V. Sýkora 3.
P. Hána 37. (vl.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice slaví první výhru


Branky


3. V. Sýkora , 37. P. Hána (vl.)
21

Dlouhý Újezd nepředvedl v Křimicích dobrý výkon a výrazně tak ulehčil domácím cestu k první výhře v sezóně. Naopak hostům se nepovedl ani druhý venkovní zápas a zatím mají na kontě body pouze z domácího zápasu proti Mochtínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě zápasu se do šance dostal domácí Čejka, kterému ale brankář střelu chytil. O dvě minuty později se ale dostal do podbné situace. Střelu vyrazil gólman Kopolovič pouze k Václavu Sýkorovi, který doklepl míč do prázdné brány. Aktivita domáácích i nadále neupadala a dostávali se řady gólových příležistostí. Dlouho se jim žádnou z nich nepodařilo zužitkovat. Druhý gól přišel až ve 37. minutě. Václav Sýkora po individuální akci předložil míč před bránu. Ten si smolně srazil do brány hostující Hána, a domácí tak šli před poločasem do dvoubrankového vedení.

 

Druhý poločas se nesl spíše v poklidném duchu. Oba týmy se sice do menších šancí dostávali, buď je ale zastavil zákrok soupeřova gólmana nebo zvednutý praporek pomezního rozhodčího. Zápas už se poté spíše jen dohrával. Žádná větší aktivita ani z jedné strany k vidění nebyla, a Křimice tak mohly slavit první výhru v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: V týdnu jsme si řekli, že musíme napravit a odčinit tu prohru v Lubech. Musím náš tým pochválit, že v trénincích kluci makali a od první minuty toho zápasu bylo vidět, že chceme vyhrát. Hned v první minutě jsme měli obrovskou šanci, kdy Lukáš Čejka se dostal před brankáře, bohužel šanci nevyužil. Naštěstí dvě minuty na to měl podobnou šanci, kdy vystřelil, brankář to vyrazil před Vaška Sýkoru, který to dorazil a ve třetí minutě jsme vedli 1:0. Po zbytek poločasu jsme, i ze slov protihráčů, kontrolovali hru, vesměs jsme soupeře k ničemu nepustili. Pak jsme si dokázali vytvářet spoustu šancí, bohužel tou naší neefektivitou, tak jsme z těch mnoha šancí využili jenom jednu a to ve 37. minutě, kdy zase po krásně individuální akci Vaška Sýkory si to vlastně hostující stoper srazil do sítě a vedli jsme 2:0. Druhý poločas se už spíše dohrávalo, s tím že soupeř nám moc starostí nenadělal a měl takové ty menší pološance, ale to naštěstí chytil náš gólman. I my jsme si ve druhém poločase vytvořili nějaké šance, ale buď jsme pohořeli na ofsajdu, kdy jsme byli netrpělivý a nebo jsme pohořeli na brankáři hostů. Nicméně pro nás je ale v tuto chvíli důležité to, že jsme nedostali gól, že jsme vyhráli 2:0 a můžeme jít do dalšího zápasu jít s klidnější náladou. Výhru bychom rádi věnovali našemu spoluhráčovi Honzovi Švábovi, kterému se v týdnu narodil syn Kryštof a my tak vítáme v křimickém dresu nového člena!

TJ Sparta Dlouhý Újezd
Václav Zeman, trenér: Tragický výkon, nula bodů. To, co jsme včera předvedli byla ostuda. Jsem zklamaný přístupem k zápasu, ale musíme se připravit na silné Kralovice. Blahopřeji soupeři ke třem bodům.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] , P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , V. Sýkora [-] (90. P. Beneš [-] ) , V. Kuneš [-] (66. L. Koutek [-] ) , J. Dytrt [-] (46. P. Fořt [-] )

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - V. Kulíř [-] , L. Havel [-] (46. R. Blatnický [-] ) , P. Földeši [-] (75. J. Švábek [-] ) , P. Hána [-] , L. Čížek [-] , D. Čoka [-] (70. J. Synek [-] ) , V. Pešek [-] , F. Pták [-] , M. Zeman [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 16. J. Dytrt , 57. L. Čejka - 91. J. Synek .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - ŠLAUF Jiří, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Kuba Szedmák z Křimic určitě bude chtít svůj tým dotáhnout proti nováčkovi k výhře a tentokrát se mu to povede. Křimice odčiní prohru v Lubech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů