Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany zničily Svéradice 10 góly


Branky


1. O. Havlíček , 6. L. Radič , 9. P. Smetana , 45. Š. Mertl , 50. L. Radič , 55. P. Smetana , 59. M. Fabián , 65. T. Mertl , 67. R. Milota , 80. T. Klír - 20. S. Makovec (p.)
19

Dobřany se ve třetím kole představily doma proti Svéradicím a rozhodně bylo na co koukat. Domácí vedli po 9 minutách hry již 3-0 a první poločas jednoznačně ovládli v poměru 4-1. Kdo by čekal, že v druhé půlce Dobřany zvolní, byl na omylu. Místy až drtivý tlak domácích vedl k dalším šesti gólům a zápas skončil výsledkem 10-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po devíti minutách 3-0

Domácí vlétli na soupeře a hned v první minutě se trefil nejlepší hráč 2. kola, Havlíček. V 6. minutě se po pěkné akci Dobřan prosadil Radič a bylo to o dvě branky. Již za další tři minuty domácí přidali třetí branku, kterou vstřelil Smetana. Svéradice byly pod velkým tlakem a jen těžko na vývoj zápasu reagovaly. Nicméně ve 20. minutě zbytečně fauloval domácí hráč v pokutovém území protihráče a rozhodčí pískl penaltu. Tu proměnil hostující Makovec a snížil na 1-3. Dobřany branka nerozhodila a dále naprosto ovládaly první poločas. Jejich aktivní hra a dobrá kombinace slavily úspěch v závěru poločasu, kdy se prosadil Š. Mertl a zvýšil vedení domácího týmu na 4-1.

Domácí přidali 6 gólů

Absolutní demolici v druhém poločase odstartoval v 50. minutě Radič, který vstřelil svou druhou branku v zápase a zvýšil na 5-1. Šestou branku domácího týmu vstřelil v 55. minutě Smetana, jenž se v zápase prosadil podruhé a potvrdil tím výborný výkon. Svéradice to Dobřanům v druhém poločase dost usnadnily a kupily hrubé chyby. V 59. minutě se objevil ve výborné pozici Fabián a šancí nepohrdl. Hosté působili hodně odevzdaně a v druhé půlce se vůbec nedostali do zápasu. V 65. minutě se po pěkné kombinaci domácích prosadil T. Mertl a zvýšil již na 8-1. O dvě minuty později přidal devátou branku Dobřan Milota a hostující tým byl na ručník. Gólostroj domácího týmu dokonal v 80. minutě Klír, který vstřelil desátou branku. Fotbalisté Dobřan si připsali vysoké vítězství v poměru 10-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Včerejší zápas byl od začátku v naší režii. Hosté přijeli bez dvou důležitých hráčů, ale i tak si myslím, že to nemělo vliv na vývoj utkání. Celý zápas jsme měli pod kontrolou, kromě chvilkového výpadku v první půli, kdy jsme udělali zbytečně pokutový kop. Opět bych chtěl pochválit celý tým vč. střídajících hráčů, kteří se do zápasu zapojili během druhého poločasu.

FK Svéradice
Martin Heimlich, trenér: Do Dobřan jsme cestovali s respektem k soupeři, ale že uděláme takovou ostudu mě ani ve snu nenapadlo! Kluci absolutně neplnili své úkoly, které jsem jim před zápasem dal a výsledkem byl stav 3-0 pro domácí v 10. minutě. Bohužel ani po přestávce jsme nebojovali jako tým a výsledkem byl tento debakl. Domácí byli opravdu lepší, nicméně my jsme jim 8 gólů z těch 10 darovali sami našimi hrubými chybami. Zápas musíme hodit za hlavu a připravit se poctivě na příští domácí zápas s Bolešinami, kde musíme tuto ostudnou porážku odčinit!



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - P. Smetana [-] , T. Mertl [-] , J. Rajt [-] (55. M. Hájek [-] ) , V. Bouček [-] (81. D. Mertl [-] ) - M. Hohlberger [-] , Š. Mertl [-] (65. T. Klír [-] ) , P. Brabec [-] , L. Radič [-] (55. R. Milota [-] ) - M. Fabián [-] , O. Havlíček [-] -

FK Svéradice
F. Hrachovec [-] (71. P. Lukeš [-] ) - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (81. V. Větrovec [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] , F. Machovský [-] , M. Heimlich [-] , O. Prokopius [-] , M. Baudyš [-] , E. Bouše [-]

ŽK: 44. Š. Mertl , 68. M. Hájek - 35. A. Vachuška , 48. F. Machovský .
Hráči zápasu: P. Smetana .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Velíšek Jiří - FLESAR Václav, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Dobřany jsou jedním z nejsilnějších týmů v soutěži, mají skvělý a sehraný tým a určitě si nenechají utéct 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích