Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro ve druhé půli zarubalo a Zruč odjela s prázdnou


Branky


29

Oslabenější Zruči zřejmě v tomto utkání nesedla nepříjemná umělka, která svými rozměry ani neumožňuje prostornější kombinace a rozehrávku. Mohlo toto zapříčinit, že ve druhé půli byli domácí lepší a výsledek tak otočili ve svůj prospěch?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z obou stran byl start do zápasu velmi rychlý a bylo jen otázkou času, kdo a kdy se jako první prosadí. Ve 13. minutě za to vzal středem hřiště Radek Kubeš, který prošel přes několik hráčů a do zakončení vyslal Olivera Kastelice, který se nemýlil. O pár minut později pak za Dolejšem zvonila tyč. Jenže to už zabrali i domácí a ve 24. minutě bylo srovnáno. Vyšínův centr křížem do vápna si našel Radek Skopový, jenž si poradil se dvěma obránci a následně i s brankářem. Ovšem dalších 12 minut na to se opět vedení přklopilo na stranu hostů. Po autovém vhazování a nedůrazu v obraně se k míči na hranici šestnáctky dostal Dominik Mošna, který uklidil na zadní tyč. To bylo z gólového představení do poločasu vše, i když k tomu domácí neměli daleko. Zejména hlavička Sobolíka po rohovém kopu byla nebezpečná. Na druhou stranu musel po chvilce máknout Benedikt, aby zneškodnil rodící se přečíslení před Dolejšem, aby se hned z protiakce domácí dožadovali penaltu, za nešetrný zákrok Klika. Jenže sudí ukázal na rohový praporek.

 

Po výměně stran tak bylo ještě vše otevřené, zejména když za úder loktem (52') a hrubé dojetí souboje šlapákem, obdržel Dominik Mošna po dvou žlutých kartu červenou a musel se ráčit do sprch. Jenže sudí při druhém zmiňovaném přestupku ponechal domácímu týmu výhodu, kterou využil střelou zpoza vápna Radek Skopový, který srovnal na 2:2. Až poté se rozhodčí vrátil k předchozímu souboji, který vyřešil právě druhou žlutou kartou. Zruč tak podruhé za sebou dohrávala v deseti hráčích. Zbytek zápasu tak musela Zruč čelit početní nevýhodě, která vypadala, že nakonec dopadne remízou. Ale v 93. minutě si na centr do vápna naskočil perfektně Lukáš Sobolík, který hlavičkou na zadní tyč rozhodl o výhře Baníku Stříbro.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Vítězství proti Zruči se určitě nerodilo lehce. Proti houževnatému soupeři, jsme se dokázali dostat několikrát do vyložených střeleckých příležitostí, ovšem jak je naším zvykem, ani ty největší šance gólem neskončily a poločas jsme prohrávali 1:2... Ve druhém poločase se nám podařilo šťastně vyrovnat a poté v posledních vteřinách nastaveného času jsme vítězství otočili na svoji stranu. I když se nám tentokrát herně tolik nedařilo, vítězství je i tak pro nás obrovsky důležité, z pohledu tabulky, i z pohledu našich mladých hráčů, kteří si po delší době dokázali, že i za nepříznivého výsledku, kdy prohráváme, se nemá nic vzdávat...




Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - M. Vyšín [-] , P. Demjan [-] (77. A. Ferdinandy [-] ) , J. Benedikt [-] (87. M. Haas [-] ) , Z. Pašek [-] , D. Tůma [-] (46. D. Kasl [-] ) , J. Kolena [-] (87. P. Kasl [-] ) , T. Bůžek [-] (77. J. Pospíchal [-] ) , R. Skopový [-] , L. Sobolík [-] , M. Vyšín [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - R. Kubeš [-] (64. T. Roubal [-] ) , O. Mašek [-] , M. Polák [-] , D. Král [-] , P. Riedl [-] , V. Pavel [-] , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , O. Kastelic [-] (84. F. Korelus [-] ) , M. Fryček [-]

ŽK: 32. P. Demjan , 65. Z. Pašek - 52. O. Mašek , 77. P. Korous . ČK: 59. O. Mašek .
Hráči zápasu: R. Skopový .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ŠÁLKOVÁ Helena, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Volák
Tip experta: výhra hostů

Zruč oslabená, navíc jede na umělku. Sice je zvyklá z té své, ale lépe hraje na větším prostoru. Opět těžké rozhodování... Asi i kvůli oddělení spodku tabulky bych si přál výhru hostů, ale nebude to snadné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů