V. Mencl 21. (vl.)
T. Dinh 65.
L. Filipec 82. (p.)
T. Lausecker 90.
4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kaznějově rozhodla penalta v závěru


Branky


21. V. Mencl (vl.) , 65. T. Dinh , 82. L. Filipec (p.) , 90. T. Lausecker - 76. O. Soukup , 79. T. Nekola
15

V prvním kole zavítala do Kaznějova Žákava. Tým, kterému v postupu do krajského přeboru vystavilo stopku až v barážovém dvojzápase Střbro, se bude určitě pokoušet o postup i v této sezóně. V Kaznějově ale narazili a žádné body si neodvezli. Celkem viděli diváci 6 gólů - 4 z nich až v poslední čtvrthodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal aktivně z obou stran a těžiště hry se přelévalo z jedné strany na druhou. Chvíli po tom, co Žákava pohrdla příležitostí dostat se do vedení, otevřel skóre hostující Václav Mencl. Bohužel pro něj a pro jeho tým hlavou prodloužil centr za záda svého gólmana Vykoupila. Jinak se hrál vyrovnaný zápas. Kaznějov si ještě pár šancí vypracoval, ale žádný z týmu se nedostal do souvislejšího tlaku a nedostával se do vyložených gólových šancí.

 

Záčátek druhého poločasu se nesl v podobném duchu jako konec toho prvního. Žákava sice na soupeře nalezla a Kaznějovu nezbývalo nic jiného, než hrát na brejky. Jeden z nich skončil gólem. V 65. minutě se dostal před obránce Dinh Tuan Anh, který sice na poprvé trefil brankáře, míč se k němu však odrazil a jednoduchou střelou navýšil vedení domácích. Hosté se ale z druhé inkasovaného gólu nepoložili, ba naopak začali více běhat a Kaznějov se dostával do problémů. Naději hostům vykřesal kapitán Ondřej Soukup. Z hranice vápna překvapil lobem brankáře Švamberga a drama bylo na světě. Za 3 minuty bylo srovnáno. Přetažený centr se dostal až k Tomáši Nekolovi, který napálil míč na přední tyč. Hosté se ale z remízového stavu neradovali dlouho. Po nedovoloném zákroku ve vápně se pískala penalta pro domácí Kaznějov. Tu s přehledem doprostřed brány proměnil Lukáš Filipec, který svůj dobrý výkon okořenil i gólem. Žákava měla ještě několik šancí k vyrovnání, ale domácí talk přečkali. V posledních minutách se ještě prosadil teprve 14letý Theo Lausecker, který nadvakrát překonal brankáře hostů. Stanovil tak konečný výsledek na 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: Podle konečného umístění v minulé sezóně jsme věděli, že hosté ze Žákavy budou v tomto zápase favority. Zároveň jsme jim nechtěli nechat nic zadarmo a využít každé nabídnuté šance. Povedlo se nám do utkání vstoupit aktivně a soupeře do ničeho nepustit, a naopak jsme sami udeřili. V průběhu druhého poločasu nám začali pomalu docházet síly a soupeř toho dvakrát využil. Přesto jsem rád, že se nám povedlo urvat vítězství na svoji stranu a hned na začátku sezony obrat favorita o všechny 3 body.




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - T. Dinh [-] (89. J. Beránek [-] ) , M. Mareš [-] (65. . Müller [-] ) , L. Filipec [-] (89. O. Běhounek [-] ) , J. Hyneš [-] (85. T. Lausecker [-] ) , J. Vondráček [-] , V. Višnovský [-] (65. V. Vašíček [-] ) , V. Churavý [-] , M. Vondráček [-] , D. Pojer [-] , J. Kiss [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Soukup [-] (76. J. Winkelhöfer [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (85. M. Štětina [-] ) , J. Aubrecht [-] (76. T. Froněk [-] ) , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] (58. R. Škala [-] ) , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , L. Drugda [-]

ŽK: 44. J. Vondráček .
Hráči zápasu: L. Filipec .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ADÁMEK Filip, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Čechura
Tip experta: výhra hostů

Kaznějovu odešli dva nejlepší hráči. Za to Žákavě zůstává kádr celý jako v minulé sezoně, proto budou atakovat nejvyšší příčky i letos.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích