3:1
(2:0)
63. J. Drábek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn po měsíci zvítězil


Branky


31. M. Steiner , 35. F. Habart , 60. M. Mašek - 63. J. Drábek (p.)
24

Po dvou vyhrách s čistým kontem zajížděly do Horšovského Týnu. Ten od 27. srpna nezvítězil a neoslnivou výsledkovou formu chtěl ukončit proti Rokycanům. Hosté přijely i s několika dorostenci a v Horšovském Týnu prohráli 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku se hrál klidný, ale pohledný fotbal. Po půl hodině hry se dostali domácí hráči do vedení. Po secvičeném signálu se dostal na vápně ke střele Čižikov. Míč se odrazil od spojnice přímo k Michalu Steinerovi, který se dobře zorientoval a doklepl míč do sítě. Brzy byl náskok dvougólový. Hostující obraně pláchl Černík, který předložil míč před prázdnou bránu Filipu Habartovi, který se nemýlil. Po gólu domácí kontrolovali hru, ani oni, ani jejich soupeř se do šancí nedostávali a do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí. 

Po hodině hry se k odraženému míči dostal domácí bek Matyáš Mašek, který levačkou mířil přesně. Za pár chvil byl rozdíl opět dvougólový. Nařízenou penaltu pro Rokycany proměnil Jiří Drábek. Po gólu domácí fotbalisté lehce znervózněli a Rokycany je zatlačili. Žádnou vážnou šanci si ale nevypracovali, a tak zápas skončil výsledek 3:1 a třemi body pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
Ondřej Chrž, hráč: Přes zápasem jsme neměli tušení v jaké sestavě Rokycany přijedou. My jsme opět museli řešit několik absencí před zápasem, ale to už je u nás běžná věc. Zápas jsme chtěli odehrát se zajištěnou obranou a to se nám povedlo. Hráli jsme v pohodě, nikam jsme se nehnali a soupeře do ničeho nepouštěli, to vše vyústilo v 31. min. ve vedoucí branku Michala Steinera, který ukázal důraz v brankovišti a doklepnul míč do sítě po parádní střele Čižikova, která mířila přímo do šibenice, ale nakonec skončila pouze na brankové konstrukci. Následně ve 35. min. pláchnul hostující obraně Černík a předložil míč Habartovi před práznou bránu, Habart v šestnátce bez rozpaků zasunul a tím mohl slavit svůj premiérový gól. Do poločasu jsme měli hru pod kontrolou a to pokračovalo i ve druhém poločase. V 60. minutě byl jako první u míče po odrazu Mašek a levou nohou překonal brankáře Růžičku. O tři minuty později byla proti nám nařízena sporná penalta, kterou Drábek proměnil. Rokycany tento gól trošku nakopl, ale nic zásadního se na hřišti nestalo. Jsem rád, že jsme podali kvalitní týmový výkon. Jen škoda, že ke konci zápasu musel odstoupit vinou zranění náš skvělý hráč a spielmacher Malý.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Hráli jsme ve slepené sestavě, dali jsme tam i dorostence, aby si vyzkoušeli mužský fotbal. V Horšovském Týně jsme samozřejmě chtěli bodovat, bohužel ten zápas rozhodly standardní situace, kdy soupeř využil svou zkušenost a silovější hráče. Dokázal dvě situace využít a ty byly nakonec rozhodující. Jinak se hrál podle mě pěkný fotbal. V prvním poločase byli lepší domácí, kterým se dařilo lépe kombinovat a dostávat se do nebezpečných akcí. Druhý poločas už byl vyrovnanější, bohužel se nám nepodařilo dát víc než ten jeden gól. Z tohoto hlediska asi zaslouženě zůstávají 3 body v Horšovském Týnu.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
J. Herc [-] - J. Malý [-] (74. J. Bláha [-] ) , J. Černík [-] , F. Habart [-] , M. Falout [-] , M. Steiner [-] , D. Fischer [-] (73. M. Jandík [-] ) , M. Mašek [-] , J. Čižikov [-] , M. Šutek [-] , O. Chrž [-]

FC Rokycany B
L. Růžička [-] - T. Pliml [-] , F. Stejskal [-] , Š. Kozler [-] (46. J. Tichý [-] ) , M. Drábek [-] , J. Kožíšek [-] (66. L. Motyčák [-] ) , J. Pliml [-] , J. Bouda [-] , J. Drábek [-] , M. Kužma [-] , M. Chmelíř [-]

ŽK: 24. J. Čižikov , 71. D. Fischer , 79. M. Falout - 22. M. Chmelíř , 53. J. Bouda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Bude záležet s čím Rokycany do Týna přijedou. Ale myslím si, že v tomto utkání zvítězí výhoda domácího prostředí a hráči Horšovského Týna těsně Rokycanské mladíky porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích