Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany podruhé za sebou vítězí s čistým kontem


Branky


22

Na hřiště trápících se Rokycan přijely Chlumčany. Domácí si v minulém kole připsaly teprve druhou výhru v sezóně, kdy zvítězily v domácím utkání s Bolevcem. Výhrou se naladili na zápas s Keramkou Chlumčany, která střídala výhry s prohrami. Až nyní její "sérii" ukončily Rokycany. Keramika po prohře s Kaznějovem, prohrála i v Rokycanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Rokycanech se hrál od úvodní minuty pohledný fotbal. Oba týmy se dostávaly do šancí, v žádně z nich ale nemířily přesně, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Ani ve druhé půli se diváci dlouho nemohli dočkat první branky zápasu. Ta přišla až po hodině a čtvrt hrracího času. Po rozehraném přímem kopu se prosadil střídající Sebastian Horváth, který v tu chvíli nebyl na hřiště ani dvě minuty. Chlumčany v Rokycanech chtěly bodovat, a tak hru otevřely a všechny síly hrnuly do útoku. Tím pádem se v obraně tvořily okénka. Ty dvakrát potrestaly gólově dohranými brejkovými situacemi Rokycany. Postupně se prosadili v 87. minutě Michal Radašovský a v 90. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Sebastian Horváth.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Musím říct, že nás soupeř velmi příjemně překvapil svým pojetím fotbalu, byl to zatím asi nejfotbalovější tým, se kterým jsme se setkali. První poločas byl velmi vyrovnaný. My jsme měli tři šance, ty jsme neproměnili. Chlumčany měly jednu. Hrál se hezký, důrazný, rychlý fotbal. Hra, na kterou se dalo koukat. Utkání se lámalo ve druhé půli, kdy se nám podařilo využít jednu z našich šancí. Po gólu na 1:0 se Chlumčany rozhodly utkání zdramatizovat a na posledních 20 minut to otevřít. Nám se podařilo z brejkových situací přidat ještě 2 góly. Za mě to bylo jedno z nejlepších utkání v této sezóně. Soupeře musím určitě pochválit, protože hrál výborně.




Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Radošovský [-] (88. S. Horváth [-] ) , J. Bouda [-] , J. Drábek [-] (64. L. Karlíček [-] ) , D. Kulle [-] (64. J. Pliml [-] ) , M. Kužma [-] , J. Lev [-] (72. S. Horváth [-] ) , J. Janota [-] , T. Pliml [-] , D. Holek [-] , M. Drábek [-]

TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - M. Němeček [-] , P. Dostálík [-] , T. Hrdlička [-] (60. J. Potočník [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , M. Vojáček [-] (60. V. Smola [-] ) , M. Kulhánek [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 31. J. Drábek , 55. D. Kulle , 82. T. Pliml - 35. P. Dostálík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schveinert Radek - MIČAN Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Rokycany si v minulém kole připsali důležitou výhru, to je nakopne do dalšího těžkého zápasu a svého soupeře porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza