Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice vezou z Klatov bod


Branky


17

Klatovy přivítaly na umělé trávě Horažďovice a zápas sliboval napínavou podívanou. Vyrovnaný první poločas přinesl branky na obou stranách a do šatny se šlo za stavu 2-2. Po přestávce se hra moc nezměnila, Klatovy měly herní převahu, více držely míč, zatímco hosté spoléhali hlavně na protiútoky. V 72. minutě domácí vstřelili třetí branku a dlouhou dobu to vypadalo, že získají všechny tři body. Hostům se ovšem povedl závěr zápasu, kdy se v 89. minutě prosadil Karásek a Horažďovicím vystřelil bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí byli od začátku lepším týmem a přesnou kombinací přehrávali soupeře. Horažďovice hrály ze zajištěné obrany a spoléhaly na protiútoky. Ve 26. minutě se hostům povedla brejková situace a skóre zápasu otevřel Faltys. Klatovy inkasovaná branka nerozhodila a ještě více zintenzivněly svou aktivitu. Ve 30. minutě se po dlouhé přihrávce Partyngla prosadil Tomaka a vyrovnal na 1-1. V 39. rozehrávali domácí volný přímý kop, na pěkný centr si naskočil Partyngl a zvýšil na 2-1. Klatovy kontrolovaly hru a vypadalo to, že vedení udrží do konce poločasu. Nicméně proti byl hostující Šabek, jenž v nastavení vyrovnal na 2-2.

Bod zajistil hostům Karásek

Ve druhé půli se hra moc nezměnila, domácí více měli míč na kopačkách, zatímco hosté hrozili z brejků. V 62. minutě se provinil faulem domácí Barborka a rozhodčí neváhal vytáhnout žlutou kartu. V 72. minutě sehráli domácí pěknou útočnou akci, Partyngl krásně našel Fialu a ten vrátil vedení domácímu týmu. Inkasovaná branka Horažďovice probudila a v poslední patnáctiminutovce začali hostující fotbalisté soupeře více napadat a hrát aktivněji. Několik slibných šancí ovšem gólem neskončilo. Když už to vypadalo, že domácí získají všechny tři body, tak hosté udeřili. V 89. minutě jeden z hostujících hráčů napálil tyč, míč se odrazil přímo ke Karáskovi a ten srovnal na 3-3.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Hned ze začátku zápasu jsme opět aktivně kombinovali a snažili se prolomit obranu Horažďovic, která byla dobře organizovaná. Za prvních dvacet minut jsme měli na svých kopačkách balón z velké většiny my, ale nebylo to prakticky k ničemu, nějakou velkou brankovou příležitost jsme si nevytvořili. Soupeř hrozil z brejků, jeden z nich se jim podařilo ve 26. minutě využít a tak byl stav 0:1. Naštěstí vedení Horažďovic vydrželo jen 4 minuty, ve 30. minutě jsme se prosadili my. O několik minut později se nám ze standardní situace podařilo vstřelit branku na 2-1. Minutu před koncem prvního poločasu díky naší hrubé chybě hosté pohodlně srovnali a do kabin jsme tak šli za nerozhodného stavu. Druhý poločas vypadal skoro stejně, jako ten první. Snažili jsme se postupnou kombinací vytvořit si nějakou zajímavou brankovou příležitost, ale marně. Až v 72. minutě se nám povedla pěkná akce a šli jsme znovu do vedení. Už už se zdálo, že si připíšeme další 3 body, ale hosté opět minutu před koncem dokázali srovnat, kdy se míč po střele do tyče odrazil přímo na kopačku Karáska. Bohužel jsme tak díky dvěma brankám v samotných závěrech obou poločasů přišli o potřebnou výhru.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V tomto kole jsme zajížděli do Klatov, kde na nás čekalo pro nás nepopulární a také dosti malé hřiště s umělou trávou. Klatovská rezerva v předchozích kolech předváděla výborné výkony, a tak nás nečekalo vůbec jednoduché utkání. Od začátku zápasu se to potvrzovalo, domácí byli aktivnějším týmem, my jsme hráli ze zajištěné obrany a čekali na brejkové příležitosti. Ve 26. minutě se nám jeden takový útok povedl a dostali jsme se do vedení. Během dalších 13 minut si ovšem domácí vzali vedení na svojí stranu a zdálo se, že se půjde do kabin za jejich vedení, nám se ale povedlo dát gól do šatny. Ve 2. půli se obraz hry moc nezměnil, domácí více drželi míč, ale do šancí se příliš nedostávali. V 72. minutě jsme bohužel jeden z útoků domácích nezachytili a rázem jsme prohrávali o gól. Poslední čtvrthodinu jsme se tedy vrhli do aktivního napadání a riskantnějšího pojetí hry a hned jsme si začali vytvářet i příležitosti, které jsme ale nezakončovali dobře. Když už to vypadalo, že v Klatovech nezískáme ani bod, těsně před koncem se nám naše snaha vyplatila a střídající Honza Karásek vyrovnal na konečných 3:3. Myslím, že se v Klatovech za krásného počasí sehrálo velmi kvalitní utkání a získaného bodu si velmi vážíme.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Mareš [-] (46. M. Boublík [-] ) , J. Fiala [-] , Š. Tomaka [-] , L. Urs [-] , M. Marek [-] (60. L. Korpa [-] ) , T. Partyngl [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Kolerus [-] , M. Barborka [-] , J. Potužník [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - F. Marc [-] , J. Kodýdek [-] , J. Janouškovec [-] (46. J. Karásek [-] ) , T. Jůda [-] , A. Rojt [-] , M. Mlnařík [-] , J. Pavlík [-] (20. J. Reindl [-] ) , O. Šabek [-] (76. P. Pavelec [-] ) , A. Faltys [-] , J. Pivnička [-]

ŽK: 62. M. Barborka .
Hráči zápasu: T. Partyngl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Frgal Lukáš - CIMICKÝ Filip, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 12:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 20:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:12
Jan Keňo

Expert: Josef Polena
Tip experta: výhra domácích

Klatovy na svém hřišti moc body neztrácí, a proto si myslím, že zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 08:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:08

Tip: remíza