2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 14:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov slaví první výhru


Branky


25

Smíchov měl na kontě po třech zápasech pouze bod, Křimice čtyři. V zápase týmů z nižších pater tabulky se nakonec radovali domácí, kteří dvěma slepenými góly rozhodli nedělní klání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu byli lepší domácí hráči. Dvě gólové šance ale musel likvidovat brankář Hinterholzinger. Po neproměněných šancích se hra vyrovnala a hrozili také hosté. Také jejich šance ale potkal stejný osud jako příležitosti domácích - skvělé zákroky předvedl brankář soupeře. První poločas tak patřil spíše gólmanům než střelcům, takže se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Ve druhé půli chtěli hosté hrát zodpovědně dozadu. To se jim ale přiliš nepovedlo. Osm minut po startu druhé půle se prosadil kapitán Smíchova Jakub Černý, který při centru z levé strany zavíral situaci na zadní tyči a střelou z druhého doteku poslal domácí do vedení. O pár minut později se Smíchovu povedl nacvičený signál z rohové kopu. Z hranice vápna střílel Václav Duspiva, jehož tečovaná střela nakonec skončila v síti. Domácí se po dvou slepených gólech zatáhli, a Křimice tak hráli do plných. Z toho se rodily brejky, které ale zůstaly nevyužity. Křimice také měli příležitostí na zdramatizování zápasu, ani jim se ale vstřelit branku nepovedlo. Smíchov tak slaví první výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
David Rada, trenér: Myslím si, že zápas se hrál v dobrém, a pro diváka velice zajímavém, tempu. První poločas skončil 0:0, výsledek jednoznačně odpovídal předvedené hře, přičemž vlastně Křimice měly dvě gólové šance, stejně tak jako my, takže tam to bylo jednoznačně na 0:0. První gól jsme dali z rychle provedené brejkové situace, kdy míč za obranu převzal kapitán Kuba Černý a křižnou střelou nártem prostřelil gólmana a druhý gól jsme vsítili se štěstím po rychle rozehraném rohovém kopu Vašek Duspiva střílel na hranici velkého vápna a s přispěním teče bránícího hráče to skočilo do protipohybu gólmana.

FC Křimice
Jakub Szedmák, kapitán: Věděli jsme, že jedeme na půdu nováčka, který z prvních tří zápasů uhrál jen jeden bod, takže jsme věděli, že pokud budou chtít vyhrát, tak s námi. První poločas tomu i nasvědčoval. Úvod zápasu měli lepší domácí, nás dvakrát podržel výborně chytající brankář Václav Hinterholzinger. Po tom úvodním menším tlaku se hra vyrovnala, my jsme si také vytvořili nějaké šance, buď jsme ale ztroskotali na malém důrazu, což je zatím naše největší bolest, nebo na dobře chytajícím domácím brankáři. Hra v první půli byla vyrovnaná a myslím si, že si oba dva soupeři uvědomili, že to ten typický zápas, kde kdo dá první gól, tak vyhraje. My jsme si to i zdůrazňovali v kabině, že budeme vycházet ze zabezpečené obrany, tak abychom co nejdéle drželi nulu. Bohužel hned v 53. minutě po naší špatné rozehrávce jsme obdrželi gól, kdy domácí vystihli naši rozehrávku na jejich levé straně přišel centr před bránu a kapitán domácích Kuba Černý zavíral na zadní tyči a ze dvou doteků dal na 1:0. Řekl bych, že nás to úplně nepoložilo, bohužel čtyři minuty na to domácí zahrávali roh, kdy se jím povedl nejspíše secvičený signál s tím, že domácí hráč střílel za vápnem a kdyby ta střela nebyla z naší strany tečovaná, tak by šla určitě mimo bránu. Bohužel tím jak to byly dva slepené góly, tak od té doby jsme byli takoví opaření a chvilku nám trvalo než jsme se z toho nějakým způsobem dostali, domácí byli naopak na koni, hráli ze zabezpečený obrany, my jsme hráli do plných. Z toho se rodily brejky, ze kterých mohli dát branku. My jsme si nějaké příležitosti také vytvořili, bohužel naší asi nekvalitou zůstaly nevyužity. Nicméně prostě 2:0 venku, domácím musím pogratulovat, protože od úvodní minuty, když ten zápas byl vyrovnaný, tak z jejich strany byla vidět větší chuť a hlad po tom vítězství a řekl bych, že zaslouženě vyhráli. Také si přeju, aby se jim dařilo, protože když to vezmu ze sportovního hlediska, tak jsem moc rád, že do A třídy postupují takové týmy jako je Smíchov, který se prezentuje vyloženě fotbalovým výkonem, chce hrát fotbal a já doufám, že takové týmy přispějí ke zvýšení kvality soutěže. Ještě bych chtěl zmínit, že po dlouhé době se na domácí lavičce trénoval trenér Smíchova, kterému za Křimice přejeme hlavně pevné zdraví a myslím si, že domácí hráči měli takovou motivaci, kdy svému trenérovi, který se vrátil po dlouhé době, udělat radost v podobě nějakého dobrého výsledku a výkonu.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - J. Marek [-] (80. M. Kuráž [-] ) , A. Zikmund [-] , D. Titlbach [-] (80. M. Řehoř [-] ) , D. Tobrman [-] (46. D. Kroc [-] ) , J. Černý [-] , J. Krčál [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , D. Bešta [-] , V. Duspiva [-] (65. P. Míčka [-] )

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - P. Havlíček [-] (78. P. Beneš [-] ) , P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] (67. J. Vonášek [-] ) , M. Pinc [-] , V. Sýkora [-] , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-]

ŽK: 76. P. Grambal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Křimice si nováčka soutěže pohlídají a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza