2:2
(1:1)
7. O. Uruba (vl.)
55. T. Jandečka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy odjely ze Strážova s bodem


Branky


42. B. Mayer , 87. M. Denk - 7. O. Uruba (vl.) , 55. T. Jandečka
16

Měcholupy zavítaly ve čtvrtém kole do Strážova a od prvních minut měly převahu, kterou zúročily již v 7. minutě, kdy si po jejich nebezpečné akci ze strany srazil nešťasně balón do vlastní brány domácí hráč. Hosté měli více ze hry, ale další šance neproměnili, naopak domácí využili chyby v soupeřově obraně a na konci poločasu vyrovnali na 1-1. Druhý poločas se odehrával v podobném duchu, hosté zvládli lépe úvod poločasu, kdy je poslal do vedení Jandečka, ale závěr zápasu vyšel opět domácím, kterým vystřelil bod Denk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli převahu

První vážnější situaci si vypracovali hosté. V 7. minutě po pěkné akci ze strany prudce nacentroval jeden z hostujících hráčů míč před bránu soupeře a tam si nešťastně Uruba srazil míč do vlastní brány. Měcholupy byly po vedoucí brance aktivní, zatímco domácí hráli zbytečně zataženě a nedařila se jim kombinace. O několik minut později měli hosté opět šanci ke skórování, avšal hostující útočník domácího brankáře nepřekonal. Za okamžik se situace opakovala, ale ani tentokrát nebyli hosté úspěšní. Hosté své příležitosti neproměnili, a tak se ke slovu dostal domácí tým. Ve 42. minutě se jeden z obránců Měcholup nedomluvil s brankářem, zaváhání využil domácí Mayer a uklidil míč do prázdné branky, 1-1.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu

Do druhého poločasu vstoupili znovu lépe hosté. Po pěkné kombinaci se dostal k míči Jandečka a ukázal, že se v podobných situacích nemýlí, 1-2. Fotbalisté Měcholup nadále hráli po zemi, kombinovali a snažili se o další branky, Strážov hrál na nakopávané balóny a hru se snažil co nejvíce zjednodušit. I přesto, že měli hosté po většinu zápasu herní převahu, tak se jim nepodařilo slibné příležitosti proměnit. Naopak domácí své šance využili. V 87. minutě se po pěkné individuální akci ze strany dostal do vápna soupeře domácí Denk, když už to vypadalo, že bude spíše centrovat, napálil ze strany míč rovnou do brány a srovnal na 2-2. V 90. minutě nešetrně zastavil pronikajícího protihráče hostující kapitán Veselka a za svůj zákrok viděl od rozhodčího rovnou červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Měcholupy
Karel Veselka, hráč: Dnešní zápas je pro nás určitě ztráta. Chtěli jsme ve Strážově vyhrát a posunout se na první místo. Nechci soupeře nijak podceňovat, ale první poločas byl absolutně v naší režii a kdyby se šlo do šaten za stavu 4-1 pro nás, tak by nikdo nemohl nic namítat. Nicméně, ve fotbale se nehraje na kdyby, proměňování šancí je naším dlouhodobým problémem. Další góly se nám vstřelit nepodařilo a na to jsme tentokrát doplatili.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Vališ [-] , D. Kološ [-] , J. Michel [-] (90. J. Franc [-] ) - M. Denk [-] , R. Šteiner [-] - J. Kalivoda [-] (76. M. Plíhal [-] ) , B. Mayer [-] - J. Flodr [-] (34. L. Soušek [-] ) , O. Uruba [-] , J. Hosnedl [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - J. Valečka [-] , S. Bečka [-] , P. Harmady [-] (68. V. Čížek [-] ) , T. Jandečka [-] , D. Novák [-] (77. J. Kaňák [-] ) , J. Duchek [-] (84. D. Bálek [-] ) , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-] , D. Bálek [-] , K. Veselka [-]

ŽK: 19. T. Jandečka , 72. V. Čížek . ČK: 90. K. Veselka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jiří - PRESSL Václav, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Havlíček
Tip experta: remíza

Ani od jednoho mužstva nevím co čekat podle umístění z minulého roku a po prvních třech kolech, kdy fotbalisté Měcholup začali velice dobře by měli být favorité, ale myslím si, že utkání skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů