3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice podruhé za sebou zvítězily 3:1, tentokrát proti Mýtu


Branky


31. M. Chvojka , 48. J. Medek , 66. E. Eger - 15. T. Hatina
29

Mýto v posledních zápasech začalo důležitě bodovat a v Černicích své výkony chtělo jen potvrdit. Ale i když se po čtvrt hodině hry dostali hosté do vedení, vedení neudrželi a museli se s Černicemi rozloučit bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak již bylo naznačeno výše, první se ujalo vedení Mýto. Po čtvrt hodině hry vyslal vysoký míč do vápna Ineman, na který si vyběhl Gottwald. Jenže podskočením míče šokoval své spoluhráče a za ním zabíhající Tomáš Hatina uklízel do prázdné brány. Ale po půl hodině hry bylo srovnáno. K přímému volnému kopu se postavil Patrik Eger, jehož projektil Vild vyrazil před sebe na dobíhajícího Michala Chvojku, ten hlavičkoval nad Vilda a hostující brankář znovu vyrážel míč, ovšem tentokrát pouze do tyče, od níž se míč už do brány odrazil.

 

Po výměně stran se domácí dostali brzy do vedení. Na rohový kop si nejlépe naběhl Jan Medek a hlavičkou mezi tyč a brankáře uklidil na 2:1. Hra se pak točila na obou stranách, ale závěrečné slovo měla situace z 64. minuty. Petrik Eger na hranici hostující šestnáctky chtěl projít kolem Marka Lupáče, ale ten jej nešikovně trefil do nohy a domácí útočník se svalil k zemi. Sudí následně rozhodl o penaltovém kopu, na což v nelibosti reagoval jak kapitán hostů a brankář v jedné osobě, Jan Vild, tak Michal Ineman, kteří obdrželi každý po žluté kartě. Penaltu proměnil střelou doprostřed brány Erik Eger. O pět minut později se pro nespokojenost s dalším rozhodnutím rozhodčího ozval i trenér hostů Spěváček, který obdržel rovněž žlutou kartu.

 

Hosté v závěrečných minutách měli několik zajímavých šancí, ale ta největší z nich skončila i s přispěním Gottwaldovy rukavice pouze na tyči. V poslední minutě se pak černický brankář vytáhl proti Štychově střele zblízka. Nepřesně skončila i střela z vápna od Hatiny. To byla taky poslední akce, kterou diváci na hřišti viděli...

 

Poté se dočkali ještě slovních narážek ze strany frustrovaného Tomáše Hatiny směrem k rozhodčím po ukončení zápasu, který jej odměnil dodatečnou červenou kartou. V samotném zápise je pak uvedeno následující:

Červená karta C, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, C - ČK - Pohoršující, urážlivé a ponižující výroky – kritika R a AR1 po ukončení utkání ještě na HP s hanlivým (urážlivým) výrazem: "Ty mrdko." Po udělení ČK, hráč dále pokračoval směrem k AR1 slovy: "Počkám si na tebe."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Po celé utkání jsme zaostávali za dobře kombinačně hrajícími hosty a hlavně v prvních třiceti minutách byl znatelný rozdíl. Fatální chyba našeho brankáře nás dostala do nepříznivého stavu, ale dařilo se nám ve standartních situacích, po kterých jsme utkání otočili. Mírné zlepšení naší hry přišlo po poločase, ve kterém jsme některé hráče museli probudit, aby se více soustředili na svůj výkon. Důležité zákroky předvedl v závěru náš brankář, který nedopustil snížení nebo vyrovnání soupeře.

TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Sami jsme si to prohráli. Už v první půli jsme spálili několik šancí a mohli jsme tak vést o víc branek. Místo toho si nepohlídáme standardky soupeře a hloupě inkasujeme. Ve druhé půli jsme hráli ještě lépe, ale v koncovce nám nebylo přáno. Černou kaňkou je vyloučení našeho útočníka, který se rozstřílel a bude nám chybět. Bohužel nebyla tam frustrace jen z výkonu, ale i z verdiktů rozhodčího, s nimiž se potýkáme od začátku podzimu.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - M. Trnka [-] , E. Eger [-] - M. Mur [-] (72. J. Miletínský [-] ) , M. Müller [-] , K. Zeliński [-] , J. Medek [-] , J. Petr [-] - M. Chvojka [-] (87. J. Pipaš [-] ) , J. Nedvěd [-] (46. T. Cihla [-] ) , P. Eger [-] (89. V. Motlík [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Hereit [-] (60. M. Lupáč [-] ) , T. Hatina [-] , M. Smíšek [-] , M. Melka [-] , J. Valenta [-] (46. J. Lenk [-] ) , R. Chvála [-] (73. M. Pfeifer [-] ) , P. Štych [-] , M. Brož [-] , J. Melka [-] , M. Ineman [-]

ŽK: 33. M. Müller , 45. E. Eger , 52. M. Trnka - 65. M. Ineman , 65. J. Vild , 86. M. Smíšek , 91. J. Melka . ČK: T. Hatina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schveinert Radek - KŘÍŽ Lukáš, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Volák
Tip experta: remíza

Další zajímavý souboj... Černice mají výkonnostní výkyvy a Mýto se nakoplo výhrou nad Stříbrem. Celek kolem Fürbachera ubrání Hatinu, stejně jako si Vild poradí s útokem kolem Patrika Egera. Možná i bezbranková remíza?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza