P. Hodl 40.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 10:15

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy v Bolešinách těsně vyhrály


Branky


40. P. Hodl - 22. K. Veselka , 47. J. Duchek
13

Aktivnější hosté šli do vedení ve 20. minutě, kdy se po rohovém kopu trefil hlavou Veselka. Domácí poté hru vyrovnali a odměnou jim bylo vyrovnání ve 40. minutě, o které se zasloužil Hodl. Hosté znovu zachytili začátek poločasu a po přestávce šli opět do vedení po brance Duchka. Bolešinám se už nepodařilo gólově odpovědět, a tak si Měcholupy odvezly cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítěze nepřinesl

Hosté byli v prvních 20 minutách aktivnějším týmem a domácí přehrávali. Fotbalistům Měcholup se dařila kombinační hra a ve středu zálohy měli jasnou převahu, několik slibných příležitostí ovšem ke gólu nevedlo. Ve 22. minutě už tomu bylo jinak, hosté rozehrávali rohový kop, na pěkný centr si naskočil Veselka a hlavou otevřel skóre zápasu. Inkasovaný gól domácí probudil a během pár minut se hra vyrovnala. Ve 25. minutě obdrželi po vzájemném souboji žluté karty domácí Kolář a hostující Zelenka. Bolešiny zvyšující aktivitu přetavily v branku ve 40. minutě, kdy se po standardní situaci prosadil Hodl a vyrovnal na 1-1. 

Hosté zachytili začátek druhého poločasu

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Hosté opět zachytili začátek a v úvodních minutách měli více ze hry. Ve 47. minutě se jeden z hostujících hráčů prezentoval ostrým centrem ze strany, balón chtěl odkopnout jeden z domácích obránců, ale centr si srazil skoro do vlastní brány, čehož využil Duchek a míč doklepl do brány. Měcholupy po vedoucí brance ztratily na tempu a zápas se snažily ubojovat. Bolešiny se v závěru zápasu dostaly do několika šancí, ale tři závary v pokutovém území soupeře branku nepřinesly. Měcholupy uhájily těsný náskok a z Bolešin si odvezly cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Soupeř měl v prvním poločase převahu, ale my jsme hru postupem času vyrovnali a troufám si říct, že v druhé půlce už jsme byli lepším týmem. Může nás mrzet druhý inkasovaný gól, který padl po naší chybě v obraně. V závěru jsme měli několik dobrých šancí, ale bohužel jsme vyrovnávací branku nevstřelili.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Dnes jsme mohli sledovat poměrně vyrovnané utkání s tím, že nám se podařil vstup do obou poločasů. Hosté vždy po inkasovaném gólu hru vyrovnali a po celé utkání nám byli poměrně rovným soupeřem. My jsme těsný náskok nakonec udrželi a tři body jsme ubojovali, čehož si samozřejmě ceníme.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Nadymáček [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , P. Bošek [-] (75. O. Kaiser [-] ) , K. Šilhavý [-] (62. Z. Rückl [-] ) , P. Hodl [-] , D. Kuchárik [-] , J. Brtník [-] , Š. Bauer [-] , D. Kaiser [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - F. Zelenka [-] , Z. Zadražil [-] (80. M. Kanta [-] ) , T. Jandečka [-] , V. Kaas [-] (87. Z. Hybšman [-] ) , D. Bálek [-] , J. Duchek [-] , O. Novotný [-] , K. Veselka [-] , J. Kadlec ml. [-] , J. Valečka [-] (57. S. Bečka [-] )

ŽK: 25. D. Kolář , 77. D. Kaiser - 25. F. Zelenka , 90. D. Bálek .
Hráči zápasu: K. Veselka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlauf Jiří - PŘIBYL Zdeněk, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra hostů

Klasické derby na malém hřišti. Bude to vyhecované a bojovné utkání, pro nás by byla dobrá remíza, ale hosté o gól vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů