0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zruč, jako první tým krajského přeboru, obrala Tachov o body


Branky


22

Tachov měl po většinu zápasu více ze hry a kvalitním výkonem ukazoval, proč dosud nebyl poražen. Kombinačně svého soupeře stále více tlačili do vápna a ten musel tasit zejména rychlé kontry, či standardní situace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov začal dobře – Kořínkovu gólovou příhru cpal do štrikovaného na zadní tyči Lanfranchi, ale nestárnoucí David Král, mající ve fotbalovém CV i tachovskou stopu, na poslední chvíli zachránil svůj tým. Nevadí, přijdou další šance, říkali si tachovští příznivci, vědomi si postavení obou týmů v soutěži. Hosté měli převahu, snažili se dobývat branku domácích, ale soupeři nutno přiznat neskutečnou snahu a bojovnost. V dalším náznaku šance nedoklouzali Kořínek, Lanfranchi ani Sláma, aby asi největší šance utkání přišla na druhé straně. Ve 35. minutě zahráli domácí přímý kop, tachovská obrana propadla a Adam Král z malého vápna v jasné gólovce hlavou přestřelil.

 

Po přestávce tlak hostů zesílil, ale dostat se do dobře organizované obrany soupeře bylo složité… Třikrát se pod útočný výpad podepsal Patrik Sláma. Nejprve po centru Habarta mířil mimo. Pak v největší šanci druhé půle skvěle zrychlil, poslal míč před branku, kde na něj těsně nedosáhl Kořínek. Do třetice jej našla hlavička Brauna po přímáku Hudce, ale domácí brankář byl na místě. Tachovským borcům nelze vytknout snahu, do posledních chvil se snažili rozrazit dveře zručského autobusu, ale soupeř bojoval na hranici sebeobětování. V předposlední minutě pak domácí podnikli nebezpečný brejk, s nepříjemným centrem zleva si poradil Langr. Následoval protiútok, Hudec vyzval Kořínka, jeho centr před branku však skončil v náručí brankáře.

 

Autor: Jan Vydra, fktachov.cz

 

Doplnění redakcí:

Původní termín zápasu byl naplánován na 10:30, ale po dohodě mezi kluby byl čas zápasu přesunut na 13:30. Za toto vstřícné gesto obdrželi po zápase domácí hráči na dokopnou malý suvenýr, jenž rádi přijali. Jaký? To naleznete v přiložené galerii. Každopádně kluci ze Zruče toto vzájemné gesto přijali a veřejně prostřednictvím redakce chtěli hostům z Tachova poděkovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Fotbal byl na velmi dobré úrovni a divákům se musel líbit. Nám se povedlo složit velmi dobrou sestavu, když se po zraněních navrátilo několik hráčů. Každopádně, stejně jako jsme mohli prohrát, tak jsme mohli i vyhrát. Šance byly na obou stranách, na straně hostů jich samozřejmě bylo víc. Tachov má kvalitní mančaft, konečně jsem je viděl na vlastní oči a skládám veliký kompliment. Pochválil jsem na hrací ploše i mé bývalé svěřence ze Stříbra, Lanfranchiho a Vejvodu, kteří hráli moc dobře. U nás to všichni výborně odmakali, hráli bezchybně a asi bych vyzdvihl na středu Riedla, který toho hodně oběhal, nebo Davida Krála, i za úvodní záchranu jasné gólovky. Nikomu nemám co vytknout.

FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Loučení s podzimní částí krajského přeboru se nám příliš nepovedlo. Narazili jsme na houževnatého a bojovného soupeře, a přestože jsme měli hned v úvodu velkou šanci, kterou jsme neproměnili, další vyložené příležitosti jsme si nevypracovali. Domácí se soustředili na obranu, výborně bránili a tím valem se procházelo jen velmi těžko. Branku domácích jsme sice obléhali, ale bez efektu. Ve druhém poločase jsme náš tlak ještě zvýraznili, několik šancí jsme měli, bohužel branku jsme z toho nevytěžili. Domácí dělali všechno možné, aby ubránili doma remízu a to se jim nakonec povedlo. Musíme to respektovat. Víme, co máme hrát proti týmům, které brání zuby nehty, bohužel tentokrát to nevyšlo. Chyběla nám především větší kreativita a přesnost v předfinální fázi. To se ale ve fotbale stává. Povedla se nám fantasticky celá podzimní sezona, sehráli jsme krásné zápasy a já mám z našeho týmu velkou radost. Kabina funguje výborně, nikdo na nás kvůli postupu netlačí a celkově atmosféra v klubu je i díky našemu vedení skvělá.



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - D. Sperl [-] (89. M. Klail [-] ) , P. Riedl [-] , D. Král [-] , A. Král [-] , R. Haidlmayer [-] (77. M. Lang [-] ) , P. Korous [-] , O. Mašek [-] , V. Pavel [-] , O. Kastelic [-] (86. J. Motyčák [-] ) , M. Fryček [-]

FK Tachov
M. Langr [-] - M. Braun [-] , P. Sláma [-] , T. Vejvoda [-] , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , V. Mráz [-] (65. L. Hudec [-] ) , R. Umanskyi [-] , D. Bulaiev [-]

ŽK: 59. D. Sperl - 75. R. Umanskyi .
Hráči zápasu: P. Riedl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ADÁMEK Filip, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:29
Jakub Volák

Expert: Daniel Kořenek
Tip experta: výhra hostů

Když si dá Tachov pozor na terén a brejky Zruče, tak cokoliv jiného než výhra hostů vzhledem k jejich formě asi nepřipadá v úvahu.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 07:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:00

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů