Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejgólovější zápas kola nabídla páteční předehrávka v Kralovicích


17

Kralovice i Bolevec hráli v pátek i první kolo, takže na větší nebo menší odpčinek se žádný z týmů vymlouvat nemohl. Odpočatěji se ale od začátku jevili spíše domácí, kteří i díky vydařené první hodině hry berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vstoupil do utkání velmi aktivně a brzy se dostal do vedení. Po sérii několika šancí se po centru Jakuba Kulhánka hlavou prosadil Jan Lavička. Domácí byli do ofenzivy stále velice aktivní, ale druhou branku do poločasu nepřidali.

Na začátku druhé půle se pokusili hrát hosté aktivněji směrem dopředu. Snaha Bolevce měla ale spíše opačné účinky. V 53. minutě se prosadil domácí Jakub Kulhánek. O tři minuty později to byl znovu Jakub Kulhánek, který zvyšoval už na 3:0. Naději na bodový zisk pro hosty vykřesal Michal Pelnář, který povedeným přímým kopem propálil zeď i brankáře a snížil tak na 3:1. Ještě radostněji to pro hosty vypadalo v 70. minutě, kdy se po chybě v obraně Kralovic prosadil znovu Michal Pelnář, a tak zápas získal druhého dvougólového střelce. Po gólu Bolevec hru ještě více otevřel, čehož rychle využili domácí. Protiútok proměnil v gól střídající Martin Pánek a vrátil domácím dvoubrankové vedení. Deset minut před koncem se zranil hostující brankář Tolkner, ale jelikož už nemohl Bolevec vystřídat, musel utkání dochytat hostující střelec Michal Pelnář. Moc práce sice neměl, ale Bolevec odjel z Kralovic po výsledku 4:2 bez bodu.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Bohužel jsme nedokázali zachytit rychlý nástup domácích a inkasovali rychlý gól a tím se pak odvíjel celý poločas. Domácí byli ve všem lepší a jejich hra nám dělala velké problémy. Výsledek jsme dokázali jen korigovat výborně hrajícím Pelnářem, který si pak stejně bravurně počínal i posledních deset minut v brance, kdy musel nahradit našeho zraněného brankáře.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Sládek [-] (65. P. Vrána [-] ) , J. Kulhánek [-] , J. Lavička [-] (55. M. Pánek [-] ) , M. Řenč [-] , O. Hurt [-] (13. O. Růžek [-] ) , O. Berbr [-] (87. P. Gažák [-] ) , T. Kříž [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - L. Volek [-] , D. Paškan [-] , D. Ngo [-] , K. Loula [-] (29. P. Winkelhöfer [-] ) , J. Šedivec [-] , J. Jaroš [-] (68. K. Dejmek [-] ) , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , J. Fryček [-] (53. J. Šplíchal [-] ) , M. Bublík [-]

ŽK: 92. M. Pánek - 70. D. Paškan , 75. M. Bublík , 88. J. Šplíchal , 92. L. Volek .
Hráči zápasu: M. Pelnář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Schveinert Radek - KŘÍŽ Lukáš, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

I přes úvodní zaváhání prokážou Kralovice kvalitu a chuť poprat se opět o postup do krajského přeboru a soupeře z Bolevce s přehledem porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza