0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava zvítězila čtyřgólovým rozdílem


Branky


4. V. Mencl , 24. T. Nekola , 32. T. Nekola , 87. T. Nekola
24

Žákava chtěla v Újezdě potvrdit domácí vítězství 5:0 nad Luby z minulého kola. Dlouhý Újezd je sice v této soutěži nový, už několik týmů se ale přesvědčilo o jeho kvalitách. Žákava se na tento zápas připravila nejlépe jak mohla a vyloupila Újezd. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostaly brzy do vedení. Střeleckou formu z posledních potvrdil i v zápase v Újezdě Václav Mencl a Žákava vedla 1:0. Poté se v rychlém sledu dvakrát prosadil Tomáš Nekola. Žákava tak po půl hodině vedla 3:0 a vypadalo to na poklidné tři body z venku. Sparta ani náhodou nesložila zbraně. Újezd se dostal do dvou slibných příležitostí, ze kterých mohl snížit a vstřelit kontaktní gól. V bráně byl ale v obou případech připravený brankář Kosnar, který střely zneškodnil.

 

 

Domácí věděli, že nemají co ztratit a tak vrhli všechnyn síly do útoku. Soupeře zamáčkli na vápně. Z tlaku ale nezvešlo nic, a tak hosté stále drželi tříbrankové vedení. Hosté hrozili z brejkových situací. Jednu takovou dokázal gólově zakončit aktivní Tomáš Nekola, který zkompletoval hattrick. V posledních minutách, kdy už bylo o výsledku praticky rozhodnuto, kopali domácí penaltu. Střídající brankář Vykoupil ale pokus zneškodnil a Žákava odváží z Dlouháho Újezdu všechny body. 



Ohlasy k zápasu



FK Žákava
Václav Maněna, trenér: Začátek zápasu nám vyšel. Kombinační hrou jsme domácí přehrávali a do půl hodiny jsme vstřelili tři branky. Potom náš brankář Kosnar chytil dvě šance domácím,takže se jim nepodařilo korigovat stav. Ve druhém poločase přidali domácí na bojovnosti a zatlačili nás před vápno. Nepodařilo se jim však vstřelit branku. My jsme hrozili z brejků a po jednom z nich jsme dali na konečných 4:0. V devadesáté minutě chytil střídající brankář Vykoupil penaltu.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s.
P. Hlůžek [-] - T. Janků [-] (64. J. Hečko [-] ) , R. Blatnický [-] (46. T. Bizoň [-] ) , M. Stoklasa [-] , J. Synek [-] (46. D. Čoka [-] ) , V. Kulíř [-] , M. Dvořák [-] , F. Pták [-] , M. Havel [-] , M. Zeman [-] , L. Čížek [-]

FK Žákava
T. Kosnar [-] (56. J. Smazal [-] ) - V. Mencl [-] (83. M. Štětina [-] ) , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (86. I. Kašpar [-] ) , S. Nekola [-] , M. Soukup [-] (56. M. Vykoupil [-] ) , V. Bouda [-] , J. Aubrecht [-]

ŽK: 51. T. Janků , 53. M. Zeman , 83. M. Havel - 88. T. Nekola , 92. M. Vykoupil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRŮS František - PENA Miroslav, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra hostů

Pro mě osobně naprosto neznámý soupeř. Z nováčků soutěže si zatím vede nejlépe a určitě se doma bude chtít ukázat. Přesto věřím, že potvrdíme zlepšené výkony z posledních 2 zápasů a odvezeme si z Újezdu všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů