1:1
(0:1)
21. D. Ngo
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo remízou


Branky


84. T. Pekník - 21. D. Ngo
14

Městským derby odstartovala nová sezóna 1.A třídy. Na Košutku přijel Bolevec, který ještě minulou sezónu kopal krajský přebor. Páteční zápas se hrál v nepříjemném vedru a za velké divácké podpory. Oba týmy daly po gólu, a derby tak vítěze nepoznalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji vstoupili do zápasu domácí. První šance přišla brzy. Tomáš Pekník se kličkou zbavil obránce a v dobré pozici ještě hledal spoluhráče. Nahrávku ale přečetl obránce hostů a zažehnal nebezpečí. V další velké šanci selhal Daniel Triner a Košutku mohly zahozené šance mrzet. Nejnebezpečnější hráč hostů Michal Pelnář se prezentoval povedenou střelou. Tu však brankář Frýdl dokázal vytáhnout nad břevno. Ve 21 minutě centroval do vápna z levé strany David Ngo. Nepovedený centr sice nenašel žádného ze spoluhráče, za to zapadl za záda gólmana a Bolevec na Košutce vedl. Po gólu se Bolevec zatáhl, naopak útočná aktivita domácích neustávala. Chvíli před koncem poločasu bežel sám na bránu košutecký Václav Kučera. Hrdinou okamžiku se stal brankář hostů Jakub Körner, který Kučeru vychytal. Další šancí pohrdl Tomáš Krejčí, který si vápně zpracoval dlouhý balón, ale mířil vysoko nad.

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil. Pět minut po začátku druhé půle šel ze strany sám na bránu Tomáš Krejčí. Znovu ho ale vychatal brankář Körner. Z pravé strany pak centroval Tomáš Pekník. Jeho prudký centr ale nedokázal zužitkovat Daniel Triner, který v těžké pozici mířil nad bránu. V 84. Minutě se domácí dočkali vyrovnání. Roh Karla Lišky si ve vápně našel Tomáš Pekník, který hlavou umístil míč k tyči Körnerovy brány. V posledních minutách si mohl Bolevec vzít vedení zpět. Střela po standardní situaci ale mířila nad, a tak si oba plzeňské týmy body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Na první mistrák jsme se všichni samozřejmě těšili. Počasí bylo náročný a vypadalo to jako na festivalu kremačních pecí. Kdybychom si místo dresů navlíkli igelit a na zádech měli čárovej kód, tak jsme byli jako grilovaný kuřata v Kauflandu. Začátek sezóny vždycky sebou přináší i nový fotbalový trendy. Jeden nám už na rozcvičce ukázal můj kolega ze stoperský dvojice Machtík. Vytáhnul líbivý modrý šátek, který si uvázal přes hlavu. Vypadal sice jak kdyby natáčel rumunskej remake filmu Pirátů z Karibiku, ale prý to krásně chladilo. Páteční výkop sebou přináší nespornou výhodu volného víkendu. My jsme tak mohli v sobotu navštívit krásnou svatbu našeho spoluhráče. Tímto posílám díky do Bolevce, že nám to odklepli. Já jsem si ještě večer v sobotu odskočil na jeden fajnovej mejdáne,k po kterým jsem se probudil stočenej do klubíčka na podlaze. Opravdu pohádkový ráno se vším všudy. Už jenom chybělo, aby vodník seděl venku na terase. Teď už se těšíme na zápas s Malesicemi příští sobotu.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: První zápas sezóny, rovnou derby hrané ve velkém vedru a za skvělé divácké podpory nabídlo otevřený fotbal, ve kterém měli více šancí domácí hráči, ale nám se pak podařil vstřelit první gól a poté jsme se snažili kontrolovat hru a přidat z nějakého rychlého protiútoku ve druhém poločase další branku. Bohužel žádný z našich nadějných protiútoků jsme nedokázali využít, a proto nás domácí potrestali gólem z 84. minuty. V nastavení jsme ještě mohli rozhodnout, ale z velké šance, bohužel, náš hráč přestřelil bránu, a tak zápas dospěl do asi zasloužené remízy.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - V. Kučera [-] , J. Hemzáček [-] , T. Krejčí [-] (60. L. Kovařík [-] ) , D. Triner [-] , M. Primas [-] , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (70. V. Vránek [-] ) , P. Macht [-] (46. D. Král [-] ) , K. Liška [-] , J. Holec [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - L. Volek [-] , D. Paškan [-] , D. Ngo [-] (46. S. Krchov [-] ) , K. Loula [-] , J. Šedivec [-] (46. J. Šplíchal [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] (81. J. Pelnář [-] ) , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 48. J. Pekník - 55. K. Loula .
Hráči zápasu: J. Körner .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Sirový Václav - ORLÍK Vladimír, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Čechura
Tip experta: výhra hostů

Bolevec bude chtít postoupit zpět do krajského přeboru a potvrdí své ambice hned v prvním kole.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích