1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O remíze rozhodl první poločas


Branky


25

Dva týmy, kterým se začátek sezóny příliš nevyvedl, se potkaly v sobotu v Plzni na Bolevci. Hrál se vyrovnaný zápas, který nakonec skončil dělbou bodů. Oba týmy ale měli v závěru šance na rozhodnutí zápasu. Zaskvěli se ale brankáři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelikož Bolevec hraje své domácí zápasy na umělé trávě, museli si na ni hráči hostů ze začátku zvykat. I proto byli lepší hráči domácících, kterým se podařilo, po nedůrazu bránicích hráču a pěkné kombinaci boleveckých hráčů, vstřelit úvodní branku utkání. O tu se postaral navrátilec do sestavy Martin Zítek. Za chvíli ale bylo vyrovnáno. Domácím se nepodařilo uhlídat standardní situaci a na zadní tyči osamocený Matěj Pivoňka uklidil hlavou míč do sítě. Po vyrovnávací brance se hra zkildnila a spíše dirigovali hru hosté. Žádný z týmu ale do poločasu branku nepřidal, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Druhý poločas začal aktivně a bylo vidět, že oba týmy potřebují tři body jako sůl. Hosté si vytvořili pár gólových příležitostí, gólman Tolkner ale další míč za záda nepustil. To samé se dá říct i o bránkáři Lubů. Dominik Šít přežil bez úhony nebezpečný protiútok Bolevce a ze zápasu odešel také jen s jedním inkasovaným gólem. To znamená remízu a bod pro obě strany.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář:: do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili si několik šancí, ze kterých jsme bohužel dokázali vytěžit jen jeden gól, který vstřelil po pěkné kombinaci navrátilec Zítek, poté hosté srovnali po naší chybě při špatném bránění standardní situace a tím jsme dostali Luby zpátky do zápasu. Zbytek zápasu už byl vyrovnaný na obě strany a ke konci měl každý tým jednu 100% šanci ke vstřeleni gólu, ale brankáři své týmy podrželi výbornými zákroky, a tak utkání skončilo remízou.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Bolevec byl ze začátku určitě lepší, my jsme si zvykali na tu umělku, takže na začátku zápasu měl více ze hry Bolevec, což korunoval gólem. Nám se naštěstí podařilo asi za deset minut vyrovnat. Od té branky, si myslím, jsme měli více ze hry, více gólových šancí. Bohužel tentokrát co jsme nedali, hlavně v druhé půli, dva, tři jasné góly, to nás může mrzet. I když musíme říct, že Bolevec měl také z protiútoku velkou šanci, kde nás podržel náš gólman.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - K. Dejmek [-] , M. Zítek [-] (86. J. Thomayer ml. [-] ) , S. Krchov [-] , J. Hibler [-] , D. Paškan [-] , D. Ngo [-] , K. Loula [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - M. Pivoňka [-] (89. M. Červený [-] ) , K. Křížek [-] , . Basha [-] (77. D. Beránek [-] ) , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , A. Panuš [-] (82. K. Šleis [-] ) , V. Řeřicha [-] , D. Šnour [-] , H. Pikhart [-] , A. Čížek [-]

ŽK: 65. L. Běl , 78. J. Fryček , 85. K. Loula - 30. . Basha , 61. A. Čížek , 65. J. Holý , 87. K. Šleis .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šlauf Jiří - LIŠKUTÍN Antonín, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra domácích

Bolevec doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích