0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Svéradicích bez branek


Branky


20

Souboj Svéradic s Blovicemi byl od začátku utkání vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Po přestávce už se spíše bojovalo a ani jeden z týmů se do vyložené příležitosti nedostal, což mělo za následek bezbrankovou remízu 0-0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Hned v první minutě zápasu se vyložené šanci objevil jeden z hráčů Blovic, ale domácí podržel skvělým zákrokem brankář Soukup. Ve 12. minutě dostali po vzájemném souboji žluté karty domáci Makovec a hostující Rous. Celkově bylo v prvním poločase k vidění několik ostřejších soubojů. za které rozhodčí neváhal udělovat karty. Ve 22. minutě zfauloval protihráče hostující Vokurka a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Ve 29. minutě ho napodobil na druhé straně Vachuška a i on dostal žlutý kartónek. Domácí ustáli úvodní tlak hostů a sami si vypracovali několik zajímavých příležitostí. Dvě vyložené šance měl Kába, bohužel pro Svéradice, obě neproměnil. Ve 32. minutě se provinil faulem hostující Tříska a sudí to ocenil kartou. I přes aktivní hru obou celků diváci v prvním poločase gól neviděli. 

Po přestávce se hlavně bojovalo

Na straně hostů proběhla jedna změna v poli. V zápase skončil Blaha a na jeho místo nastoupil Diviš. Po přestávce se hra dost změnila, pěkné fotbalové okamžiky nahradila bojovnost. V 67. minutě dostali žlutou kartu domácí Machovský a hostující Zdvořáček. Za celý druhý poločas viděli diváci minimum šancí, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu a inkasovat první gól. V 87. minutě si neodpustil několik slov k rozhodčímu domácí útočník Machovský a jelikož měl už jednu žlutou kartu, tak ho sudí vyloučil. 



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Martin Heimlich, asistent trenéra: Po debaklu v Klatovech nás čekal další těžký soupeř pošilhávající po postupu, a to Blovice. Od samého začátku to bylo vidět a hned v první minutě nás zachránil brankář Soukup. Hosté hráli v pohybu a důrazně. Postupem času jsme se i my osmělili a byli z toho 2 vyložené šance, které bohužel Roman Kába neproměnil, a tak se šlo do šaten za stavu 0-0. Ve druhém poločase to už byl boj od vápna k vápnu s minimem šancí, takže za zmínku stojí už jen červená karta pro našeho kanonýra Machovského za údajnou urážku rozhodčího. Jinak asi zasloužená remíza.




Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (73. P. Majer [-] ) , M. Hrubeš [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (82. P. Mičkal [-] ) , F. Machovský [-] , V. Beránek [-] , V. Brůha [-] , J. Vonášek [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , J. Parouz [-] - R. Rous [-] , D. Tříska [-] - L. Krásný [-] , J. Rous [-] (82. R. Kolář [-] ) , J. Vokurka [-] - J. Blaha [-] (46. J. Diviš [-] ) , M. Heřman [-]

ŽK: 12. S. Makovec , 29. A. Vachuška , 67. F. Machovský - 12. R. Rous , 22. J. Vokurka , 32. D. Tříska , 67. A. Zdvořáček . ČK: 87. F. Machovský .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Hálek Pavol - PÁNEK Radek (N), HUDÁK Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vítek Panuška
Tip experta: výhra hostů

Blovice jsem letos ještě neviděl, podle předešlých let bych je tipoval v tabulce výš, ale myslím si, že si jedou do Svéradic pro vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů