej. Před zápasem jsme samozřejmě chtěli jet pro tři body, a myslím si že tu první půlhodinu jsme Křimice docela zmáčkly, vytvářeli jsme si šanci. My jsme po gólu domácích měli šance hlavně z brejků, jelikož jsme hráli v desíti, tak jsme hráli z huštěného bloku. Gól jsme nedali, ale při jednom tom úniku tahal jejich obránce Jirku Svobodu, pak ho ještě štrejchnul. Takže tam rozhodčí mohl fouknout penaltu, nefoukl jí. Jirka to neunesl a nějakým způsobem rozhodčího urazil a on ho vyloučil. My jsme potom vše vrhli do útoku, vytvořili jsme si nějaké standardky kolem vápna a po jedné z nich jsme po skrumáži dali na 1:1.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] (59. M. Pinc [-] ) , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] (61. J. Volena [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , J. Šváb [-] , V. Sýkora [-] , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Maur [-] (46. A. Boguševschi [-] ) , J. Svoboda [-] , K. Schleis [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , T. Kepka [-] , J. Havelka [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 37. V. Sýkora , 89. J. Volena - 3. J. Havelka , 28. T. Kepka , 37. O. Žitek , 70. K. Schleis . ČK: 37. T. Kepka , 88. J. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠLAUF Jiří, JÍLOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: remíza

Malesice teď 2x nadělovali, ale v Křimicích to nebudou mít lehké. Pokud se domácí sejdou, zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů