Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Svéradic ztratili v zápase s nováčkem třígólové vedení a z úvodního duelu si odnáší bod


14

Zápas mezi Svéradicemi a Strážovem nabídl dva zcela odlišné poločasy. V první půlce byli lepší domácí, kterým se podařilo vstřelil tři branky. Nicméně, kdo by čekal, že si Svéradice utkání pohlídají, byl zklamán. Strážov ve druhém poločase "vstal z mrtvých" a třemi góly vybojoval aspoň bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly domácích za 11 minut

Nováček ze Strážova vstoupil do první půle velice aktivně a v úvodu byl lepším týmem. Po zhruba patnácti minutách se hra vyrovnala a o slovo se přihlásili i domácí fotbalisté. Jejich první vážnější šance vyústila ve 28. minutě ve vedoucí branku, když se prosadil útočník Machovský. Strážov po inkasované brance znervóznil a kupil individuální chyby, což vedlo k dalším dvěma brankám. Nejdříve hosté o sedm minut později neuhlídali Prokopiuse, který domácí tým poslal do vedení 2-0 a v 39. minutě zvyšoval na 3-0 svým druhým gólem v utkání Machovský. Nová posila Svéradic se tedy uvedla na výbornou. Strážov nedokázal adekvátně zareagovat a do šaten odcházeli hráči za stavu 3-0.

Druhá půlka pod taktovkou hostů

V druhé půlce se fotbalisté Svéradic nikam nehrnuli a spíše vyčkávali. Strážov, pokropen živou vodou, se snažil s utkáním něco udělat a byl daleko aktivnější než v 1. poločase. Hosté se vytoužené branky dočkali v 58. minutě, kdy se trefil Kalivoda. Vstřelená branka Strážov nakopla a celý zbytek druhého poločasu držel Svéradice pod tlakem. Domácí rezignovali na aktivní fotbal a víceméně jen nakopávali dlouhé balóny. V 80. minutě snížil z přímého volného kopu Soušek. Když už to vypadalo, že by domácí mohli těsný náskok udržet, tak se v 90. minutě ozvali opět hosté. Po nepřehledné situaci ve vápně domácích se k míči dostal Šteiner a srovnal na konečných 3-3.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Martin Heimlich, trenér: Sestavu jsem dával horko těžko dohromady, takže jsem nakonec musel jít hrát i já sám, byť nejsem ještě po operaci kolene 100% fit a na lavičce jsem měl pouze náhradního brankáře a 1 hráče do pole. O poločase jsem musel bohužel vystřídat zraněného Chládka, přeskupit řady a tím se nám totálně rozpadla hra. Začali jsme nesmyslně nakopávat dlouhé balóny, vepředu už jsme nestíhali napadat obránce soupeře jako v první půli a nevypracovali jsme si už žádnou kloudnou šanci. Hosté vycítili naše problémy, přidali a výsledkem bylo vyrovnání na 3-3. Pokud si kluci nesáhnou do svědomí, jestli dělají pro ten fotbal vše, nezačnou chodit trénovat, budeme mít velké problémy i v B. třídě.

SK Kovodružstvo Strážov
Martin Štancl, trenér: V úvodním zápase určitě bylo vidět, že se jako nováček musíme přizpůsobit vyšší kvalitě soutěže. Hra je tvrdší, rychlejší a soupeř nám ukázal, že dokáže po individuálních chybách ihned trestat. I když si myslím, že jsme byli v druhém poločase lepším týmem a nakonec po našem výkonu bereme bod, tak to určitě nebylo zadarmo a máme před sebou ještě spoustu práce.



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - F. Prokopius [-] , R. Kába [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] (46. P. Lukeš [-] ) , F. Machovský [-] , M. Heimlich [-] , V. Beránek [-] , D. Juhaňák [-] , E. Bouše [-] , M. Hrubeš [-]

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Vališ [-] , D. Kološ [-] , J. Michel [-] - M. Chaluš [-] , L. Kalivoda [-] , M. Denk [-] , L. Soušek [-] , M. Kalivoda [-] (41. J. Kalivoda [-] ) , R. Šteiner [-] - B. Mayer [-] -

ŽK: 21. P. Chládek , 36. R. Kába , 77. D. Juhaňák , 89. M. Hrubeš - 50. J. Vališ , 75. J. Kalivoda .
Hráči zápasu: F. Machovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - ORLÍK Vladimír, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Stuchl
Tip experta: remíza

Strážov jako nováček kvalitně posílil, proto věřím, že na horké půdě ve Svéradicich uspěje.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích