3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany udržely vedení a slaví zisk tří bodů


Branky


15

V zápase dvou týmů, které postoupily 1.B třídy padlo celkem 5 gólů - 4 z nich v prvním poločase. Průběžné vedení si týmy přehazovaly jako horký brambor. Poslední gól ale vstřelili domácí, a mohou se tak radovat ze zisků prvních tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se poprvé měnilo už ve třetí minutě. Po ztrátě ve středu hřiště a následné brejkové situaci se prosadil Lukáš Nohava. Po chvíli bylo vyrovnáno. Při zisku ve středu pole poslal Bešta do samostatného úniku Jakuba Marka, který ve velké šanci nezaváhal. Hostům se podařilo skóre otočit. Druhý gól vstřelil Smíchov po rychle rozehraném přímém kopu na polovině hriště, kdy znovu zafungovala spolupráce Daniela Bešty s Jakubem Markem. První jmenovaný vybídl Marka, který šel opět sám na bránu a znovu vyzrál na brankáře Regnera. Z vedení se ale hosté neradovali dlouho. Už za dvě minuty bylo opět vyrovnáno. Po rohu Chlumčan došlo k několika odrazům ve vápně. Míč vyplaval u volného Dominika Štolleho, který střelou do prázdné brány vrátil zápasu remízový stav.

Po změně stran dokázali domácí překlopit skóre opět na svou stranu. Po neuhlídaném rohu se prosadil kapitán Chlumčan Libor Milota. Po inkasovném gólu se výkon Smíchova zlepšiil, ale žádnou z šánci nedokázali proměnit v gól. Chlumčany ale závěr utkání zvládli a zvítězili.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
David Rada, trenér: Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání. Zejména v prvním poločase, kdy to skončilo 2:2. Ve druhém poločase jsme inkasovali po standardní situaci. Poté došlo z naší strany ke zlepšení výkonu, Chlumčany hrozily hlavně z brejkových situací a nakonec se jim podařilo udržet vedení až do konce.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
V. Regner [-] - J. Havlík [-] (81. V. Smola [-] ) , L. Nohava [-] , P. Šimána [-] (81. T. Hrdlička [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , J. Potočník [-] , D. Štolle [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Marek [-] , J. Přibáň [-] , D. Titlbach [-] , L. Rout [-] (60. D. Tobrman [-] ) , A. Zikmund [-] (90. J. Gruncl [-] ) , D. Bešta [-] , P. Konopík [-] , F. Krejčí [-] , T. Sládek [-] , V. Duspiva [-] (76. K. Fajfrlík [-] )

Hráči zápasu: J. Marek , D. Bešta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stach Vladislav - CUPL Zbyněk, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Čechura
Tip experta: výhra hostů

A opět duel dalších nováčků. Myslím si, že Smíchov bude mít mladší a dravější mužstvo. V Chlumčanech se štěstím vyhraje.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích