4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2022 15:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku zvládla lépe Sušice


Branky


22
V pátek 28. září na Den české státnosti se kvůli podmáčenému sušickému pažitu hrát nemohlo. Hrálo se tedy až o přesně měsíc později na další státní svátek. V pátek 28. října přijel do Sušice Dlouhý Újezd. Zápas zvládli lépe domácí, kteří berou tři body.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácím sedla hlavně první polovina prvního poločasu. Dlouhý Újezd byl přimáčknutý na vlastní polovině a vůbec se nedostával do hry. Za tento časový úsek vstřelili domácí tři branky a ve 25. minutě to bylo 3:0. Hned ve 2. minutě se trefil Jan Skála, v 18. minutě na rozdíl dvou branek zvyšoval Lukáš Hájek, třetí gól pak přidal Ondřej Míčka. Poté domácí polevili a do šancí se dostávali i hosté z Dlouhého Újezdu. Všechny šance ale skončily na skvělé chytajícím Míčkovi. Ve druhém poločase ještě přidali domácí jednu branku, když se v 68. minutě přesně trefil Štěpán Krůs. Oba týmy měly i další šance. Sušice žádné z nich proměnit nedokázala, Dlouhý Újezd také ne a Sušice si tak připsala vítězství bez inkasované branky.


Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Patrik Hubáček, hráč: Bez nemocného trenéra jsme nastoupili do zápasu s Újezdem, což byla dohrávka. Trenéra zastoupil bývalý trenér a současný předseda klubu Jan Staněk. Snažili jsme se hrát rychlý fotbal po stranách a dostávat míče do vápna nebo se prosadit individuální kvalitou. Prvních 30 minut bylo z naší strany výborných. Soupeře jsme zmáčkli a napadádním je nedostali do hry. Navíc jsme vstřelili branky takže panovala spokojenost. Poté došlo z naší strany k uspokojení a soupeř si šance vypracoval také. Ty však skončily na výborném Fandovi Míčkovi, který si 0 zasloužil za svůj výkon. Nakonec z toho bylo zasloužené vítězství a dobrá příprava na Košutku.




Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , J. Skála [-] (79. M. Podlipský [-] ) , M. Budil [-] (65. J. Kysilka [-] ) , J. Králík [-] (79. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] (65. Š. Krůs [-] ) , L. Hájek [-] (65. A. Vystrčil [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - P. Földeši [-] , V. Pešek [-] (85. L. Zeman [-] ) , R. Blatnický [-] , D. Čoka [-] (72. J. Švábek [-] ) , J. Synek [-] , V. Kulíř [-] , M. Dvořák [-] , M. Havel [-] , M. Zeman [-] , L. Čížek [-]

ŽK: 45. M. Zeman , 90. P. Földeši .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pressl Václav - BÍNA Roman, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

V Sušici diváci uvidí boj o 4.místo v tabulce. Sušice v minulém kole prohrála, doma nebude chtít zaváhat, navíc ze Sušice se body vozí jen těžko, takže věřím, že 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích