2:1
(1:0)
85. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín napravil zaváhání z minulého kola a bere tři body


Branky


63. J. Žiak , 75. J. Žiak - 85. D. Kroc
21

Mochtín je po třetím kole doma stále stoprocentní. Po vítězném derby s Luby si v sobotu poradil i se Smíchovem. Ten se tak musí po třech kolech spokojit pouze s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu lépe zachytili domácí a brzy se dostali do vedení. Skóre otevřel Jan Žiak. Ve zbytku poločasu Mochtín nebyl lepším týmem. Naopak gólové příležitosti měl Smíchov. Jenže v šancích ztroskotali buď na brankáři Prokopovi, nebo vůbec netrefili bránu. Do kabin tak šli s jednogólovým náskokem domácí.

 

Tlak hostů ze Smíchova se ve druhém poločase postupně zvyšoval. Šancí, které měli se jim nepodařilo využít, a tak přišel trest v podobě druhého inkasovaného gólu. Znovu to byl Jan Žiak, který se svým čtvrtým gólem v sezóně zařadil na průběžnou dělenou první příčku v tabulce střelců vedle Jakuba Kulhánka z Kralovic. Ani druhý gól ale hosty nesrazil do kolen. Naopak přišlo rychlé snížení a zdramatizování utkání. Z přímého kopu se trefil David Kroc. Na srovnání už ale čas nezbyl a domácí mohou slavit druhou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: Zápas se hrál na podmáčeném trávníku s velkým množstvím louží a loužiček, které často bránily k souvislejším kombinačním akcím. Přesto byl k vidění zajímavý duel s velkou řadou gólových šancí na obou stranách. V Mochtíně zanechali hosté velmi dobrý dojem a budou-li předvádět podobné výkony i v dalších zápasech, tak se bodů určitě dočkají.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Osvald [-] (57. M. Škoch [-] ) , J. Šafránek [-] (63. M. Kapusta [-] ) , J. Lysek [-] , M. Kutka [-] , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-] , P. Blažek [-] , D. Gajdušek [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - J. Marek [-] , D. Tobrman [-] (63. M. Kuráž [-] ) , D. Titlbach [-] , D. Kroc [-] , P. Míčka [-] (60. J. Gruncl [-] ) , D. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , F. Krejčí [-] , T. Sládek [-] , J. Černý [-]

ŽK: 30. D. Gajdušek , 87. M. Kapusta - 40. D. Titlbach , 52. P. Míčka , 91. D. Bešta , 91. M. Kuráž .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ZAVADIL Jan, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Kluky z Mochtína bohužel trápí absence a to se vždy projeví. Tentokrát hrají doma se Smíchovem a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů