7:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy rozstřílely Svéradice


Branky


5. S. Weber , 11. S. Weber , 13. M. Marek (p.) , 77. Š. Tomaka , 82. J. Fiala , 87. J. Fiala , 88. A. Hošek - 14. A. Vachuška
20

Klatovy nastoupily na umělé trávě proti Svéradicím a hned od začátku se střílely góly. Po 14 minutách byl stav 3-1 pro domácí. V druhém poločase se dlouhou dobu nic nedělo, všechno změnila až poslední 15 minutovka, kdy se domácí dokázali prosadit hned čtyřikrát a zvítězili vysoko 7-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly za prvních 14 minut

Klatovy na Svéradice vlétly a od začátku utkání měly herní převahu. Ta vyústila v první gól, který vstřelil v 5. minutě Weber po pěkné akci z levé strany. V 11. minutě to byl znovu on, kdo se objevil ve výborné pozici a doklepl míč do odkryté branky, 2-0. Ve 13. minutě se dopustil jeden z hostujících hráčů nedovoleného zákroku v pokutovém území a sudí situaci vyhodnotil jako penaltu. Exekuci pokutového kopu si vzal na starost Marek a obrovskou příležitost ke skórování využil, 3-0 pro domácí. Ve 14. minutě se ozvali hosté, po pěkné akci vstřelil snižující branku Vachuška a vykřesal pro hosty naději. Svéradice po vstřelené brance zlepšily výkon, vyrovnaly hru a vypracovaly si několik dalších nebezpečných šancí, jejich zakončení však chyběla přesnost. Ve 38. minutě zajel do protihráče domácí Partyngl a za svůj zákrok obdržel žlutou kartu. Do šaten se šlo za stavu 3-1 pro domácí.

V poslední 15minutovce vstřelili domácí 4 branky

Po přestávce se hosté dál snažili o snížení a otevřeli hru. Na obou stranách bylo k vidění několik dobrých příležitostí ke vstřelení gólu, ale oba týmy vyhořely v koncovce. Delší dobu bez gólu přerušili domácí. Nejprve se 77. minutě dostal k míči Tomaka a přesnou přízemní střelou upravil skóre zápasu na 4-1. Klatovy poté rozjely gólostroj. V 82. minutě přidal pátou branku Fiala, který se prosadil tvrdou střelou. O pět minut později se prosadil znovu, čímž potvrdil výborný individuální výkon. V 88. minutě ještě zvýšil na 7-1 Hošek a korunoval vysokou výhru domácího týmu. Klatovy bodovaly potřetí za sebou a vyšvihly se na sedmou příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Utkání pro nás začalo skvěle, již v páté minutě otevřel skóre Sebastián Weber po výborné akci z levé strany hřiště. Stejný hráč nás dokázal v 11. minutě poslat do dvoubrankového vedení, po nepříjemné střele, kterou gólman vyrazil pouze před sebe, doklepával do odkryté brány. Špatné rozpoložení soupeře jsme dokázali potrestat ještě víc a to hned dvě minuty po brance na 2:0. Penaltu vybojoval opět Sebastián Weber, s přehledem ji pak proměnil Michal Marek. Ovšem hned minutu po penaltě soupeř dokázal využít nepozornosti v naší obraně a snížit na 3:1. Další branky byly k vidění až ke konci zápasu, do té doby byl zápas v naší režii, vytvářeli jsme si šance, které jsme nedokázali proměnit, soupeř hrozil pouze z brejků a příležitostných standardních situací. Až v 77. minutě se skóre konečně a zaslouženě měnilo v náš prospěch. Štěpán Tomaka z rohu velkého vápna přízemní střelou prostřelil brankáře hostů a odstartoval tak gólovou patnáctiminutovku. V 82. a 87. minutě se prosadil Jakub Fiala svými tvrdými střely levou nohou, po kterých se gólman hostů pouze ohlížel. V 88. minutě na konečných 7:1 skóre upravil Adam Hošek. Zápas jsme zaslouženě vyhráli a výsledek o tom jednoznačně vypovídá.

FK Svéradice
Martin Heimlich, asistent trenéra: K zápasu do Klatov jsme odjížděli slátaní jako hadrníci. Aby nás bylo 11 museli jít 2 hráči z béčka a 1 dorostenec, hrající už celý 3. zápas za víkend. Domácí na nás podle očekávání vlétli a než jsme se na umělce rozkoukali, prohrávali jsme 3-0. Potom se hra začala vyrovnávat, z čehož pramenil i náš gól a další nevyužité šance v prvním poločase. O přestávce jsme si řekli, že půjdeme na hřiště se snahou o vyrovnání. Bohužel naše neproměněné šance a hra v závěru vabank nás stála další 4 góly v naší síti po individuálních chybách. Samozřejmě domácí byli lepší ale, výsledek je pro nás nesmírně krutý.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - S. Weber [-] (46. B. Valeš [-] ) , J. Fiala [-] , J. Pretzelmayer [-] (56. Š. Tomaka [-] ) , M. Marek [-] , L. Urs [-] , T. Partyngl [-] , J. Kolerus [-] , T. Daněk [-] , M. Barborka [-] , O. Mareš [-] (46. A. Hošek [-] )

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (60. V. Větrovec [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] , F. Machovský [-] , M. Heimlich [-] , V. Brůha [-] , D. Pánek [-] , P. Lukeš [-]

ŽK: 38. T. Partyngl - 13. M. Heimlich , 50. A. Vachuška , 69. V. Brůha .
Hráči zápasu: J. Fiala .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - GAŠPÁR Ján (N), MIČKAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Veselka
Tip experta: výhra domácích

Pokud Klatovy doplní někdo z áčka, tak by doma mohly vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích