1:1
(0:0)
58. O. Hurt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice vezou z Újezdu po vyrovnání v závěru bod


Branky


25

V lepší náladě šli do zápasu hosté, kteří nasbírali za 3 zápasy hned 7 bodů. Naopak domácí měli jen 3 za výhru nad Mochtínem. Zápas ale nabídl vyrovnané střetnutí, které skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do zápasu vstoupili hráči Újezda. Hráli aktivně dopředu, zodpovědně bránili a hosté se dlouho nemohli dostat do šancí. Kralovice zhruba ve 20. minutě hru vyrovnaly a s tím přišly i první velké šance. Také Dlouhý Újezd měl své šance. Ty ale ve většině případů neřešili správně a poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

 

Ve druhém poločase bylo znát, že oba týmy chtěji vyhrát a urvat tři body pro sebe. Skóre otevřeli hosté v 58. minutě. Dlouhý balón od Martina Kůse si našel Ondřej Hurt, který hlavou upravil průběžný výsledek na 0:1. Domácí to ale nepoložilo, naopak se více hnali do gólových šancí. Vždy ale s neúspěšným zakončením. Hosté mohli po 75 minutách hry navýšit svůj náskok. Hlavou ale mířili nepřesně, a tak byl zápas stále otevřený. To samozřejmě věděli i domácí, kteří se po závaru po rohovém kopu dostali ke střele a Lukáš Čížek pár minut před koncem vstřelil vyrovnávající gól. Chvíli po gólu ještě viděl druhou žlutou a následně červenou kartu domácí Földeši. To už ale na výsledek žádný vliv nemělo, a tak si oba týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Začátek zápasu měli navrch domácí, dobře dostupovali a dobře bránili možnosti naše rozehrávky. Hra se z naší strany srovnala kolem 20. minuty, kdy jsme rychleji dávali balón od nohy a hned jsme měli 2-3 šance, poměrně gólové, ale bohužel neproměněné. Soupeř hrál hodně po křídlech a dostával se k vápnu, kde ale, naštěstí pro nás, neřešil situace nejlépe. Poločas 0:0. Druhý poločas jsme se my i soupeř hnali více do útoku a hra byla nahoru dolů. V 58. minutě po fantastické přihrávce vzduchem Martina Kůsy zakončil hlavou Ondřej Hurt a vedli jsme 0:1. Poté soupeř vyvíjel větší energii do útočných akcí, ale bez zdárného zakončení. Asi v 75. minutě jsme měli velkou šanci ve vápně, kdy na zadní tyč přišel centr, ale ačkoliv nikým nebráněni jsme hlavou zakončili nepřesně. Dostali jsme se ještě párkrát za obranu domácích, ale bez úspěchu. Soupeř přes své pokusy o útoky nakonec srovnal v 86. minutě, kdy po rohovém kopu přišlo ve vápně plno odrazů mezi hráči a ve správnou chvíli na správném místě se ocitl soupeř, který střelou naslepo přes celý dav vstřelil gól. V 88. minutě dostal soupeř druhou žlutou a tedy červenou kartu. Celkově je remíza spravedlivá pro obě mužstva.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - V. Kulíř [-] , L. Pernglan [-] (60. T. Janků [-] ) , J. Synek [-] (70. R. Blatnický [-] ) , M. Havel [-] (70. L. Zeman [-] ) , M. Zeman [-] , P. Földeši [-] , P. Hána [-] , L. Čížek [-] , D. Čoka [-] , V. Pešek [-] (55. L. Havel [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , J. Kulhánek [-] , J. Lavička [-] , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , O. Hurt [-] (76. M. Pánek [-] ) , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] (89. P. Koča [-] ) , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-]

ŽK: 27. L. Čížek , 57. P. Földeši , 64. M. Zeman , 83. P. Hána . ČK: 88. P. Földeši .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠIMEK František, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Kralovice zatím ukazují suvérenní výsledky, takže budou bodovat i tohle kolo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů