7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:15

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice nasázely Lubům sedm gólů


Branky


12. J. Kulhánek , 17. O. Hurt , 27. J. Lavička (p.) , 37. J. Vlk , 52. J. Kulhánek , 54. J. Lavička , 88. O. Růžek
21

V sobotu dopoledne přijely do Kralovic Luby. Po celý zápas určovali tempo hry domácí a skvělým výkonem si došli pro tři body suveréně nejvyšší výhrou této sezóny 1.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl vyrovnaný. Luby hrály aktivně, ale Kralovice se jejich hře přizpůsobily a svůj herní projev zrychlily. Do herní pohody jim pomohl i brzký gól. Zásluhou přesné přihrávky Martina Řenča se dostal do samostatného úniku Jakub Kulhánek. Ten se nemýlil a Kralovice v 12. minutě vedli 1:0. O pět minut později to bylo už 2:0. Přihrávku David Sládka zužitkoval přesnou střelou Ondřej Hurt. Ve 27. minutě si na penaltový puntík postavil míč Jan Lavička. Směr střely sice brankář vystihl, na razantní střelu ale nedosáhl. Luby sice pár šancí, ze kterých mohly zahrozit, měly. Nic z nich ale nebylo a tak se chvíli před koncem poločasu ještě prosadili domácí. Na 4:0 zvyšoval obránce Jakub Vlk.

 

Pár minut po začátku druhého poločasu vedli domáčí 6:0. V 52. minutě se po přihrávce Lavičky podruhé v zápase prosadil Jakub Kulhánek. O dvě minuty později běžel sám na bránu Jan Lavička, který překonal brankáře hostů. Luby svou hru ve druhé půli otevřeli. K ničemu to ale nevedlo a ve chvíli, kdy už, z důvodu udělení dvou červených karet, hráli Luby v 9 hráčích, se prosadil Ondřej Růžek. Stanovil tak konečný výsledek na 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: Prvních 5 minut bychom si netroufli odhadnout jak zápas skončí, Luby dobře dostupovali a nenechali nás přejít do útoku. My jsme se poměrně rychle přizpůsobily zrychlením hry a brzy jsme šli do vedení. Luby párkrát byli v šanci kdy se dostali ke střele ale ne nijak nebezpečné. Průběh celého zápasu jsme drželi pevně v našich rukou a podle toho i dopadl výsledkově. Obrana Lubů byla v druhém poločasu poměrně dost otevřená, což po poločase zápasu s výsledkem 4:0 je pochopitelné, ale právě díky tomu jsme se dostali do plno šancí. Měli jsme neproměněné ale obrovské šance, které kdybychom proměnili, na výsledkové tabuli by svítilo dvouciferné číslo. Luby dostali celkem 2 červené. Oboje po druhé žluté. Soustředili se spíše na rozhodčího než na hru. I tak ale smekám před Luby, že s o dva hráče menším počtu na hřišti se snažili založit akce po kombinacích odzadu a nevypustili zdaleka ztracený zápas.




Sestavy


TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - L. Sládek [-] (60. P. Koča [-] ) , J. Vlk [-] , J. Kulhánek [-] , J. Lavička [-] (54. O. Růžek [-] ) , T. Kříž [-] , M. Řenč [-] , O. Hurt [-] (60. P. Hájek [-] ) , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] (54. M. Pánek [-] ) , M. Kůsa [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - M. Pivoňka [-] , V. Petrželka [-] , A. Panuš [-] , V. Řeřicha [-] , J. Holý [-] , D. Vozka [-] (71. D. Beránek [-] ) , H. Pikhart [-] , T. Blohmann [-] , A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] (20. M. Červený [-] )

ŽK: 40. L. Sládek - 28. A. Čížek , 36. V. Hromada , 38. H. Pikhart , 84. M. Pivoňka . ČK: 80. H. Pikhart , 88. A. Čížek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - KŘEN Jiří, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Luby se sice oproti minule sezóně zlepšily, ale na domácí, kteří budou hrát nahoře, to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích