I. Varga 48.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o jediné brance, kterou inkasoval Petřín


Branky


48. I. Varga
29

Domácí Nýrsko se prezentovalo zkušenou defenzivní hrou, při které se snašilo využívat rychlých protiútoků, nebo jiných nabídnutých šancí ze strany soupeře. Mladíci z Petřína si s tímto stylem hry nedokázali poradit a po jediném zaváhání odjížděli z Nýrska s prohrou o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zápasu se odehrával velmi často v házenkářském postavení, kolem domácí poloviny a hosté se snažili kombinační hrou najít skulinku, kterou by se dostali do slibného zakončení. Všechny pokusy ale ztroskotaly a do poločasu se neprosadili ani zodpovědně hrající hráči Okuly, kteří jistě s líbivějším pocitem odcházeli do kabin.

 

Hned po výměně stran se ale už domácí fans radovali. Po dlouhém výkopu Toula, jehož míč našel přesně hlavou prodlužujícího Pavlíka, se míč dostal za obranu k Vávrovy a ten se velmi dobře podíval. Na druhé straně šestnáctky totiž sprintoval Imrich Varga a předložený míč s přehledem uklidil do odkryté brány. Ve zbytku druhé půle pak probíhala dobývací taktika Petřína, která ale proti zkušené a organizované domácí jedenáctce neměla možnost kletbu zlomit.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, člen týmu: Hezký zápas z obou stran a zasloužené 3 body. Petřín kousal, ale náš zkušenější tým si konec zápasu pohlídal.

SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Klasicky zápas našeho béčka, kdy se soupeř snaží především dobře bránit, a pak je to o prvním gólu, který jsme opět nedali, ale naopak po naší chybě dostali. Nám chybí hlavně větší kvalita před vápnem soupeře, abychom dali ten první gól my, ale pro naše mladíky, kteří vylezli z dorostu a kluky kteří jsou buď na hraně mezi A a B nebo po zranění, je tohle dobrá škola.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Vlček [-] (90. J. Taušek [-] ) , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , Š. Švec [-] , A. Antonovics [-] , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] (90. V. Kovařík [-] ) , J. Pavlík [-] , Z. Mašek [-] (81. P. Výtisk [-] )

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - D. Heller [-] (68. D. Voves [-] ) , M. Vanc [-] (61. M. Jandoš [-] ) , M. Brož [-] (76. A. Majer [-] ) , A. Rada [-] , L. Maxa [-] , J. Tětek [-] , L. Kotěšovec [-] , J. Veselý [-] , J. Zíma [-] , M. Štefl [-] (61. J. Šulc [-] )

ŽK: 78. A. Antonovics , 90. J. Čanecký - 66. J. Veselý , 90. J. Tětek .
Hráči zápasu: M. Toul .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ŠIMEK František - STACH Vladislav, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Volák
Tip experta: výhra domácích

Petřín získal více bodů venku, nežli doma, ale pro Nýrsko hraje fakt, že i přes početný kádr plzeňských, hraje jejich Áčko až v Českém Krumlově a pokud někdo z prvního celku bude chtít pomoci rezervě, tak ho po možná brzkém ranním vstávání, cestě do Krumlova a zápase, čeká ještě cesta zpět. Nýrsko doma urve vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů