2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ex-divizní Mýto v Nepomuku vedlo, avšak odjíždělo s prázdnou


Branky


26

Pro Mýto první ostrý zápas v novém složení s o soutěž níže měl ukázat, jak na tom celek z rokycanska po odchodu kvalitních hráčů a nuceném odstoupení z divize bude. V Nepomuku mělo Mýto sice územní převahu, nic významného z ní ale nevykřesalo a ve druhé půli se tak muselo smířit i s těsnou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 První branku zaznamenalo Mýto v jednadvacáté minutě, když si domácí brankář chtěl dojít pro centrovaný míč, zakřičel si, ale nakonec míč neudržel a do odkryté brány jej dopravil zkušený Tomáš Hatina. Nicméně to bylo na dlouhou dobu vše nebezpečné, k čemu se hostující hráči dostali i přes mírnou územní převahu ve zbytku zápasu.

 

Ve 35. minutě se po rchlém protiútoku nečekaně snadno na přední tyč prosadil Matěj Skala a do šaten se odcházelo za vyrovnaného stavu.

 

Ve druhé půli se drobet přiostřiloa o osobní souboje nebyla nouze. Sudí tak běhěm druhých 45 minut rozdal hned 4 žluté karty, aby byl svědkem, spolu s osmdesátkou přítomných diváků, rozhodující branky v 84. minutě zápasu, když se po autovém vhazování v celkem velkém úhluz otočky kroucenou střelou na zadní tyč prosadil Jakub Chalupný.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Mýto bylo častěji na míči a pár šikovných fotbalistů tam mají. Ale šanci de facto neměli žádnou, až na jednu, ze které padl gól. Ale tu měl vyřešit brankář, který míč z centru neudržel nebo vyrazit. My hrozili spíše brejky, kdy jeden z nich se nám podařilo proměnit. Naše kluky musím pochválit za to, že to odmakali, jelikož máme 4 důležité kluky na dovolené, takže nastoupili mladíci a zastoupili je velmi dobře. Kuba Chalupný pak v závěru vystřelil nečekanou a myslím i nechytatelnou střelu, která se hodně kroutila na zadní tyč.

TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Těžko se mi hodnotí prohra v Nepomuku. Naši kluci předvedli výkon, za který se nemusí stydět. Bohužel se hraje na branky a ty soupeř vstřelil více. Troufnu si říct, že 70 procent zápasu jsme měli pod kontrolou, borci plnili všechny věci, na které se zaměřujeme. Ale nevyužili jsme šance, které jsme měli. Teď se musíme připravit na zápas s Chotíkovem. Doufáme, že nás přijdou podpořit naši diváci a pomůžou nám k lepšímu výsledku.



Sestavy


FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - A. Viktora [-] (89. J. Kohout [-] ) , D. Šmíd [-] (89. M. Baran [-] ) , J. Chalupný [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (46. A. Tříska [-] ) , J. Kozák [-] (16. M. Šafanda [-] ) , V. Mašek [-] (59. M. Berkovec [-] ) , M. Skala [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , T. Hatina [-] , J. Pelnas [-] (58. O. Mašek [-] ) , M. Lávička [-] , M. Lupáč [-] , M. Brož [-] , J. Melka [-] , P. Zbuzek [-] (70. J. Lenk [-] ) , M. Melka [-] , R. Chvála [-] (81. J. Mašek [-] )

ŽK: 47. J. Chalupný , 65. M. Baran , 75. P. Panc - 87. J. Melka .
Hráči zápasu: J. Chalupný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petrželka František - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Kural
Tip experta: remíza

Jestli hosté udrží rychlé mladé hráče domácích, tak získají bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů