4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany zvítězily o čtyři branky


Branky


13. J. Drábek , 36. L. Pergl , 42. J. Bouda , 60. J. Drábek
36

Rokycanům se na začátku sezóny pozitiva hledají jen těžko. Mají sice tři body, ale to pouze ze zkontumovaného zápasu s Přešticemi. Minulé kolo jeli z Košutky s pětigólovým přídělem. Naopak Malsice mají po čtyřech kolech sedm bodů a do Rokycan jeli pro další. Ty si ale neodvezly a Rokycany slaví první 3 body vybojované přímo na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byli lepší domácí fotbalisté. Hráči Malesic si dlouho zvykali na velké hřiště, když byli druzí v soubojích a nedokázali se dostávat do šancí. Po chybě v řadách Malesic se dostaly Rokycany do vedení. Nepřesnosti využil Jiří Drábek a poslal svůj tým do vedení. Tempo hry udávali domácí, kteří brzy slavili vstřelení dalšího gólu. Krajní záložník Lukáš Pergl vstřelil druhý gól zápasu a domácí tak poprvé v sezóně vedli v zápase o dva góly. A do poločadu bylo v táboře Rokycan ještě veseleji. Na 3:0 zvyšoval pár minut před pauzou Josef Bouda a zdálo se, že je zápas rozhodnutý

 

Na hráčích hostů ale bylo vidět, že zápas chtějí minimálně zdramatizovat. Jejich šance však zůstala nevyužita a brzy na to vstřelili branku znovu domácí. Druhý gól v zápase vstřelil Jiří Drábek. Po gólu na 4:0 se hra uklidnila. Rokycany kontrolovali míč a Malesice se pokoušeli alespoň o jeden čestný gól. Ten ale nepřišel, a tak jedou z Rokycan bez gólu i bez bodů.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Konečně se nám dařilo devadesát minut hrát fotbal, jaký chceme – rychlý a kombinační. Vytvořili jsme si spoustu šancí, kdy jsme tedy nakonec z mého pohledu zaslouženě vyhráli 4:0. Soupeř nám to trochu usnadnil tím, že vzadu vyrobil dvě jednoduché chyby, které jsme potrestali. Pak jsme to potvrdili hezkými góly. Konečně zápas, který jsme chtěli od začátku sezóny sehrát. Zápas jsme měli pod kontrolou, myslím si, že jsme byli fotbalovější a drželi jsme víc balón a konečně jsme vyhráli.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, kapitán: Velký problém nám dělalo to velké hřiště, kdy jsme se s tím nebyli schopni nějak srovnat, takže jsme byli všude druzí. Rokycany dali první gól po naší chybě, chvíli na to dali druhý gól, takže se dostali do vedení 2:0 a ten jejich mladý tým se díky tomu dostal na koně. Fotbalově na tom byli dobře, víceméně nás přehrávali celý první poločas. Něco jsme si k tomu v kabině řekli a nástup do druhé půle byl lepší, mohli jsme dát na 3:1, neproměnili jsme. Oni potom dali na 4:0 a v podstatě se to pak dohrávalo v takovém duchu, že my jsme usilovali alespoň o jeden čestný gól a oni už jen hráli to, co potřebovali, kontrolovali balón a dohráli to.



Sestavy


FC Rokycany B
D. Hubert [-] - M. Drábek [-] , F. Stejskal [-] , R. Pražský [-] , M. Chmelíř [-] (68. M. Kužma [-] ) , L. Pergl [-] (70. J. Pliml [-] ) , M. Čeliš [-] , J. Drábek [-] (61. M. Radošovský [-] ) , J. Janota [-] , D. Holek [-] , J. Bouda [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Rubricius [-] (35. J. Svoboda [-] ) , K. Schleis [-] (68. A. Boguševschi [-] ) , P. Šmídl [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , M. Betinec [-] (46. L. Kružík [-] ) , J. Čech [-] , T. Kepka [-] , T. Václavík [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 30. J. Bouda , 35. M. Drábek - 65. T. Václavík , 68. T. Gita , 84. T. Kepka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - ORLÍK Vladimír, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra hostů

Do Rokycan pojedeme odčinit naši domácí porážku s Kaznějovem. Něco jsme si k tomu v kabině řekli, dobře tento týden potrénovali a věřím, že si v Rokycanech napravíme reputaci a odvezeme si 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů