1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:15

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka si veze z Chlumčan všechny body


Branky


35

Oba týmy si v minulém kole zastříleli. Chlmučany daly Přešticím 27 gólů, Košutka nadělila Rokycanům nepopulárního bůra. Tentokrát to tak bohaté na góly nebylo, ani tak se však divaciv Chlumčanech nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili domácí. První šance přišla hmed po pár minutách hry, po vypíchnutí balónu hostujícím Hemzáčkem se míč odrazil k jinému útočníkovi Chlumčan. Jeho střelu však Frýdl reflexivně vytáhl mimo tři tyče. Ozvali se i hosté. Akci po ose Jan Holec - Václav Kučera - Daniel Triner zakončil prvním gólem poslední jmenovaný. Domácí se snažili dostat k braně Frýdla, jejich snaha však skončila většinou na vápně. Šanci odskočit měla Košutka. Střela Lišky ale orazítkovala pouze tyč.

Domácí chtěli v domácím prostředí vybojovat nějaké body, jejich šance ale byly za chvíli zase o něco menší. Rohový kop Kadlece tečoval Jan Holec, který upravil na 0:2. Domácí vrhli všechny síly do útoku a několikrát ohrozili košuteckou branku. V 61. minutě přišlo snížení. Křižná střela z kopaček Petra Dostálíka skončila až v síti. Košutka si mohla brzy vzít dvougólový náskok zpět. Ani jeden z dvou brejků neskončíl gólem, a tak se znovu ozvali domácí. Dostálík si hodil míč kolem bránícího Kadlece, který ho fauloval. Domácí kapitán Milota se tak vehementně dožadoval odpískaní penalty namísto přimého kopu, až si v rychlém sledu vysloužil dvě žluté karty a nakonec i červenou. Nic dalšího už se v zápase nestalo, a tak Košutka odjíždí z Chlumčan s třemi body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Po úterním tréninku to náš kouč řekl jasně : " Hoši, kdo chcete jít někam pařit, tak běžte v pátek a v sobotu už všichni doma. " Vzali jsme si to k srdci a já s asistentem trenéra Filipem vyrazil do Prahy na Mistrovství Evropy v basketu podpořit náš národní tým. Jízda to byla opravdu slušná a už během prvního poločasu jsme měli na kontě víc promile než dali naši košů. V sobotu jsem se pak probudil, odpoledne si vyzvednul játra ze zastavárny a na nedělní mač byl dokonale nachystanej. Povedla se nám trochu kuriozní věc, že jsme si zapomněli s sebou vzít kuželky a balony na rozcvičku. To je stejná ostuda jako kdyby si kat cestou do práce zapomněl nabrousit sekyru. Musíme na tom ještě zapracovat. Závěrem chci říct, že Chlumčany mají velmi dobrý tým a že si myslím, že doma moc bodů nepoztrácí. Teď už se těšíme na sobotu a na dalšího nováčka z Horšáku.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - M. Němeček [-] , P. Dostálík [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , J. Potočník [-] , M. Kulhánek [-] (71. D. Tomíšek [-] ) , D. Štolle [-] , J. Havlík [-] (27. P. Šimána [-] ) , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , J. Holec [-] , M. Kadlec [-] , M. Primas [-] , D. Triner [-] (65. T. Krejčí [-] ) , D. Král [-] , V. Kučera [-] , T. Pekník [-] (93. P. Macht [-] ) , J. Pekník [-] , K. Liška [-] (77. L. Kovařík [-] )

ŽK: 55. J. Hrdlička , 86. L. Milota , 90. V. Regner - 72. M. Primas , 85. M. Kadlec . ČK: 86. L. Milota .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - BOGDAN Gabriel, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: remíza

Toto bude velmi zajímavý zápas. Košutce to v posledních zápasech šlape, hráči Chlumčan byli v posledním kole obětí komedie, která se bohužel odehrává v Přešticích, ale i v předchozích zápasech předváděli velmi dobré výkony. Doma jsou navíc Chlumčany silné. Zápas tipuji na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů