1:1
(0:1)
33. L. Brož
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Staňkově se hrálo vodní pólo


Branky


33

Deštivé počasí poznamenalo několik fotbalových zápasů napříč krajem, ale zástupci Staňkova a Radnic se s rozhodčími dohodli, že i přes velké louže vyskytující se na hřišti, zápas odehrají. S fotbalem tento sport neměl moc společného, přesto se utkání dohrálo do zdárného konce i když to místy skřípalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se s povrchem více než čtvrt hodiny seznamovaly a domácí hráči se dostali pouze ke dvěma nebezpečným centrům do vápna, s nimiž si obrana Radnic poradila. Radnice se zhruba po dvaceti minutách hry dokázali několikrát dostat do vápna, ale až po závaru ve 33. minutě dokázal protlačit míč do sítě Lukáš Brož. I přes několik dalších šancí se ale Radnice prosadit nedokázaly, zejména když Vaščáka v úniku perfektně vychytal domácí mladičký brankář Pokorný. Do šaten se tak odcházelo za jednobrankového vedení hostů.

 

Ve druhém poločase se odehrávalo zhruba dvacet minut vyrovnané vodní pólo, při níž mohli být radničtí rádi, že nešli do oslabení. V 55. minutě se totiž Spěváček dopustil bláznivého zákroku, kdy ve výskoku bokem trefil hlavu domácího hráče. Sudí ale volání hráčů, lavičky ani fanoušků nevyslyšel a radnický záložník odkráčel po omluvě pouze se žlutou kartou. Následovalo dalších několik nepříjemných zákroků, které dokráčely až před vápno Radnic. Zde si postavil míč Tomáš Pitipáč, jehož pokus tečoval Aubrecht a Volák se natahoval marně. Zbytek zápasu se odehrával zejména na polovině Staňkova, ale hosté se prosadti nedokázali. Výraznou měrou se na tom podílel brankář Pokorný, který svým výkonem, i když párkrát mladicky krkolomným, dokázal udržet poločasovou nulu a bod pro svůj dosud bezbodový celek.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Zápas se hrál na těžkém terénu, řekl bych na hranici přeložení. Myslím si že za bojovnost jsme si první bodík zasloužili a díky Pitipáčově přímém kopu i získali. Ale zápas se lámal v momentě, kdy hráč Radnic přestřelil za stavu 0-1 odkrytou branku.. To mohlo být asi rozhodnuto. Měli jsme drobet obavy jak zvládne první zápas v základu mladičký gólman Pokorný, ale zvládl to výborně a i díky jemu jsme získali první bod.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Dlouze se rozhodovalo jestli se bude vůbec hrát. Ráz celému utkání dal těžký terén. O fotbale to moc nebylo! Blíže k výhře jsme měli my, Staňkov podržel sympaticky chytající mladičký brankář Dominik Pokorný. Body jsme chtěli určitě tři, ale v naší hráčské situaci bereme každý bod.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - D. Drudík [-] , T. Doležal [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] - M. Chodora [-] (60. O. Hrdina [-] ) , M. Bozděch [-] (77. M. Liška [-] ) , T. Pitipáč [-] , J. Kubina [-] - A. Kolros [-] , P. Váchal [-] -

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , Š. Huttr [-] , D. Fencl [-] - P. Spěváček [-] (70. M. Habr [-] ) , L. Brož [-] , J. Draský [-] - J. Vaščák [-] , F. Polášek [-] , M. Svoboda [-] (70. D. Krč [-] ) - L. Aubrecht [-]

ŽK: 63. D. Drudík - 29. M. Svoboda , 35. P. Spěváček , 58. Š. Huttr , 86. J. Draský .
Hráči zápasu: D. Pokorný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petrželka František - PRESSL Václav, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Spěváček
Tip experta: výhra hostů

Do Staňkova si jedeme pro 3 body. Kdy jindy se chytit, než u posledního týmu tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

že by první bod(y) pro Staňkov ? Nevěřím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů