O. Kotrnoch 82. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 10:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota remizovala po třech letech! Podruhé za sebou vsítila gól z penalty


Branky


82. O. Kotrnoch (p.) - 19. R. Chvála
32

Ano, nadpis nelže. Témeř po třech letech se fotbalisté TJ Sokol Lhota dočkali toho zážitku, že se body rozdělí mezi dva kluby. Naposledy tomu bylo 10. listopadu roku 2019, když si Lhota rozdělila body s Nýrskem. Tehdy se ještě kopal penaltový rozstřel o druhý bod, nyní se musely oba týmy spokojit s jistotou neztráty toho druhého bodu pro nepřesnost v individuální soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili hosté z Mýta velmi dobře a rychle si vytvořili několik šancí. Gólem pak dopadla situace z 19. minuty, když Brož na středu hřiště dokázal udržet míč u nohy, vyslal Richarda Chválu a ten prudkou střelou pod břevno nedal Bláhovi šanci. Ve zbytku poločasu se hra pomalu překlápěla na stranu domácích, ale ti do přestávky s výsledkem nedokázali nic vykouzlit.

 

Druhý poločas už byl víceméně v režii Lhoty. Zejména svou předností, a to přesnými centry a křídelní hrou, ohrožovala gólmana Vilda, který se několikrát musel vyznamenat. V důsledné defenzivní hře Mýta hodil čáru přes rozpočet dvěma žlutými kartami jinak dobře hrající Martin Brož, který tak musel po dvou faulech hřiště opustit a hosté se museli ještě více zatáhnout do svého vápna. A o chvilku později i rozhodčí Petrželka, který odpískal faul na domácího Šindelku ve vápně Mýta a následovala penalta, která nenechala kapitána hostů a brankáře v jedné osobě klidným. Svůj pokus následně proměnil, stejně jako v kole minulém, Ondřej Kotnoch a srovnal tak na 1:1. Toto se do závěrečného hvizdu již nezměnilo a oba týmy se rozešly po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Mýto bylo velmi dobře připraveno. Mají tým mladých a běhavých kluků a zejména v první půli nehráli vůbec špatně. My tedy neproměnili samostatný nájezd a o chvíli později jsme sami inkasovali a my se z toho dlouho vzpamatovávali. První polovinu zápasu si tedy myslím, že hosté byli lepší. Druhá půle byla ale přesně na opak a nechtěl bych to přehnat, ale víceméně jsme hráli u nich ve vápně. Byl to fotbal na jednu bránu. Hosté měli ještě nějaký nebezpečný brejk, který kdyby dobře vyřešili, tak by bylo po zápase, ale to se nestalo. Dlouho jsme nemohli dát gól, centry sbíral gólman nebo jsme do nich nešli důrazně. Několik šancí jsme neproměnili, až nás vysvobodila penalta, kdy soupeř šel nešetrně do našeho hráče a my jsme pak vyrovnali. Víc už jsme ale nestihli.

TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Jsem rád, že jsme v zápase ukázali týmovost a bojovali jsme až do konce. Vyšel nám vstup do utkání, kdy jsme byli aktivní a dokázali jsme vstřelit branku. Po naší vstřelené brance jsme ale začali měnit hru, dostávali jsme domácí více do hry a nechávali jsme vyniknout našeho výborně chytajícího Vilda. O poločase jsme si v kabině vyříkali pár věcí, bohužel nás domácí zamkli a měli hru pod svojí kontrolou. I když jsme tam ještě šance měli na navýšení skoré, tak to byla Lhota, která srovnala utkání. Určitě jsme rádi za bod z tohoto utkání, protože Lhota byla v utkání lepší a má obrovskou kvalitu na domácím hřišti.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - D. Fikerle [-] (46. V. Sulek [-] ) , J. Šroubek [-] , V. Suda [-] - J. Horník [-] , O. Kotrnoch [-] , P. Suda [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] - D. Křížek [-] (76. M. Šindelka [-] ) , M. Švehla [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , M. Smíšek [-] (64. J. Lenk [-] ) , R. Chvála [-] , P. Štych [-] , M. Melka [-] , M. Brož [-] , P. Zbuzek [-] (64. M. Pfeifer [-] ) , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Lupáč [-] (90. J. Pelnas [-] )

ŽK: 72. D. Křížek , 79. M. Švehla , 90. J. Šroubek - 69. M. Brož , 79. T. Hatina , 81. J. Vild , 88. P. Štych . ČK: 78. M. Brož .
Hráči zápasu: J. Horník - J. Vild .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Petrželka František - RUBÁŠ Jakub, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Bastl
Tip experta: výhra domácích

Lhota doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích