1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice podlehy Chlumčanům a zůstavají na 4 bodech


Branky


26

Malesice, jelikož byl zápas s Přešticemi anulován, vstřelily ve 4 zápasech pouze 3 góly. Špatnou ofenzivu si přenesly i do zápasu s Chlumčany, kde vstřelili pouze gól a Chlumčany si odvezly body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v Malesicích rychle do vedení. Z velké dálky napřáhl Lukáš Tomášek a jeho střela zapadla za záda brankáře Faltuse. V 18. minutě padl druhý gól. Tentokrát se prosadili domácí. Brejková akce započala u Faltuse a skončila na zakončujícím Jiřím Svobodovi. Tento výsledek opět neměl dlouhého trvání. Pokutový kop proměnil Jiří Hrdlička a Chlumčany v Malesicích podruhé vedly. Malesice mohli průběžný výsledek ještě do poločasu srovnat. Šance na to sice měli, ale do kabin šli v lepší náladě hosty.

 

Malesice věděly, že si alespoň bod mohou z tohto utkání odnést. Domácí si chtěli vytvořit tlak a soupeře donuti k chybám. To se jim ale nedařilo a Chlumčany si hubený náskok hlídaly a hrály zkušeně do defenzivy. Vítězství nakonec uhájily a ze souboje nováčku si odnáší tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Chlumčany daly první gól. Takový šťastný, z dálky, asi ze 45 metrů to jeden z jejich hráčů zkusil a přehodil našeho gólmana. Nám se podařilo srovnat po dlouhém nákopu gólmana z brejkové situace. Pár minut na to si Chlumčany vzaly vedení zpátky z penalty. V prvním poločase jsme si ještě nějaké šance vytvořili, celkově si myslím, že náš výkon oproti minulým zápasům byl lepší, nicméně do poločasu se nám srovnat nepodařilo a do druhé půle jsme šli s tím, že chceme Chlumčany přitlačit a vytvořit si nějaký tlak, ale to se nám úplně nepodařilo. Chlumčany potom hrály zkušeně, pohlídaly si všechny nebezpečné situace a prostě jsme neměli na to je dneska přetlačit, takže výsledek 2:1 pro ně je v konečném výsledku zasloužený.




Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , K. Schleis [-] , P. Šmídl [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , J. Havelka [-] , L. Kružík [-] (63. A. Boguševschi [-] ) , T. Kepka [-] , T. Václavík [-] , O. Žitek [-]

TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - M. Němeček [-] , J. Havlík [-] (78. R. Hýbner [-] ) , P. Dostálík [-] , L. Tomášek ml. [-] (78. V. Smola [-] ) , P. Šimána [-] (87. D. Tomíšek [-] ) , J. Hrdlička [-] , J. Potočník [-] , D. Štolle [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 85. J. Svoboda , 87. T. Gita - 71. P. Šimána .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠKARDA Jiří, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Kulhánek
Tip experta: remíza

Střet dvou nováčků soutěže skončí remízou.
Chlumčany mají slabší začátky zápasů a Malesice půjdou do vedení. Chlumčany jeden gól určitě vstřelil a zápas skončí 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů