2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas skončil zaslouženou remízou


Branky


18

Smíchov i Horšovský Týn se i ve druhém kole potkaly s nováčkem soutěže. Zatímco Smíchov těsně podlehl Chlumčanům, Horšovský Týn si doma poradil se Spartou Dlouhý Újezd v poměru 4:3. Vzájemný zápas dvou postupujících nakonec skončil 4gólovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního gólu zápasu byli lepší domácí. Po chybě ve středu hřiště se ale k míči dostal hostující Jan Havlíček, který ke dvěma gólům z prvního kola přidal i branku ve druhém zápase sezóny. Poté se průběh zápasu vyrovnal. Deset minut před koncem prvního dějství se podařilo domácím vyrovnat. Centr Pavla Konopíka z levé strany si v malém vápně našel osamocený Daniel Bešta, který hlavou srovnal. Smíchov se ale z vedení neradoval dlouho. Přišla další chyba v rozehrávce a hosté trestali. Nepřesnost hasili domácí až fauelem před vápnem. Z příměho kopu se prosadil Marek Falout, který se rovněž prosadil už v prvním kole proti Dlouhému Újezdu. První poločas tedy určitě nenudil a diváci viděli celkem tři branky. 

 

Začátek druhé půle byli lepší hosté, vytvářeli si šance, ale ty nedokázali proměnit. Následně se z brejkové situace prosadil Jakub Marek a bylo opět vyrovnáno. Po gólu se hra opět zuklidnila a vyrovnala. Smíchov měl možnost otočit výlsedek a odstat se do vedení. Nabídbutou možností v podobě pokutového kopu ale pohrdl Dominik Titlbach. Hosté také hrozili ale žádný gól už k vidění nebyl. 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
David Rada, trenér: Myslím si, že prvních 10 minut jsme byli lepším týmem. Pak vlastně po naší chybě ve středu pole Horšovský Týn proměnil rychlý protiútok a dostal se do vedení 1:0. Od té chvíle měl zápas vyrovnaný průběh, nám se povedlo vyrovnat po centru Pavla Konopíka z levé strany, kdy Daniel Bešta hlavičkoval sám v malém vápně. Do poločasu hosté využili chyby v naší rozehrávce, kterou jsme následně museli hasit faulem před pokutovým územím a z trestného kopu šli hosté do vedení 2:1. Prvních 5-6 minut druhého poločasu nás Horšovský Týn do hry nepouštěl, vytvářel si šance, následně nám se povedlo hru vyrovnat a z brejkové situace po samostatném úniku vyrovnal Kuba Marek. Od té chvíle se utkání přelévalo z jedné strany na druhou. My jsme následně neproměnili pokutový kop a Horšovský Týn tam měl několik slibných brankových příležitostí, takže si myslíím, že jednoznačně výsledek 2:2 odpovídá průběhu zápasu.

FC Dynamo Horšovský Týn
Marek Falout, kapitán: V kombinované sestavě, kde nám chybělo pět hráčů, jsme měli více šancí a Smíchov byl zase víc na balónu. Rozhodli tři naše hrubé individuální chyby, po kterých dal Smíchov 2 góly a po jedné z nich neproměnil penaltu. Jinak to byl klasický nováčkovský souboj nahoru a dolů, kdy ve finále berou bod obě strany, i když jsme chtěli vyhrát. A na závěr bychom chtěli hlavně za celý tým HT popřát trenérovi SK Smíchov brzké uzdravení. Držíme palce!



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Marek [-] , J. Přibáň [-] , D. Titlbach [-] , L. Rout [-] (76. J. Louda [-] ) , J. Gruncl [-] (46. K. Fajfrlík [-] ) , D. Bešta [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , T. Sládek [-] , V. Duspiva [-] (81. J. Jaroš [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - J. Havlíček [-] , T. Novák [-] , J. Čižikov [-] , M. Falout [-] , J. Malý [-] , V. Šperl [-] (59. M. Jandík [-] ) , M. Mašek [-] , M. Šutek [-] , M. Steiner [-] , M. Gregořica [-]

ŽK: 22. D. Titlbach , 45. T. Sládek - 20. M. Falout , 36. M. Gregořica .
Hráči zápasu: T. Sládek , F. Krejčí .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: remíza

Zápas, ve kterém si každý z nováčků vezme jeden bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů