Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce nováčků se nakonec radovali domácí


Branky


20. J. Čižikov , 35. M. Falout , 59. J. Havlíček , 84. J. Havlíček - 53. V. Pešek , 71. M. Mašek (vl.) , 83. T. Janků
14

Souboj prvního a druhého týmu minulé sezóny 1.B třídy skupiny B nabídl pohledný fotbal a hromadu gólů. Utkání, kde padlo 7 branek muselo každého fanouška, který si v sobotu odpoledne našel cestu na stadion Horšovského Týnu, bavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V minulé sezóně měl každý z týmů ze svých vzájemných zápasů po jedné výhře.Gólový účet zápasu otevřel Jevgenij Čižikov, na jehož střelu byl brankář Hlůžek krátký. Do konce prvního poločasu ještě domácí svůj náskok navýšili. Na 2:0 zvyšoval kapitán Horšovského Týnu Marek Falout, který tak navazuje na skvělý začátek minulé sezóny, kdy vstřelil v prvních třech zápasech hned osm gólů.

Říká se, že výsledek 2:0 po poločase neznačí pro vedoucí tým nic dobrého. Ke sklapnutí Csaplárovy pasti přispěl brzkým gólem Václav Pešek. Hostům se tedy podařilo snížit, ale zanedlouho byl rozdíl ve skóre znovu dvougólový. Jan Havlíček svou střelou nedal brankáři šanci a rozveselil většinu diváků na stadionu v Horšovském Týně. V 71 minutě ještě zdramatizoval utkání Matyáš Mašek, který nechtěně vrátil hosty vlastním gólem do zápasu. Dlouhému Újezdu se dokonce podařilo vyrovnat. Střídající Tomáš Janků srovnal sedm minut před koncem na 3:3 a už to vypadalo, že souboj nováčku skončí dělbou bodů. S tím ale nesouhlasil Jan Havlíček, který svým druhým gólem v zápase vrátil domácím, krátce po vyrovnávacím gólu, vedení. V nejgólovějším zápase prvního kola se tak ze tří bodů radovali domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Dlouhý Újezd
Václav Zeman, trenér: Myslím, že pro oko diváka to byl dobrý zápas. Dobře jsme kombinovali, bohužel za každé malé zaváháni přišel trest. Odehráli jsme dobrý zapas i bez sedmi hráčů základní sestavy. Zaváháni budeme muset napravit v dalším utkání.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - J. Havlíček [-] , T. Novák [-] (72. F. Habart [-] ) , J. Čižikov [-] (89. V. Šperl [-] ) , M. Falout [-] , J. Malý [-] , M. Mašek [-] (79. M. Jandík [-] ) , M. Nidl [-] , M. Šutek [-] , J. Svárovský [-] , M. Gregořica [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - J. Synek [-] (58. M. Stoklasa [-] ) , L. Zeman [-] (58. Q. Le [-] ) , J. Hečko [-] (68. T. Janků [-] ) , O. Jócsik [-] (68. T. Bizoň [-] ) , D. Čoka [-] , R. Blatnický [-] , V. Pešek [-] , F. Pták [-] , M. Zeman [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 70. T. Novák - 18. M. Dvořák , 47. L. Zeman , 86. V. Pešek .
Hráči zápasu: J. Havlíček - M. Zeman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - FENCL Jakub, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Čechura
Tip experta: remíza

Duel dvou nováčků ze stejné skupiny 1.B třídy. Horšovský Týn přivedl nové zkušené hráče. Vychází mi však ale remíza.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích