2:1
(1:0)
75. V. Mencl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany doma stále stoprocentní


Branky


21

Chlumčany měli před sobotním zápasem na kontě tři body. To samé mohli říct hráči Žákavy, takže zápas jasného favorita neměl. Lépe se ale dařilo domácím, a tři body tak zástaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho se hrál opatrný fotbal. Lepší ale byli domácí a svojí převahu přetavili v úvodní branku. Po propadnutí obránce Žákavy na pravé straně se dostal k míči Josef Potočník, který zasekl míč do středu a střelou na zadní tyč poslal domácí do vedení. Ve zbytku první půle byli nadále lepší domácí. Jejich šance ale využity nebyly, a domácí tak vedli o jeden gól.

 

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako konec toho prvního. Hosté se stále nedostávali do hry a už vůbec ne do vyložených gólových šancí. Znovu tedy udeřili domácí. Z brejkové situace na 2:0 zvyšoval Petr Dostálík. Hostům se podařilo snížit v 75. Minutě zásluhou Václava Mencla. Ten si naskočil na centr od rohového praporku a z přední tyče překonal gólmana Regnera. Posledních deset minut se ještě hosté snažili vyrovnat. Šance, které měli, ale nedokázali využít, a Chlumčany tak udrželi vítězství 2:1 a slaví další tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Žákava
Jakub Tišl, asistent trenéra: Těžko se to hodnotí. Moc se mi ten zápas nelíbil, ani z jedné strany. Domácí byli lepší, měli více šancí a my jsme se vůbec nedostávali do koncovky. Měli jsme za celý zápas asi dvě šance. Byli jsme sice více na míči, ale oni byli nebezpečnější, proměnili své šance a asi zaslouženě vyhráli. My jsme tak do 80. minuty skoro nehráli a až posledních 10 minut jsme je tlačili a začali jsme konečně hrát.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - P. Dostálík [-] (76. R. Hýbner [-] ) , L. Nohava [-] , M. Kulhánek [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , P. Šimána [-] (5. J. Potočník [-] ) , M. Němeček [-] (76. D. Tomíšek [-] ) , J. Havlík [-] (21. D. Štolle [-] ) , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - S. Nekola [-] , V. Mencl [-] , A. Huňáček [-] (12. M. Soukup [-] ) , O. Šimek [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] , J. Smazal [-]

ŽK: 30. M. Vojáček - 31. J. Smazal , 87. M. Skala , 89. S. Nekola .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: remíza

Další těžký zápas na tipování. Je pravda, že Chlumčany u nás minulý týden hráli dobře a svou kombinací nám hodně zatopily. Se Žákavou to tentokrát na bodový zisk vidím a bude z toho remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů