Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2022 17:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro ve druhém dějství rychle srovnalo, ale poslední slovo měly Vejprnice


Branky


30

Předzápasové přípravy na velkém hřišti mohli domácí fotbalisté hodit za hlavu, jelikož počasí oba celky vyhnalo na pro fotbalové představení složitější umělku, což mohlo hrát více do karet Stříbru. A také se jejich umění ve druhém poločase ukázalo, nicméně domácí své body potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se odehrálo několik zajímavých situací na obou stranách, i když více se do nebezpečných šancí dostávaly domácí Vejprnice. Své snažení také korunovali jedinou brankou prvního dějství, kdy se téměř po půl hodině hry prosadil Adam Kolář. Více branek si oba soupeři nechávali spíše k záveru zápasu.

 

Po výměně stran postupně tlak Stříbra narůstal a jelikož byli hosté na umělý povrch zvyklejší, zejména proto, že již nějaku sezónu na tomto povrchu v domácím prostředí bojují, dostávali se do mnoha gólovek. Před nimi však ještě jednou rozvlnili síť domácí fotbalisté, jmenovitě aktivně hrající Robin Dvořák, jenž v 68. minutě poslal Vejprnice do dvoubrankového vedení.

 

Následovala ale pasáž Stříbra a dvě slepené branky. V 72. minutě snížil za Baník na rozdíl jedné branky Marek Vyšín a o minutu později se začínalo od nuly, když srovnal Martin Haas. Vejprnice však přišly s rychlou odpovědí, která Stříbro uzemnila a o výsledku bylo po pár minutách rozhodnuto. V 80. minutě vsítil svou druhou branku v zápase Robin Dvořák a o dvě minuty později uzavřel na 4:2 Marek Majerčík.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Bohužel se hrálo na umělce, jelikož hlavní hřiště nebylo způsobilé, což jsme věděli už den předem. Na hřišti bylo hrozně louží a nebylo to zde hratelné. Přiznám se, že jsem měl z toho zápasu trochu obavy, protože mám v živé paměti zápas ve Stříbře, kdy jsme hráli na jejich umělce a tuším, že jsme tam prohráli 4:2. Obával jsem se, že umělka bude Stříbru vyhovovat a určitě na ní byli silnější, než by byli na normálním hřišti. Moc to fotbal nebyl, byly to hlavně nákopy a souboje, dlouhé auty. My jsme si nějaké šance vytvořili i jsme šli sami na brankáře, ale v první půli jsme se prosadili pouze jednou. Ve druhé půli jsme přidali druhý gól, ale byl tam krátký výpadek, kdy hosté srovnali, ale hrozně moc si cením toho, že to mančaft nezabalil. Máme sílu, v tuto chvíli jsme na nějaké vlně vítězné, daří se nám, neděláme výrazné chyby, takže jsem rád, že jsme vývoj zase otočili na svou stranu, protože Stříbro, ač bylo nebezpečné zejména z dlouhých autů, nákopů a standardních situací, tak nebezpečné bylo a vůbec to nebyl lehký zápas.




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - R. Křen [-] , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] (89. D. Král [-] ) , M. Majerčík [-] (87. M. Walter [-] ) , A. Kolář [-] (74. M. Homolka [-] ) , L. Rada [-] , R. Dvořák [-] , F. Heindl [-]

TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - P. Demjan [-] (48. M. Haas [-] ) , L. Sobolík [-] (85. L. Zaoral [-] ) , R. Dyk [-] , Z. Pašek [-] , M. Vyšín [-] , M. Vyšín [-] , J. Kolena [-] (69. A. Ferdinandy [-] ) , J. Benedikt [-] , D. Tůma [-] , R. Hřebík [-]

ŽK: 42. M. Majerčík , 63. R. Dvořák , 70. R. Křen - 37. J. Kolena , 57. I. Locker .
Hráči zápasu: R. Dvořák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KRŮS František, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Spěváček
Tip experta: výhra domácích

Vejprnicím se doma zatím moc nedařilo, ale tentokrát si body nechají doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Body zůstanou u slepic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích