Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitou výhry pro Mýto režíroval čtyřmi trefami Hatina


Branky


28

Ano, čtete správně. Jeden z mála gólových zápasů 9. kola okořenila one man show v podání mýtského snajpra, Tomáše Hatiny. Samozřejmě nebýt jeho spoluhráčů, góly nevsítí, jeho jméno je však již navždy zapsané ve statistikách a od dob, kdy naposledy nasázel tolik branek už uplynulo vážně hodně let.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto začalo své střelecké představení už v 5. minutě, kdy se poprvé prosadil zmiňovaný Tomáš Hatina. Ten samý muž přidal o 25 minut později ještě druhý zářez na pažbu a když o čtyři minuty později přidal gól i Richard Chvála, zdálo se, že je po zápase. Jenže hosté nehráli špatně a s rozbitým hřištěm se vypořádávali obstojně, jako jejich soupeři v modrých dresech. Jenže vepředu chyběla vždy jednoduchost, která by mohla domácí obranu překvapit.

 

Po výměně stran se obraz hry moc neměnil. Hra nepřevažovala jednoznačně na stranu domácích, ti z ní však dokázali vytvořit více nebezpečna. Po deseti minutách hry slavil svůj první letošní hattrick Tomáš Hatina a uklidnil tak svůj tým. Možná až moc, jelikož o čtvrt hodiny později snižoval za Baník Jiří Kolena. Jenže i na to měl Hatina odpověď, zejména pak, když mu ve vápně hostující obrana ponechatla tolik prostoru, kolik si mohl přát a lehkou střelou z kroku překvapil i brankáře Dolejše, který jen koukal.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Jsme rádi, že jsme vyhráli takovým rozdílem, určitě nám to pomůže k většímu sebevědomí. Proti Stříbru jsme byli lepším týmem a nemuselo zůstat jen u pěti gólů. Přesto hosté působili dobrým dojmem a překvapili mě rychlým přechodem do útoku. Chybí jim jen větší odvaha vstřelit branku. Doufám, že vítězstvím se chytíme a nastartujeme nějakou sérii.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Na těžkém terénu to bylo myslím vyrovnané utkání. My jsme se ovšem dopustili chyb, kterými jsme domácím doslova přihráli na jejich čtyři branky... To potom sráží naše relativně dobré výkony.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , M. Pfeifer [-] (63. M. Smíšek [-] ) , M. Ineman [-] , J. Valenta [-] (61. J. Lenk [-] ) , R. Chvála [-] (78. R. Lang [-] ) , P. Štych [-] , M. Brož [-] , M. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Lupáč [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Kasl [-] (52. L. Zaoral [-] ) , J. Petrlák [-] , D. Tůma [-] , J. Kolena [-] , D. Donate [-] (59. M. Haas [-] ) , T. Bůžek [-] , R. Skopový [-] (63. Z. Pašek [-] ) , L. Sobolík [-] , R. Dyk [-] , M. Vyšín [-] (46. P. Kasl [-] )

ŽK: 47. M. Pfeifer , 65. J. Lenk , 78. M. Ineman - 22. J. Kolena .
Hráči zápasu: T. Hatina , M. Melka .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stříbro má zajímavý, ale hodně mladý tým, který potřebuje nasbírat zkušenosti, které mohou v zápasech s konkurenty v tabulce poté scházet, proto tady věřím víc Mýtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích