Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 14:30

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov po čtyřech kolech nezvítězil, s Horšovským Týnem remizoval 3:3


22

Do Kaznějova přijel v sobotu Horšovský Týn. Hosté dvě kola nebodovali, naopak domácí Bohemia z posledních 4 zápasů brala 12 bodů. V Kaznějově se nakonec zrodila druhá sobotní remíza 3:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání lépe vstoupili hosté. Brzy šli do vedení zásluhou Jana Havlíčka. Jeden z hostujících útočníků dokázal uprchnout dvěma strážcům a z úhlu vystřelil. Jeho pokus se odrazil od tyče právě k Havlíčkovi, který dopravil míč do odkryté brány. Po gólu aktivita hostujících hráčů nepolevovala. Naopak. Po chybě  v rozehrávce Kaznějova zkusil štěstí střelou z dálky jeden z hostujících hráčů. Jeho střela ale skončila na břevně. Po tomto varování začali hrát i domácí. Tuan Anh Dinh utekl po pravé straně obránci a naservíroval míc před bránu pro Filipa Feita. Ten ale míč netrefil a hosté stále drželi vedení. To mohlo být po chvilce ještě větší, střela z přímého kopu ale skončila opět na břevně.

Za chvili se podařilo domácím vyrovnat. Individuální akci zakončil gólovou střelou kapitán Kaznějova Jakub Vondráček. Po chvíli centroval Tuan Anh Dinh pouze do náruče brankáře Herce. Míč mu ale vypadl, dostal se k Janu Vondráčkovi a ten doklepl míč do prázdné brány. Sudí nastavil benevolentní metr a hra se časem začala vyostřovat. Pauza se tak oběma týmům hodila.

Po přestávce faulů ubývalo, ale hra byla stále velmi tvrdá a rozhodčí i nadále zákroky z kategorie tvrdých toleroval. K překvapení domácích hráčů a fanoušků pískl rozhodčí penaltu pro hosty po lehkém přistrčení ve vápně Kaznějova. Nařízený pokutový kop hosté proměnili a bylo znovu vyrovnáno. Oba týmy cítily šance na tříbodový zisk, v šancích ale byly oba mančafty neúspěšné. Až v 62. minutě si vzali domácí vedení zpět. Do gólové akce se postupně zapojili Filipec, Jakub Vondráček a Tuan Anh Dinh. Poslední jmenovaný nacentroval před bránu, kde byl Martin Polívka. Ten dokázal balón propasírovat přes hradbu těl a Kaznějov vedl 3:2. Hned po rozhraní se míče zmocnil domácí Jan Vondráček, nacentroval před bránu, kde málem překonal brankáře vlastní obránce. Herc si ale s pokusem vlastního spoluhráče poradil. Na druhé straně pálil z úrovně penalty útočník Horšovského Týnu. Potřetí ale zvonila za zády Valeše branková konstrukce. V 80. minutě mohlo být vyrovnáno. Šanci hostů ale s pomocí obránce dokázal zlikvidovat Valeš. O dvě minuty později příletl z pravé strany centr od Čižikova, který zužitkoval Jan Havlíček a bylo vyrovnáno. Šance na tříbodový zisk měli oba soupeři, žádná ale neskončila brankou a v Kaznějově se tak zrodila remíza 3:3



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: Před zápase jsme věřili, že budeme schopni navázat na předchozí dobré výsledky a povede se nám ještě zvýšit náskok na prvním místě tabulky. Bohužel hosté byli dobře připraveni a určitě jim hodně pomohl rychle vstřelený gól. Nám naopak téměř nic nevycházelo a nepodali jsme obecně moc dobrý výkon. V závislosti na průběhu utkání asi musíme remízu vzít a soustředit se na další zápas.

FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
Ondřej Chrž, hráč: V utkání s Kaznějovem jsme chtěli odčinit debakl z minulého kola a dokázat si, že dokážeme porazit i první celek tabulky. To se nám sice nepodařilo, ale herně jsme měli převahu téměř celý zápas. Po rychle vstřeleném gólu se nám hrálo dobře a soupeře jsme trápili. Nastřelili jsme dvakrát břevno, ale bohužel po dvou chybách v defenzivě se soupeř dostal do vedení aniž by si vytvořil větší gólovou příležitost. Ve druhém poločase jsme dokázali vyrovnat z penalty, která následovala po faulu na Havlíčka. O 10 minut později jsme opět prohrávali, když vstřelil gól domácí Polívka. Poté jsme soupeře opět zatlačili, Malý nastřelil tyč, ale náštěstí se nám v 83. minutě podařilo vyrovnat, když se Čižikov uvolnil na pravé straně a připravil Havlíčkovi jednoduchou pozici k zásunu do sítě.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - T. Dinh [-] , F. Fait [-] (57. M. Polívka [-] ) , L. Filipec [-] , J. Hyneš [-] (34. V. Vašíček [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Kiss [-] , J. Fedorco [-] (85. J. Beránek [-] ) , D. Pojer [-] , O. Běhounek [-]

FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
J. Herc [-] - J. Havlíček [-] , J. Černík [-] , M. Falout [-] , J. Čižikov [-] , J. Malý [-] , O. Chrž [-] , M. Mašek [-] , M. Gregořica [-] (34. M. Jandík [-] ) , M. Šutek [-] , M. Nidl [-]

ŽK: 90. J. Beránek - 35. J. Čižikov , 44. M. Falout , 66. O. Chrž .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šlajs Jakub - MAZANEC Marek, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás obrovsky těžkě utkání a já věřím, že když se sejdeme v plné sestavě, tak jsme schopni Kaznějov porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza