2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy doma remizovaly se Slovanem


Branky


27. Z. Jaroš , 33. N. Švarc - 38. O. Žák , 50. D. Daniel
15

Plasy přivítaly v domácím zápase Slovan. Domácí využili své šance a po půlhodině hry vedli 2-0. Slovan snížil v 38. minutě, když se prosadil Žák. Po přestávce hosté vyrovnali po brance Daniela. Poté bylo k vidění ještě několik šancí na obou stranách, ale diváci se už dalšího gólu nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase lepším týmem

Plasy měly od začátku herní převahu a po zásluze šly do vedení. Ve 27. minutě se po pěkné akci prosadil Jaroš. Ve 28. minutě zajel do protihráče hostující Fiala a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Ve 33. minutě se po chybě hostujícího gólmana dostal k míči Švarc a přidal druhou branku domácího týmu. V 38. minutě měli hosté k dispozici standardní situaci. Centrovaný míč si našel Žák a hlavou snížil na 2-1. Oběma týmům vycházela kombinace a krátké a přesné přihrávky. Slovan ke konci prvního poločasu hru vyrovnal a začal si vytvářet nebezpečné šance. Domácí si jednogólový náskok pohlídali a do kabin se šlo za stavu 2-1 pro Plasy.

Slovanu se podařilo rychle vyrovnat

Slovan začal druhou půli daleko lépe a hned v prvních minutách měl dvě vyložené šance, to by ale jeho hráči museli zakončit přesněji. V 50. minutě obdržel krásnou přihrávku Daniel a vyrovnal na 2-2. Hra byla nadále vyrovnaná, šance byly k vidění na obou stranách a diváci si přišli na své. V 60. minutě fauloval protihráče domácí Fidler a za své počínání viděl žlutou kartu. V 70. minutě se k němu připojil spoluhráč Jakub Skuhrovec a ani on neunikl žluté kartě. Největší šance druhého poločasu se odehrála v 75. minutě. Jeden z hráčů Slovanu obešel dva protihráče, poté i gólmana, avšak svou střelou odkrytou branku netrefil a pouze zamířil do boční sítě. Zápas tedy skončil remízou 2-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Dnes se utkala dvě mužstva, která chtěla hrát fotbal a taky to bylo v zápase vidět. Po celé utkání se hrál rychlý kombinační fotbal, nám patřila první půlka zápasu, ve které jsme byli jasně lepším týmem a bohužel u toho tempa jsme v druhé půlce nezůstali, což mělo za následek vyrovnání Slovanu. Poté ještě byly šance na obou stranách, ale gól už nepadl. Dle mého názoru je bod pro oba týmy zasloužený.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: První poločas nám nevyšel úplně podle představ a po půl hodině jsme prohrávali 0-2. Ke konci prvního poločasu se nám podařilo snížit a začali jsme hrát svou hru. V druhé půlce jsme už byli lepším týmem, vyrovnali jsme a měli jsme ještě několik příležitostí k tomu utkání otočit, bohužel jsme šance neproměnili, a tak je remíza zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
R. Kokrhel [-] - M. Sudík [-] , J. Kala [-] , N. Švarc [-] (46. M. Skuhrovec [-] ) , J. Babuška [-] (86. J. Švajdlenka [-] ) , P. Jílek [-] (79. M. Kroupa [-] ) , D. Koudele [-] , J. Fidler [-] (60. J. Skuhrovec [-] ) , M. Beránek [-] , Z. Jaroš [-] , M. Netušil [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
J. Kabourek [-] - D. Daniel [-] , J. Reischig [-] (56. D. Vladař [-] ) , P. Matula [-] , M. Cigler [-] , M. Makkai [-] (56. M. Koranda [-] ) , D. Dergachov [-] , O. Litványi [-] (86. M. Kolečko [-] ) , O. Žák [-] , P. Fiala [-] (86. I. Pinke [-] ) , J. Nosek [-]

ŽK: 60. J. Fidler , 70. J. Skuhrovec - 28. P. Fiala .
Hráči zápasu: O. Žák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - NESVADBA Karel, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Miroslav Cigler
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžký, ale doufám, že vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích