Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset kousků padlo na stříbrské umělce


Branky


3. T. Bůžek , 10. D. Tůma , 23. M. Vyšín , 44. D. Donate , 50. R. Dyk , 81. D. Donate , 84. J. Benedikt - 25. P. Váchal , 46. J. Kubina , 62. P. Váchal
30

Celky, které v tabulce dělil jeden bod, si to spolu rozdaly na umělce ve Stříbře, kam každý z týmů krajského přeboru zajíždí hodně nerado. Ve Stříbře se však travnatý povrch stále předělává a domácí tak nemají jinou možnost. Přesto si zde jsou jistější, než jejich soupeři a je toto hřiště pro ně určitou výhodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To se potvrdilo hned od samého začátku. Stříbro se během prvních pětadvaceti minut prosadilo třikrát, než také přesně zakončil soupeř. Za domácí tak skórovali Tomáš BůžekDominik TůmaMarek Vyšín, který se prezentoval pěknou střelou z dálky. Na tu posléze reagoval snížením Pavel Váchal. Následovala víceméně vyrovnanější úsek hry, než se chvíli před koncem prosadil domácí Dominik Donate. Na jeho gól v posledních vteřinách poločasu reagoval dalekonosnou střelou Josef Kubina, aby stanovil skóre na 4:2.

 

Krátce po změně stran domácí využili své přednosti - dlouhého autu do hloubi pokutového území. Zde se míč odrazil příhodně na nohu Radoslava Dyka a ten navýšil vedení Baníku opět na rozdíl tří branek. Za Staňkov se ještě jednou porařilo snížit Pavlu Váchalovi, ale více ze svého výkonu hosté nevyždímali. Za to jejich brankář byl v permanenci a držel své spoluhráče co nejdál možná i od desetigólové hranice. Za jeho záda do závěrečného hvizdu, i přes povedený výkon, prošly ještě dva balóny, které opustily kopačky DonatehoJana Benedikta.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Velké zklamání, ostudný výkon, hlavně v defenzivní činnosti. Někteří hráči by se měli zamyslet, jestli se chtějí poprat o záchranu nebo si jít jen tak kopnout do 1.B třídy nebo do okresu... Už delší dobu nepůsobíme jako tým a bez toho to nepůjde. Pokus o reparát budeme mít příští víkend doma s Černicemi a ve středu dohrávku ve Vejprnicích.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - M. Kovačka [-] (62. J. Petrlák [-] ) , D. Donate [-] , T. Bůžek [-] , R. Skopový [-] (62. V. Gontkovič [-] ) , L. Sobolík [-] (85. D. Kasl [-] ) , R. Dyk [-] , M. Vyšín [-] , M. Vyšín [-] , D. Tůma [-] (62. J. Benedikt [-] ) , R. Hřebík [-] (28. J. Kolena [-] )

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - D. Drudík [-] , T. Doležal [-] (72. M. Kastl [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (46. M. Liška [-] ) - J. Šimůnek [-] , O. Hrdina [-] (33. J. Kubina [-] ) , T. Pitipáč [-] , M. Bozděch [-] (60. A. Kolros [-] ) - P. Váchal [-] , N. Arrammach [-] (60. M. Chodora [-] )

ŽK: 11. D. Tůma , 41. L. Sobolík , 73. J. Petrlák - 26. T. Pitipáč , 32. D. Drudík , 47. T. Doležal . ČK: 90. J. Petrlák .
Hráči zápasu: D. Donate , M. Vyšín .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Oliver Kastelic, Adam Král, Dominik Mošna, Ondřej Mašek a Radek Kubeš
Tip experta: výhra domácích

Zápas o jednom gólu rozhodne domácí prostředí, na umělé trávě vše Stříbře je to vždy těžké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích