Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 13:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachranářský souboj nenudil, nakonec skončil remízou


Branky


22

Poslední tým hostil hodinu a půl po sobotním poledni předposlední tým. V záchranářském souboji mezi Bolevcem a Smíchovem padlo celkem 6 branek - po třech na obou stranách. Ani jeden z týmů se tak nedostal ze špatné pozice a nadále zůstavají na chvostu. Bolevec navíc stále bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V důležitém zápase šli do rychlého vedení domácí. Propadlého balónu uvnitř šestnáctky se zmocnil Jakub Jaroš, který na zadní tyči poslal Bolevec do vedení. Brzy po úvodní brance přišla druhá. Tentokrát na druhé straně hřiště. Povedenou individuální akcí zakončenou gólem se prezentoval Jakub Marek.

Po gólu přišla krátká odmlka. Poslední desetiminutovka patřila domácímu útočníkovi Martinu Zítkovi. Ten nejprve ve 35. minutě dostal přihrávku do vápna a na dlouhou nohu překonal Čapského. O 7 minut později to byl znovu on, kdo skóroval. Po centru z pravé strany od Martina Fryče střílel do levého dolního rohu mimo dosah brankáře Čapského. Ve 45. minutě byl Zítek faulován hostujícím Krejčím. Penaltu si nevzal Zítek, který mohl zkonpletovat hattrick, ale Michal Pelnář. Jeho úmysly ale vystihl Čapský, který dokázal pokus zneškodnit. Z následného protiútoku mohl snížit Marek. Gól ale nedal a tak šli do kabin s dvougólovým náskokem domácí hráči.

 

Druhý poločas přinesl rychlé snížení. Kapitán Jakub Černý nacentroval do malého vápna, kde si míč našel Alexnadr Zikmund, který hlavou rozvlnil síť. V táboře Smíchovu bylo o pár minut ještě veseleji. V 51. minutě se po rychlém protiútoku prosadil Dominik Titlbach a po šesti minutách druhé půle bylo vyrovnáno.

Po gólu už se ale žádný z týmů do gólových šancí nedostával, a tak si tabulkový sousedé body rozdělili.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Před utkáním jsme chtěli konečně ukončit naše čekání na vítězství a i přes horší vstup do zápasu se nám podařilo vstřelit první branku, následne jsme zvládli dobře reagovat na srovnání a do poločasu vedli 3:1. Bohužel jsme ale úplně nezvládli nástup do druhého poločasu a během 5 minut přišlo vyrovnání. Zápas se pak začal kouskovat i z důvodu několika střídání z obou stran a bez nějaké výrazné šance skončil remízou. Z našeho pohledu jednoznačně zklamání, protože takhle dobře rozehraný zapas musíme dokázat dohrát do konce.

SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Zápas se mi hodnotí opravdu těžko, protože z něj mám stále hořkosladký pocit. Před zápasem jsme si říkali, že musíme navázat na výkony z předchozích zápasů a odrazit se konečně ze spodu tabulky. Chtěli jsme hrát zodpovědně dozadu, být důrazní v koncovce a zakončovat. Ze začátku zápasu se nám dařilo držet míč, kombinovat kolem vápna, ale bez vážnějšího zakončení. Bohužel nás Bolevec potrestal z prvního protiútoku a vážnější šance. Od té doby následovala pasáž hry, kterou si nedokážu úplně vysvětlit, ale obranná část hry se nám úplně rozpadla a Bolevec nás trestal za naší naivitu z dalších protiútoků, což ve výsledku znamenalo, že jsme ve 42. minutě prohrávali 3:1. Ke konci poločasu přišel nejspíš klíčový okamžik, kdy při nás nás stáli všichni svatí, protože Bolevec neproměnil pokutový kop, který pro nás mohl být posledním hřebíčkem do rakve. O poločase jsme dostali od trenéra fén, za který by se nestyděl ani Ferguson, což mělo za následek, že jsme do druhého poločasu vlétli s tím, že nemáme co ztratit a vstřelili dva rychlé góly. Poté se hra dost rozkouskovala fauly a střídaními, takže se výsledek už neměnil. Před utkáním bychom s bodem určitě spokojeni nebyli, protože pomýšlíme na vyšší příčky, než je aktuálně 14. pozice, ale po průběhu prvního poločasu za něj můžeme být nakonec rádi.



Sestavy


SSC Bolevec
- J. Körner [-] , J. Jaroš [-] (46. D. Ngo [-] ) , M. Zítek [-] , P. Winkelhöfer [-] , J. Thomayer ml. [-] (78. K. Loula [-] ) , S. Krchov [-] (59. L. Volek [-] ) , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - J. Marek [-] , D. Titlbach [-] , J. Přibáň [-] (87. P. Míčka [-] ) , D. Kroc [-] , A. Zikmund [-] , J. Krčál [-] (66. D. Hranáč [-] ) , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , D. Bešta [-] , J. Černý [-]

ŽK: 89. P. Winkelhöfer - 44. F. Krejčí , 52. J. Marek , 57. D. Titlbach , 89. J. Černý .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Petrželka František - SCHNEIDER Josef, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

Myslím, že to bude vyrovnaný souboj dvou týmů z chvostu tabulky, který skončí nerozhodně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů