Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov slaví další výhru


Branky


36

U hostů to zatím nevypadá na rychlý návrat do krajského přeboru. Po čtyřech kolech měli pouze dva body. Navýšit své bodové konto jeli v sobotu do Kaznějova. Ten byl na tom s body daleko lépe a v domácím prostředí si došel pro další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal vyrovnaně, ale první šanci, pár chvil po úvodním hvizdu, měli hosté. Střela z hranice šestnáctky ale orazítkovala pouze tyč. Zanedlouho měli hosté další šanci, nebezpečnou střelu dokázal brankář Švamberg vyrazit na roh. Poté začali hrát i domácí a Bolevec spíše bránil a vyčkával na brejky. Po zhruba čtvrt hodině hry se z gólu radovali domácí. Zvednutý praporek pomezního rozhodčího ale znamenal jediné - branka nebyla uznána a jelo se znovu od nuly. Ve 24. minutě už ale radost domácím nikdo nesebral. Hlavní postavou gólové situace byl kapitán Jakub Vondráček, který po sérii odrazů ve vápně dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě. Po gólu pokračovali v aktivitě domácí. Jejich šance ale většinou končily slabou střelou do náruče gólmana. Po půlhodině hry se ale druhého gólu domácí dočkali, asistenci Jakuba Vondráčka zúročil Tuan Anh Dinh, který z úhlu propálil gólmana. Hosté hrozili hlavně z brejků, obránci nebo gólman však byli připraveni. Po rychle rozehraném přímém kopu se prosadil tvrdou ranou hostující Michal Pelnář, který stanovil poločasový výsledek na 2:1.

 

Bolevec vycítil šanci na bodový zisk a do druhé půle začal aktivně. Moc šancí si sice nevytvářel, ale jednu ojedinělou využil Martin Zítek, který technickou střelou srovnal na 2:2. Inkasovaný gól ale domácí nepoložil, naopak si brzy zásluhou tvrdé a hlavně přesné střely Jakuba Kisse vzali vedení zpět na svou stranu. O pár minut později z úhlu mířil přesně Lukáš Filipec a Kaznějov rázem vedl opět o dvě branky. Hosté ale ani po gólu na 4:2 nevložili zbraně. Dvakrát ale ve stoprocentních šancích ani netrefili bráni, a tak odjíždí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: Na soupeře jsme chtěli od první minuty vletět a na hřišti do začátku dominovat. Bohužel se nám to nepovedlo a soupeř mohl rychle jít do vedení. Naštěstí jsme se pomalu dostali do tempa a soupeře přestali pouštět do šancí. I přesto, že soupeř dokázal 2x vstřelit krásnou branku, si myslím, že jsme měli většinu zápasu pod kontrolou a zaslouženě zvítězili.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Do začátku zápasu jsme vstoupili aktivněji a vytvořili si dvě velké šance, které jsme nedokázali využít, následně jsme vinnou zranění museli vystřídat a domácí využili naše špatné herní rozpoložení a zaslouženě šli do vedeni. Ve druhém poločase jsme se zlepšili v kombinaci, snížili na rozdíl jedné branky ale opět jsme bohužel nevyužili šanci na vyrovnání a posléze domácí vstřelili čtvrtý gól a poté už měli zápas ve své kontrole. Gratulace domácím k dobrému výkonu a 3 bodům.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - T. Dinh [-] , V. Višnovský [-] (67. M. Polívka [-] ) , L. Filipec [-] (83. A. Náhlovský [-] ) , J. Fedorco [-] (75. . Müller [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] (83. J. Beránek [-] ) , J. Kiss [-] , M. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , O. Běhounek [-] (46. V. Vašíček [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - D. Humpál [-] (15. J. Šplíchal [-] ) , P. Winkelhöfer [-] , M. Zítek [-] (87. L. Běl [-] ) , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , J. Jaroš [-] (46. O. Šnaider [-] ) , K. Loula [-] (46. D. Ngo [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] (79. K. Dejmek [-] ) , M. Bublík [-]

ŽK: 51. J. Vondráček - 39. K. Loula , 77. M. Bublík .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - MIFKOVÁ Hedvika, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra domácích

Kaznějov bude patřit k nejlepším celkům letošního ročníku, Bolevec naopak ukazuje, že i po sestupu z kraje to bude mít v I. A třídě s mladým kádrem těžké. Očekávám, že Kaznějov napraví poslední domácí porážku s Košutkou a získá 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích