J. Vlk 15.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:15

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Košutka poprvé prohrála, souboj o čelo rozhodl nádherným gólem stoper Vlk


Branky


15. J. Vlk
23

Do Kralovic přijela v sobotu dopoledne Košutka. Tým, který v této sezóně nezažil hořkost porážky a do dneška byl v tabulce první. Kralovice by se v případě výhry dostaly minimálně do odpoledne před Kaznějov a právě Košutku na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali lépe domácí. Chvíli po úvodním hvizdu prodloužil Pavel Kóča míč na Jakuba Kulhánka. Toho ale vychytal brankář Šatra. Tlak Kralovic na chvíli utlumila aktivita hostů. Ta trvala ale jen chvíli. Poté se totiž dostal na polovině hřiště k míči stoper Jakub Vlk. Ten se řídil heslem "když nevíš co s míčem, tak vystřel". A tak vystřelil. Byl z toho nádherný gól zhruba ze 40 metrů a Kralovice v souboji dvou předních týmů po čtvrt hodině hry vedly.  

Po pětadvaceti minutách hry se vápnem probíjel domácí David Sládek. Cestu mu zatarasil až jeden z obránců, podle rozhodčího, čistým zákrokem.

Chvíli před koncem prvního poločasu běžel ze strany na bránu Košutky aktivní Jakub Kulhánek. Míč se mu ale zamotal mezi nohy, takže z šance nebylo nic. To ale nebylo v první půli vše. Košutka nastřelila ranou zpoza vápna břevno. Míč se odrazil ke Kovaříkovi, který našel lépe postaveného Trinera. Ten ale trefil pro změnu pravou tyč.

Začátek druhého poločasu byl krušný hlavně pro hostující realizační tým. V rychlém sledu se zranili Jan Pekník a Libor Kovařík. Zatímco u prvního jmenovaného problém vyřešil obstřik kelenem, druhý jmenovaný musel hřiště opustit za pomoci pořadatelů. Ve druhé pětačtyřiceti minutovce měli balón na kopačkách spíše hosté, kteří se hnali za vyrovnáním. Jejich snažení ale mohl patnáct minut před koncem utnout střídající Pavel Vrána. Jeho střela z malého vápna šla ale přímo doprostřed, kde byl připravený Šatra. Hosté žádnou ze svých šancí nevyužili, a poprvé v sezóně se tak musejí smířit s porážkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Od začátku zápasu jsme chtěli jednoznačně zvítězit. Tvořili jsme si plno šancí, které měli jednoznačně koncit gólově a drželi soupeře na jeho polovině hřiště. V 15. minutě Jakub Vlk z pozice stopera navedl míč z půlky a dalekonosnou střelou změnil skóre na 1:0 pro Kralovice. Gól je naštěstí zachycen na videu. Ke konci poločasu soupeř 2x nastřelil tyč. Druhý poločas byl spíše bojovný. Soupeř se dlouhými nákopy snažil zrychlovat a překonávat naši obranu. Naštěstí marně, takže bereme všechny body a soustředíme se na další zápas.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Sládek [-] (69. D. Běláč [-] ) , P. Koča [-] (69. O. Růžek [-] ) , M. Pánek [-] (61. P. Vrána [-] ) , J. Vlk [-] , J. Kulhánek [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , L. Sládek [-] , O. Berbr [-] , M. Kůsa [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Holec [-] , L. Kovařík [-] (51. T. Pekník [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , D. Triner [-] , V. Kučera [-] (66. J. Lhoták [-] ) , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , F. Fikar [-] , J. Kalaš [-] (75. J. Blažejovský [-] )

ŽK: 34. L. Sládek , 48. M. Pánek - 54. J. Pekník , 64. D. Triner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NESVADBA Karel - LIŠKUTÍN Antonín, KRIPNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: remíza

Za mě šlágr kola. V tomto utkání si budou muset dát obrany pozor na rychlé protiútoky. Obě mužstva hrají kombinační a útočný fotbal, proto čekám pěkné a vyrovnané utkání. Ocenil bych, kdyby domácí hráči nepustili vůbec do zakončení hostujícího útočníka Trinera, ale trochu se obávám, že to bude právě on, který bude v 85. minutě srovnávat na konečných 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích